Klamen başladı

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
271
50
13
30
Bir yıldır gebelik deniyorum sonuç alamadım genel testlerimize hiçbir sorun çıkmadı ben bu ay ovülasyon testinde Çift çizgi görmedim doktora gittiğimde kan testi yapıldı progesteron düşük çıktı klamene başladı bir kaç ay böyle deneylm dedi kullanıp sonuç alanlar varmı bitkisel olarak önerisi olan varmı

Adetle beraber atılıyor ama çok kist yaptıysa bir kaç ayı bulabiliyor tamamen atılması
ben 3 ay içtim çok fazla kist yaptı, 1 aşılamam iptal edildi bu yüzden. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ama bildiğim kadarıyla

Adetle beraber atılıyor ama çok kist yaptıysa bir kaç ayı bulabiliyor tamamen atılması
ben 3 ay içtim çok fazla kist yaptı, 1 aşılamam iptal edildi bu yüzden. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ama bildiğim kadarıyla
döngünün 16. günündeyim bugün

11. gün klomen sonrası kontrolde 5 yumurtam vardı
22 mm di en büyüğü 19 mm 21 mm de vardı

çatlatma yapmadık

beklemedeyim

Umarım güzel çatlayıp döllenirler, bu yumurtalar çatlamadığında kist oluyor çünkü,
inşallah gerek kalmaz hamile kalırsınız bu ay ama ola ki kalamazsanız ve
doktorla iletişiminiz iyiyse çatlatma iğnesi talep etmenizi öneririm.

Umarım güzel çatlayıp döllenirler, bu yumurtalar çatlamadığında kist oluyor çünkü,
inşallah gerek kalmaz hamile kalırsınız bu ay ama ola ki kalamazsanız ve
doktorla iletişiminiz iyiyse çatlatma iğnesi talep etmenizi öneririm.
bu ay yapacaktı , ama zaten 5 taneden biri mutlaka çatlar sayıyı çok iyi buldum gibi konuştu
ve çatlatma iğnesi kist ihtimalini arttırır dedi anlamadım
bu sebeple bu ay yapmadık

bu ay yapacaktı , ama zaten 5 taneden biri mutlaka çatlar sayıyı çok iyi buldum gibi konuştu
ve çatlatma iğnesi kist ihtimalini arttırır dedi anlamadım
bu sebeple bu ay yapmadık
Umarım güzel sonuçlar alırsınız bu ay başka hiç bir şeye gerek kalmaz

Bir yıldır gebelik deniyorum sonuç alamadım genel testlerimize hiçbir sorun çıkmadı ben bu ay ovülasyon testinde Çift çizgi görmedim doktora gittiğimde kan testi yapıldı progesteron düşük çıktı klamene başladı bir kaç ay böyle deneylm dedi kullanıp sonuç alanlar varmı bitkisel olarak önerisi olan varmı
Başka klomen deneyimi olan varmı

Back
X