• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

hanımlar merhaba.
Gebelik ile alakalı bir sorum var. 28 günde düzenli adet olan biriyim 4 yıldır evliyim bebek için 2.denemem oldu. Yumurtlama dönemini düzenli takip ederim yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü 3 kez birlikteliğimiz oldu. 24 Şubat tam yumurtlama günü idi. Adet dönemlerinden 10 gün önce meme de ağrı ile belirti görürdüm hep bu dönem asla ağrım yok adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif. Bu sonuç sizce doğru bir sonuç mudur? Memedeki hassasiyet konusu bir kaç kişinin daha başına gelmiş hamile olduklarını öğrenmişler. Fikirlerinize ihtiyacım var 🥹 ha birde duanıza 🙂
Olabilir çünkü benimde adet olacağım zamanlar dediğiniz gibi 1 hafta 10 önce göğüslerim agirir hamile kaldığım ay adetime 4 gün vardı ve hiç acı ağrı yoktu normal birzaman gibiydi inşallah hamilesindir.

Kızlar adetime 7 8 gün var resmen kasiklarim batıyor ama bu herkeste oluyor umitlenemiyorum göğsüm de sızlıyor ama kesin sutyen sıkmıştır çok sızlıyor sanki bıçak batiyor

Olabilir çünkü benimde adet olacağım zamanlar dediğiniz gibi 1 hafta 10 önce göğüslerim agirir hamile kaldığım ay adetime 4 gün vardı ve hiç acı ağrı yoktu normal birzaman gibiydi inşallah hamilesindir.
Ay inşallah yani başka belirtim de yok ki yoruma açık bilelim sağolun desteğiniz için şu benim de tam 4 gün var ve acı felan yok

Kızlar adetime 7 8 gün var resmen kasiklarim batıyor ama bu herkeste oluyor umitlenemiyorum göğsüm de sızlıyor ama kesin sutyen sıkmıştır çok sızlıyor sanki bıçak batiyor
Yumurtlamadan sonra başladı kasık ağrısı hala var herkesin Farklı tabi geçen ay da agrıyordu test yaptım negatif

Valla kuzum tam yumurtlama günü 24 şubattı bugün daha belli olmaz diye hiç morelim bozulmasın diye yapmadım.
Benim de 23 Şubat ymtlama sizin gibi hiç belirti yok bata üç gün kaldı sadece bugün rahimde bir iki kere iğne batması yasadım hafiften adet sancısı gibi bir ağrı da oldu bazen hemen geçti.
Dün test yaptım prodoctor negatif. :( inşallah pozitife döner sizin de benim de 🥲

Back