Benimde 4. Ayım doldu ama bırakmak zorunda kaldım doktorum tekrr edebilir dedi kullanmam gerekenin 3 te 1 ini kullanmışım daha ama çok fazla kıllanma yaptı ve şu an yüzümde hiç bişey yok inşallah tekrar etmez çok korkuyorum
Sen kaç ay kullandın bende yarım bıraktım tekrar eder mi ama bende hiç kusma olmadı ilk aylarda sivilce bi kaç tane çıktı bir aydan fazla oldu yüzümde sivilce çıkmıyobende de kıllanma yaptı canım herkeste farklı etkiler gösteriyor ilaç
Sen kaç ay kullandın bende yarım bıraktım tekrar eder mi ama bende hiç kusma olmadı ilk aylarda sivilce bi kaç tane çıktı bir aydan fazla oldu yüzümde sivilce çıkmıyo
benimde biteli aylar oldu ama su an yine birkaç akne çktı alerji gibi cildimde bebeksi olmadı ama .yaptığın ek birşeyy var mı ve çıkıyor mu acabaMerhaba, ben de kullanmıştım bir yıl kadar, yüzümde değil de vücudumda sivilceler oluyordu ve saçımda da kepeklenmeler oluyordu. 20mg ile başladım, hafif bi dudak kuruması oldu onun dışında vücudumu yüzümü düzenli olarak nemlendiriyordum, la roche'un özel bir yüz kremi var böyle tedavi görenler için, onu kullanıyordum bi de kiehl's lip balmları harika yapıyordu da ben o bahsedilen hiçbi yan etkiyi yaşamadım, ne bir kusma ne suratımın kızarması ne de dudaklarımın kabuklanması aksine çok iyi geldi. 6.ayımda eczaneye gittim ilacı almaya, yeni mi başlıyorsunuz dedi kadın yoo dedim 6.ayım inanmadı ilk defa böyle bir hastayla karşılaşıyormuş. ha evet cildim inceldi ama aksine çok mutluydum ben kullanırken. Şimdi mevsim değişikliklerinde falan sivilceler yine oluyor ya da stres olduğumda kepeklenme yine oluyor aslında verseler ilacı sonsuz kadar mutlu mesut yaşardık çünkü tamamen geçmedi doktorları da bilirsiniz tamamen sivilce basana kadar bi şey yapmazlar
Benim de biteli 2 ay oldu, saç dökülmem bir azalıyor bir şiddetleniyor ama hep var artık takmıyorum. Bende sorun ettiğim asıl şey roaccutane öncesi olmayan roaccutane dan sonra çıkan gölgelerde yüzümde engebe oluşuyor, yani yakından bakınca ışıkta yüzümde hiçbir şey yok ama gölgelerde engebeli çukurlu. Doktorum roaccutane bunu yapmaz dedi ama neye göre, derimi incelttiği için mi oldu bu acaba eski haline dönecek mi? Sizde oldu mu böyle bir şey?Benimle beraber akne hapına başlayan arkadaşlardan ne haber? Bi değişiklik veya gelişme var mı?
Ben hapı bırakalı 2 ay oldu. Kaç kere tatlı yedim bi tane bile sivilce çıkmadı şükür ama cildim ve saçım tekrardan yağlandı eskisi gibi ayrıca bu hapın bana en büyük zararı saçımı olduğundan daha da fazla dökmesi oldu. Ve bu hiç normal değil. Elimi saçıma ne zaman değsem yada sabah uyandığım da saçımı yatakta dolu buluyorum.acilen cilt doktoruna gitmem lazım. Yurtıdşında idim Türkiye'ye temelli dönüş yaptık 1 ay önce en kısa zaman da gitmeliyim dermatolojiye..
Benim de biteli 2 ay oldu, saç dökülmem bir azalıyor bir şiddetleniyor ama hep var artık takmıyorum. Bende sorun ettiğim asıl şey roaccutane öncesi olmayan roaccutane dan sonra çıkan gölgelerde yüzümde engebe oluşuyor, yani yakından bakınca ışıkta yüzümde hiçbir şey yok ama gölgelerde engebeli çukurlu. Doktorum roaccutane bunu yapmaz dedi ama neye göre, derimi incelttiği için mi oldu bu acaba eski haline dönecek mi? Sizde oldu mu böyle bir şey?
Lütfen biri söylesin ilacı kendi kendime bırakırsam problem yaşar mıyım mide bulantıları beni öldürecek hiçbir şey yapasım gelmiyor
Merhaba, bence bırakma hatta dozu tamamlamadan bıraktığında daha fazla sivilce cikabilir diye duymustum. Benim tedavim biteli 1.5 yıl oldu ve inanılmaz memnun kaldim. Sırtım ve yüzüm cok guzel oldu. Sadece allık sürmeme rağmen herkes fondoten pudra var saniyor.Lütfen biri söylesin ilacı kendi kendime bırakırsam problem yaşar mıyım mide bulantıları beni öldürecek hiçbir şey yapasım gelmiyor
Merhaba arkadaşlar. ben de iki yıldır gördüğüm tedavilerden fayda görmeyince doktor son çare olarak roaccutane verdi. benim sivilce problemim yok gibi görünüyor dışardan bakılınca ama derinin çok altında ağrılı kistik sivilcelerim oluşuyor. bu kistik sivilceler de geçiyor mu gerçekten? bir aydır kullanıyorum. katlanıyorum yan etkilerine ama inanmak istiyorum kistleşmiş sivilcelerimin geçeceğine. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Geçecek canım benim son ayım hiç birşey kalmadı çok şükür.sadece biraz leke var.onada diğer ay leke tedavisine başlanacakMerhaba arkadaşlar. ben de iki yıldır gördüğüm tedavilerden fayda görmeyince doktor son çare olarak roaccutane verdi. benim sivilce problemim yok gibi görünüyor dışardan bakılınca ama derinin çok altında ağrılı kistik sivilcelerim oluşuyor. bu kistik sivilceler de geçiyor mu gerçekten? bir aydır kullanıyorum. katlanıyorum yan etkilerine ama inanmak istiyorum kistleşmiş sivilcelerimin geçeceğine. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?