Siz bunu duymumuydunuz?

ben mayısta evlendim akannehir akannehir

kuzenim geçen sene temmuzda evlendi, şimdi bebekleri kucaklarında :ecrin_bebek:

annemler temmuzda evlenmiş, ertesi sene mayısa ben doğmuşum kaydirigubbakcemile3

hiç duymadım böyle bişey ama bence saçma fisfisfis

ya arkadaşlar geyiklerin çiftleşme zamnı eylül ekim kasım aralık ocak aylarıymış yani son baharda ve bn gene diyorum yakın arkadaşlarımda böyle olanlar var bnce olablir

duydum bende hatta çevremde 7 yıl sonra çocuğu olan 3-4 aile var bildiğim ve buna inanan.ama tamamen tesadüf bence,geyikler yedi yılda bir hamile kalırmış,yani bir doğumdan sonra 7 yıl geçermiş mutlak,atalarımızdan biride( ) bu tesadüfü farkedip geyiklerin doğum şeyine yormuş

ya arkadaşlar geyiklerin çiftleşme zamnı eylül ekim kasım aralık ocak aylarıymış yani son baharda ve bn gene diyorum yakın arkadaşlarımda böyle olanlar var bnce olablir

dikkatimi çekti netten baktım çiftleşme dönemlerine. kimisinde belenayın dediği, kimisinde sanemmm in dediği yazıyor. yaz aylarında dolu evlenen var hiç de bu dönemde evlendim diyeni duymadım.
kış aylarına gelince annemler aralıkta evlenmiş, 3 ay sonra bana hamile kalmış, bakın bu tezi de çürüttüm. batıl inanç bunlar ya. Allah bilir.

böylede bir sacmalık duymadım bende eski zamanki insanlarımızın cocugu olmayanlara bi benzetme yapmasından kaynaklanan ve bunu kulaktan kulaga batıl bi inanç gibi gösterilmesinden ötürü oldugunu düşünüyorum

duyduuum en yakın örneği yengemle amcam 3 çoçukları var hepsinin arası 7 yaş..

mayıs -haziran- temmuz ha???türkiye deki düğün mevsimi,o zaman ülke insanlarının yarısından fazlasının yedi yılda bir hamile kalması gerekirdi

Daha neler yahu etmeyin eylemeyin :roflol:
ben temmuz da evlendim 1 temmuz 2004 de ertesi ay hamile kaldimkaydirigubbakcemile3:kedi: 2007 ramazan ayindan sonra yine hamile kaldim e noldu simdik :asigim:
annemde kasimda evlendi lülülülülülü bi sene sonra bana hamile kalmis hihoyyyt.
Yaws inanmayin boyle seylere ne gerek var
.:sinifsinif:

ya ne zamanmış bu geyiklerin çiftleşme zamanı ya eğer bizde o zaman evlendiysek daha 5 sene beklicekmiyiz aman allah korusun yaaa naparız biz

KIZLAR BENıM RAHMETLı BABAM AVCIYDI
GEYıKLERıN ÇıFTLEŞME ZAMANI KASIM ARALIK TIR
AMA BEN BUNA ÇOK GÜLDÜM VALLA
NE HALE GELDıK YA KENDıMıZıE NE BAHANELER BULUYORUYZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yandım desene bende haziranda evlendim bide üstüne pko var.tam oldu bu:S

bende duydum canımbizim bebegimiz 7sene sonra oldu 8 haziranda evlendik.opuyorumnanaktanibebegim evlendigimde oldu düşük yaptım.2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdık ama olmadı.kızım kendiliginden 3 kez tüp bebege hazırlanırken.oldu.bilmem olabilirmiki.CADIARZU

Kızlar çok güldüm gerçekten bu üzüntünün arasında beni de güldürmeyi başardınız ya teşekkür etmem lazım size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yeni düşük yaşadım onun üzüntüsü var hala bende mayısta evlendim münasebetsiz geyikler yüzünden mi olmadı dersiniz sırnaşık şey naniknanik delikafadulden :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…