- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi onuseviyorum
-
kızlar şimdi internetten baktım mayıs-haziran -temmuz geyiklerin çiftleşme ayıymış lülülülülülüuüüffff yırttık desenize ben martta evlendim kızlar varmı bu aylarda evlenen bakim hııı:uhm:
kızlar şimdi internetten baktım mayıs-haziran -temmuz geyiklerin çiftleşme ayıymış lülülülülülüuüüffff yırttık desenize ben martta evlendim kızlar varmı bu aylarda evlenen bakim hııı:uhm:
ya arkadaşlar geyiklerin çiftleşme zamnı eylül ekim kasım aralık ocak aylarıymış yani son baharda ve bn gene diyorum yakın arkadaşlarımda böyle olanlar var bnce olablir
valla arkadasim ben bole bi sey hic duymadim bana batil inanc gibi geldide ayy geyiklerin ciftlesme donemi ne zaman soylermisin ben bilmiyomda
geyiklerin çiftleşme döneminde evlenen çiftlerin 7 yıl
bebeişi olmazmış.hiç duydunuzmu?bana bir kaç kişi söledi ama şaşırdım yani....:uhm:
geyiklerin çiftleşme döneminde evlenen çiftlerin 7 yıl
bebeişi olmazmış.hiç duydunuzmu?bana bir kaç kişi söledi ama şaşırdım yani....:uhm:
ya ne zamanmış bu geyiklerin çiftleşme zamanı ya eğer bizde o zaman evlendiysek daha 5 sene beklicekmiyiz aman allah korusun yaaa naparız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?