• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bunu duymumuydunuz?

ay ne batıl inançmış o öyle benim nikah hazirada düğün temmuzda oldu şu anda da 7 aylık hamileyim 7 yıl falan beklemedik çok şükür evliiğimin 6. ayında hamile kaldım, inanmayın kızlar çalışmalara devam edin siz olur o olur

aneyyyyy ben temmuzda evlendımmm gitti 3 sene kaldı 4 senemi yaniiiiii offf cok uzun :):) saka bi yana allahım verecegı zaman öylede verırı böylede inanmayın kızlarr

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ben Bunu Duydum Ve Etrafimda Bu Konuyu çok Konuşan War Bi Arkadasim Halasi War 7 Yil Sonra çocugu Olmus O Kadindan Da Duydum Tabii Allah Bilir Vakti Zaman Gelince Olur

ya tam geyik muhabbeti olmuş
hiç duymadım böyle bişeykafamçokkarıştı
geyiklerin üremesi
insanların üremesinimi engelliyorkafamçokkarıştı
siz evlenin ya hiç bişeycik olmaz.
çok güldüm yahu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar şimdi internetten baktım mayıs-haziran -temmuz geyiklerin çiftleşme ayıymış lülülülülülüuüüffff yırttık desenize ben martta evlendim kızlar varmı bu aylarda evlenen bakim hııı:uhm:

:1shok::1shok::1shok::1shok:

ben konuyu şimdi gördüm..
alakası olduğunu düşünmüyorum kızlar ben..
benim iki eltimde eylülde evlendi.ikisi de maşallah iki çocukları var korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldılar bütün çocuklarına..
bencede geyik muhabbeti:mymeka:

kızlar şimdi internetten baktım mayıs-haziran -temmuz geyiklerin çiftleşme ayıymış lülülülülülüuüüffff yırttık desenize ben martta evlendim kızlar varmı bu aylarda evlenen bakim hııı:uhm:

ben 30 temmuzda evlendım sızce denk gelmısmıdır?belkı ucundan yırtmısızdır :roflol:

tamamen hurafe ne alaka herşey kısmet işi bence tedavi olmak ve sabır önemli olanbence ta bi inanan da varadır heralde

tühh tüh yaa ben temmuz 19 da evlendim desenize 3 yıl daha beklicez kafamçokkarıştı şu geyikleri birisi kısırlaştırsın bence yoksa çok bekliciez sanırım:1shok:ayy şaka şaka yaaa bırakın bunları hepsii palavraa bencee:1closedeyes:ayyy çok gülrim vaallla sırnaşık şeysırnaşık şey yalan ayol bunlar

ay kızlaaar kuzenim mayıs ayında evlendi...erken doğumla evlilğinin sekizinci ayında anne olduuu...inanmayıın böyle şeylereee...

evet bende duydum geyik meselesini burda tanidigm var 4 cocugu oldu hic cocuklarinin arasinda korunmamasina ragmen 7 yil arayla cocuklari oldu.bunun geyikle alakasi yok ama demekki kadin 7 yilda bir yumurtluydu galiba.bende haziranda evlendim ve o ay hamile kaldim

merhaba kızlar bnu bende duymuşdum bnde 2003 ekimde evlendim yani geyiklerin çiftleşme mevsininde bnm bebişim şuanda yok belki bu söylenti doğruysa 7 .ci yılıma zakaldı yani doğrusunu söylemek gerekirse kendi adıma söylüyorum içimde öyle geçiriyorum belki hamile kalırım diyorum neyse allahın izniyle sağlıklı olsun vakti zamanı vardır herşeyin işallah allah hepinizin gönlüne göre versin

valla canım, geyikleri bilmem de sen zaten kedilerin çiftleşme ayında evlenmişsin. bence sana bişey olmaz.yerimseniben

Geyik muhabbetidir o hiç öyle bir şey duymamıştım. ınternette de yazmıyor buna dair hic bir şey biraz araştırayım dedim de bir şey yazmıyor. Valla neye inanırsanız o olur. ınanmamak lazım.

Back