- Konu Sahibi onuseviyorum
-
evet canım ben duymuştum bir tanıdığımızın 7 yıl çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı 7 yıl sonra oldu aradan 7 yıl daha geçti bir çocuğu daha oldu geğik mevsiminde evlenmiş dediler ordan duydum iyide geyikler ne zaman çiftleşirmiş bilelimde eğer o zaman evlendiysek boşuna uğraşmayalım dimi ya bekleriz artık:roflol:ay allah korusun ya şakası bile kötü dimi
bende ekimde evlendim.kendini bilmez bir çift geyiğin
azizliğine uğramayız inşallah:roflol:ayy kafayı yiycez yakında beeetatlicadiarzu
allah allah ben yanlış baktım heralde eğer belenayınki gibiyse ben haziranda evlendim ne yani beş sene daha beklicekmiyim yandım
ya iyide bu saçmalık şimdi durdum resmen düşündüm belenayın internetten bakıp bulup yazdığına göre geyiklerin çiftleşme mevsimi mayıs - haziran - temmuz ben haziranda evlendim yani 7 yıl bebeğimin olmaması gerekiyo
peki benimle aynı günde evlenen biri var aynı mahalleye gelin geldik kız daha gerdek gecesi hamile kaldı şu anda 1 yaşında bi kızı var peki bu durumu açıklarmısınız
yani saçma yaaa ben de gerçektenmi acaba diye durup düşünüp üzülmüştüm neyse şimdi kendi kendimin içini rahatlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?