- 19 Mayıs 2020
- 46.780
- 209.597
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değil tüm aile Azerbaycanlı ama olay Rusya’da geçiyorKayınpederiniz Rus mu ben oraya takıldım![]()
Vallahi bıktım sizin şu alaylarınızdan sizin gibilerin yorum yapmasından.kalp kırmayı seviyorsun galiba.sen çok iyiysen kırma kalp yorum yazma.hem onlar benim ailem değillerŞu sizin ailedeki canla başla özel gün kutlama sevdası?
Birbirinizi boğazlasanız bile o günler mutlaka kutlanacak![]()
Bir kez bu döngüyü kırmak için gitmeniz gerekecek bir gün. Bugün veya yarın. O yüzden ertelemeyin hediye aldıniz gidin eltinizi görmezden gelin hiç yokmuş gibi keyfinize bakın sonrada dönün. Çocuklar çocuklarıyla oynamasını istemiyorsanız giderken çocukları almayın veya orada yanınızdan ayırmayin.Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?
Evet kp bu hayatta benim en çok sahip olmak istediğim şeyi yaptı mesela hazır ev bana vermesi gibi.o yüzdenRusya'da erkekler günü diye kp e hediye almak midevamına konsantre olamıyorum daha az sacma olan cok az sey duydum
![]()
Gitmesseniz eltinin ekmeğine yağ sürersiniz . Bunu kullanır ben geldim o gelmedi vs . Bence git süslen püslen tak takıştır o rahatsız olsun . Çocuk konusunda da belki annene bırakırsın hasta dersin böylece çok uzun kalmassın .Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?
Annem Azerbaycan’da bense Rusya’da …evet hazırlanıyorum ama döneceğim 2-3 saat oturur dönerimGitmesseniz
Gitmesseniz eltinin ekmeğine yağ sürersiniz . Bunu kullanır ben geldim o gelmedi vs . Bence git süslen püslen tak takıştır o rahatsız olsun . Çocuk konusunda da belki annene bırakırsın hasta dersin böylece çok uzun kalmassın .
Erkek günü olmasa da hediye alınır o kp ' eEvet kp bu hayatta benim en çok sahip olmak istediğim şeyi yaptı mesela hazır ev bana vermesi gibi.o yüzden
Bugün ara telefonda kutla, yarın da git hediyesini ver. Yorma bizi nilu. Çocukları da dövme artık.Evet kp bu hayatta benim en çok sahip olmak istediğim şeyi yaptı mesela hazır ev bana vermesi gibi.o yüzden
Ordan özenip bizde de başlamasınBöyle bir gün niye var?![]()
Şu sizin ailedeki canla başla özel gün kutlama sevdası?
Birbirinizi boğazlasanız bile o günler mutlaka kutlanacak![]()
Ben de demiştim bunu, kızmıştı.Sizin ailedeki bu doğum günü kutlamalarına olan sadakat çok garip ya. Köy yanar deli taranır misali. Kan kussanız bile o doğum günü kutlanıyor. Seviyorum bu halinizi.![]()
Telefon kolay alınan bişey gibi sürekli suya atıyolar.Erkekler günü nedir ya. Sonra dalga geçince de kızıyorsun Nilu. Senin kayınpeder telefonunu fırlatıp kırmamış mıydı? Hediyeye değer birisi gibi anlatıyorsun adamı, ev vermiş de bilmem ne.![]()
Bakıyor dişine göre bi o var ama o bile kendine dokundurmuyor, iyice bileniyor. Kayınbabaya kocaya yapamaz, çünkü ekmek yediriyolar.Senin elti nefretin ilginç gerçekten.
Yıllarca hayatının içine eden insanlarla hiçbir şey olmamış gibi görüşüp bir de hediye alıyorsun, dayakçı kocanla mis gibi geçinip gidiyorsun, bunları yaparken sorun yok ama eltiyi görünce sinirden çıldırıyorsun.
Ailenin hepsine hissettiğin bütün öfkeyi eltide toplayıp rahatlıyorsun. Gücün sadece ona yetiyor çünkü.
Madem boşanmıyorsun ve eşin ailenle görüşmek istemiyorum diyebileceğin biri değil, madem kayınpederine hediye bile alabiliyorsun o zaman eltine karşı da biraz normal davran bari.
Onu dediğin zaman yarılmıştım, burda da tutamadım ben söyledimBen de demiştim bunu, kızmıştı.
Konularındaki yorumlarım genel olarak yapıcı, çok kez teşekkür etmişliğin de var, aşk olsunVallahi bıktım sizin şu alaylarınızdan sizin gibilerin yorum yapmasından.kalp kırmayı seviyorsun galiba.sen çok iyiysen kırma kalp yorum yazma.hem onlar benim ailem değiller
Erkekler günü diye hediye almak zorunda değilsin kayınpederine. Neden alıyorsunki? Geçmiş konunu hatırlıyorum. Çocuklarının psikolojik destek alması için doktor buldun mu? Rusça öğrenmeleri için kursa gönderiyor musun?Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?