Merhaba ben bu dönemde zihinde bulanıklık ve dikkat daginikligi yasayip yasamadiginizi sorucaktim cunku universiteye hazirlaniyorum ve kullananlara bu sorulari soruyorum ona gore doktorumla konusucam yardım ederseniz cokkk sevinirimGünde 2 lt fazla su içiyorum. 173cm 60 kiloyum öğretmen olduğum için rahatsızlık duymamam adına 20 mg ile başlatmıştı şimdi 40 ı onayladı işte. Nemlendirici bioderma hydra kullanıyorum ama yüzüm yangın yeri resmen. Hametan yüze sürülür mü emin olamadım ? Bu kızarıklığı yangınlığı alır mı çok kötü hissettiriyor beni yaa
merhaba ben üçüncü ayımı bitirmek üzereyim ve öyle bir sorun yaşamadım. aşırı kuruluk dışında hiçbir problem yaşamadım. ama depresyona soktuğuna dair söylentiler var. depresif bir ruh halindeyken dikkatin dağılabilir ama buna odaklanmazsan yine öyle bir problem olmaz diye düşünüyorum.Merhaba bu ilac zihinde bulaniklik dikkat daginikligi ya da unutkanlik yapiyo mu bilginiz var mi acaba
merhaba ben üçüncü ayımı bitirmek üzereyim ve öyle bir sorun yaşamadım. aşırı kuruluk dışında hiçbir problem yaşamadım. ama depresyona soktuğuna dair söylentiler var. depresif bir ruh halindeyken dikkatin dağılabilir ama buna odaklanmazsan yine öyle bir problem olmaz diye düşünüyorum.
be
benimde biteli aylar oldu ama su an yine birkaç akne çktı alerji gibi cildimde bebeksi olmadı ama .yaptığın ek birşeyy var mı ve çıkıyor mu acaba
kullanma kullandım bir fayda görmedimArkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Roaccutane gözlerde kuruluk, iltihaplanma yapabiliyor, konjonktivit olma ihtimali de varKızlar bende aknetrent kullanıyorum.Gözlerim yanıyo damarlar belli.Gözlerım mı kurudu acaba
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
EĞER HER YÖNTEMİ DENEYİP KURTULAMADIYSANIZ BU İLACI KULLANIN AKSİ TAKDİRDE HİÇ TAVSİYE ETMEM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?