Ozaman erken çıkmaz varsa bile pazartesi yap benceValla kuzum tam yumurtlama günü 24 şubattı bugün daha belli olmaz diye hiç morelim bozulmasın diye yapmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman erken çıkmaz varsa bile pazartesi yap benceValla kuzum tam yumurtlama günü 24 şubattı bugün daha belli olmaz diye hiç morelim bozulmasın diye yapmadım.
Kaşıkta ağrı felan da yokKasık ağrısı ne durumda test yaptın mı bugün
15 gün geçsin üstünden öyle belli olur istersen kan verirsin istersen test yaparsınKaşıkta ağrı felan da yok
Ben de öyle düşünüyorum 5 gün kala yaptım yani o kadar net tek çizgi çıktı kiOzaman erken çıkmaz varsa bile pazartesi yap bence
Evet canım haklısın bende öyle düşünüyorum15 gün geçsin üstünden öyle belli olur istersen kan verirsin istersen test yaparsın
24 yumurtlamaysa çok normalBen de öyle düşünüyorum 5 gün kala yaptım yani o kadar net tek çizgi çıktı kierken yapmaya korkar oldum adetim geçsin bir gün sonra yapayım diyorum
Olabilir çünkü benimde adet olacağım zamanlar dediğiniz gibi 1 hafta 10 önce göğüslerim agirir hamile kaldığım ay adetime 4 gün vardı ve hiç acı ağrı yoktu normal birzaman gibiydi inşallah hamilesindir.hanımlar merhaba.
Gebelik ile alakalı bir sorum var. 28 günde düzenli adet olan biriyim 4 yıldır evliyim bebek için 2.denemem oldu. Yumurtlama dönemini düzenli takip ederim yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü 3 kez birlikteliğimiz oldu. 24 Şubat tam yumurtlama günü idi. Adet dönemlerinden 10 gün önce meme de ağrı ile belirti görürdüm hep bu dönem asla ağrım yok adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif. Bu sonuç sizce doğru bir sonuç mudur? Memedeki hassasiyet konusu bir kaç kişinin daha başına gelmiş hamile olduklarını öğrenmişler. Fikirlerinize ihtiyacım varha birde duanıza
![]()
Güvenilir testle yap bide idrarı bi kaba koy öyle yap bence iki tane de yap garanti olsun bozuk çıkar belki biriEvet canım haklısın bende öyle düşünüyorum
Ay inşallah yani başka belirtim de yok ki yoruma açık bilelim sağolun desteğiniz için şu benim de tam 4 gün var ve acı felan yokOlabilir çünkü benimde adet olacağım zamanlar dediğiniz gibi 1 hafta 10 önce göğüslerim agirir hamile kaldığım ay adetime 4 gün vardı ve hiç acı ağrı yoktu normal birzaman gibiydi inşallah hamilesindir.
Tamam canımGüvenilir testle yap bide idrarı bi kaba koy öyle yap bence iki tane de yap garanti olsun bozuk çıkar belki biri
Benimde böyle olmuştuKızlar adetime 7 8 gün var resmen kasiklarim batıyor ama bu herkeste oluyor umitlenemiyorum göğsüm de sızlıyor ama kesin sutyen sıkmıştır çok sızlıyor sanki bıçak batiyor
Yumurtlamadan sonra başladı kasık ağrısı hala var herkesin Farklı tabi geçen ay da agrıyordu test yaptım negatifKızlar adetime 7 8 gün var resmen kasiklarim batıyor ama bu herkeste oluyor umitlenemiyorum göğsüm de sızlıyor ama kesin sutyen sıkmıştır çok sızlıyor sanki bıçak batiyor
Ne zmn yapayım test ya siz hamile misinzYumurtlamadan sonra başladı kasık ağrısı hala var herkesin Farklı tabi geçen ay da agrıyordu test yaptım negatif
Beta 100 üstü çıktı artış bekliyorumNe zmn yapayım test ya siz hamile misinz
Evde yapacaksanız iki kala ya da adet günü yapsan kesin sonuç alırsın güvenilir marka test alNe zmn yapayım test ya siz hamile misinz
Şuan çok erken erken yapıp morelini bozma çıkmaz zatenNe zmn yapayım test ya siz hamile misinz
Hayırlı olsun cnm artar merak etmeBeta 100 üstü çıktı artış bekliyorum
Teşekkür ederim güzel haberler alırsınız sizde inşallahHayırlı olsun cnm artar merak etme![]()
Benim de 23 Şubat ymtlama sizin gibi hiç belirti yok bata üç gün kaldı sadece bugün rahimde bir iki kere iğne batması yasadım hafiften adet sancısı gibi bir ağrı da oldu bazen hemen geçti.Valla kuzum tam yumurtlama günü 24 şubattı bugün daha belli olmaz diye hiç morelim bozulmasın diye yapmadım.