Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar
- Konu Sahibi CaRMiN
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- roaccutane roaccutane kullananlar sivilce sivilce ilaci
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam kızlar ben 3. Ayıma girdim ilk 2 ay 30 mg kullandım bu ay 40 mg a çıkardı doktor . İlk günler aşırı bi kızarıklık vardı ilk ay baya kızarık geçti sonra olmadı . Kusma dönemini anlamadım 3 ayıma girmeme rağmen hala yüzümde sivilce çıkıyor aşırı bi çoğalma ama devam ediyor . Bilmiyorum neden böyle bi an önce azalsın istiyorum yüzüm pul pul dökülüyor dudaklarım kuruyor ellerimin üstü çok kızarık bi şekilde bel ağrısıda oluyor .çok zor geçiyor . Cildim çok fazla kurudu ama sivilcelerimde hiç bi değişiklik yok izlerde olduğu gibi duruyor acaba benim durumumda olanlar varmı?
- 20 Aralık 2016
- 61
- 37
- 18
- 31
Selam kızlar ben 3. Ayıma girdim ilk 2 ay 30 mg kullandım bu ay 40 mg a çıkardı doktor . İlk günler aşırı bi kızarıklık vardı ilk ay baya kızarık geçti sonra olmadı . Kusma dönemini anlamadım 3 ayıma girmeme rağmen hala yüzümde sivilce çıkıyor aşırı bi çoğalma ama devam ediyor . Bilmiyorum neden böyle bi an önce azalsın istiyorum yüzüm pul pul dökülüyor dudaklarım kuruyor ellerimin üstü çok kızarık bi şekilde bel ağrısıda oluyor .çok zor geçiyor . Cildim çok fazla kurudu ama sivilcelerimde hiç bi değişiklik yok izlerde olduğu gibi duruyor acaba benim durumumda olanlar varmı?
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsn! Ben 5 ay boyunca kullandım 20mg'dı. Ah o bel ağrısı:) ben de yaşadım. Bel ağrısı bitti ayak topuğun her ikisine de ağrı saplandı. Ne zaman çok oturup birden ayaklansam bi kaç saniye topallarım sonra geçer.
Kusma dönemi yaşamadım hiç. Ama kuruluklar vevar kızarıklıklar oldu ellerim de. Cildim de kötü duruma rastlamadım şükür. Dudağım kuruyodu, burnumun üzeri kavlıyordu genelde 3 buçuk ay felan sürdü ve geçti. Terapim biteli 1 ay oldu şimdilik iyiyim ben.
Teşekkür ederim canım peki lekelerinde geçti mi ?Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsn! Ben 5 ay boyunca kullandım 20mg'dı. Ah o bel ağrısı:) ben de yaşadım. Bel ağrısı bitti ayak topuğun her ikisine de ağrı saplandı. Ne zaman çok oturup birden ayaklansam bi kaç saniye topallarım sonra geçer.
Kusma dönemi yaşamadım hiç. Ama kuruluklar vevar kızarıklıklar oldu ellerim de. Cildim de kötü duruma rastlamadım şükür. Dudağım kuruyodu, burnumun üzeri kavlıyordu genelde 3 buçuk ay felan sürdü ve geçti. Terapim biteli 1 ay oldu şimdilik iyiyim ben.
- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Evet canım . Zaten bildiğim kadarıyla yazın yazmıyorlar bu ilacı cildin çok hassaslaştığı için güneş zararlıArkadaslar yaz geliyor bu tedaviyi yazin olsak gunes yagini vs leke kalir mi?
- 20 Aralık 2016
- 61
- 37
- 18
- 31
Teşekkür ederim canım peki lekelerinde geçti mi ?
Lekelerim için ayriyeten bi karma krem yazdı doktorum. Yani biraz fayda etti gibi elimde ki kutu bitince bakıcam son durumuna. Eğer lekeler geçmediyse tamamen başka krem yazdırmayı düşünüyorum inşaAllah...
- 20 Aralık 2016
- 61
- 37
- 18
- 31
İnşallah iyi olursun canım
Hep beraber inşaAllah canım benim
- 13 Mayıs 2017
- 2
- 2
- 1
- 27
Merhba arkadaşlar, ben tedavimin 2.ayını bitireli 10 gün oldu ve 20mgdayım. Yüzüm aşırı problemli olmamasına rağmen roaccutanedan önce kullandığım acnelyse yüzümü kötüleştirmiş ve beni biraz da mecbur bırakmıştı o yüzden başladım. Benim sorunum şu ki sürekli kusma dönemindeyim ve beklediğim iyileşmeyi göremedim. Biraz sabırsız davranıyor olabilirim sivilcelerin iyileşmesi konusunda ancak siyah nokta problemim de sürüyor neredeyse başladığım gibi. 3.ayın sonunda doktora görüneceğim tahlil için bu konuyu da danışacağım ama kullananlardan da bir fikir almak istedim, benzerini yaşayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhba arkadaşlar, ben tedavimin 2.ayını bitireli 10 gün oldu ve 20mgdayım. Yüzüm aşırı problemli olmamasına rağmen roaccutanedan önce kullandığım acnelyse yüzümü kötüleştirmiş ve beni biraz da mecbur bırakmıştı o yüzden başladım. Benim sorunum şu ki sürekli kusma dönemindeyim ve beklediğim iyileşmeyi göremedim. Biraz sabırsız davranıyor olabilirim sivilcelerin iyileşmesi konusunda ancak siyah nokta problemim de sürüyor neredeyse başladığım gibi. 3.ayın sonunda doktora görüneceğim tahlil için bu konuyu da danışacağım ama kullananlardan da bir fikir almak istedim, benzerini yaşayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
O kusma kişiye bağlı tamamen, bazısı hiç geçirmiyorken bazısı ilk ay bazısı 5. aya kadar ancak atlatıyor... Umarım erkenden geçer. Siyah noktalar ise burnundakilerde ilk aydan geçmeliydi yanaktakiler daha uzun sürebiliyor. Migrosta satılan yüz lifi var hafif yüzeyli mikrofiber gibi, duştan sonra ya da her akşam onunla yüzünü hafif silebilirsin ufak bir peeling etkisi yapar ve daha hızlı dökülmelerine yardımcı olur. Geçmiş olsun :)
- 13 Mayıs 2017
- 2
- 2
- 1
- 27
Özellikle de burnumdakilerle ilgili aslında sıkıntım, biraz inatçı çıktılar. Dediğin peelingin tahriş etme ihtimali yoksa çok işime yarar aslında, yine de doktor için biriktirdiğim sorulara bir yenisi daha eklendi belki o da bir şey önerir. Çok teşekkür ederim umarım hemen atlatırım kusma dönemini de canımı sıkmaya başladı:)O kusma kişiye bağlı tamamen, bazısı hiç geçirmiyorken bazısı ilk ay bazısı 5. aya kadar ancak atlatıyor... Umarım erkenden geçer. Siyah noktalar ise burnundakilerde ilk aydan geçmeliydi yanaktakiler daha uzun sürebiliyor. Migrosta satılan yüz lifi var hafif yüzeyli mikrofiber gibi, duştan sonra ya da her akşam onunla yüzünü hafif silebilirsin ufak bir peeling etkisi yapar ve daha hızlı dökülmelerine yardımcı olur. Geçmiş olsun :)
- 8 Haziran 2017
- 4
- 0
- 1
- 25
- 20 Aralık 2016
- 33
- 0
- 36
Atkadaslar besinci ayımdayım ğazartesi iki carsamba bir cuma iki alıyorum hicbir ise yaramadım yüzüm kıpkırmızı leke icinde bir ay sonra bitiyor ilacım sabah nadixa aksam da iki krem karısımını sürüyorum yüzümde aşırı kıllanmadan baska hicbirsey yapmadı! Psikolojik olarak cöktüm ne yapmam gerekiyor yani hala sivilcem cıkıyor onu gectim yüzüm bildiğiniz kıpkırmızı leke icinee
- 20 Aralık 2016
- 33
- 0
- 36
Ürünün fiyatı 20 mg 55 lira olması lazımdı sigorta karsılamıyorMerhabalar bende kullanmak istiyorum bu ilacı antalya gibi sıcak bir yerde yaşıyorum bu yüzden kışı bekliyorum kullanmak için ürünün fiyatı nedir acaba ve ailede emekli olan birinin maaşından kesinti yapılabiliyor mu bilgilendirirseniz çok memnun olurum
- 8 Haziran 2017
- 4
- 0
- 1
- 25
Teşekkürler :)Ürünün fiyatı 20 mg 55 lira olması lazımdı sigorta karsılamıyor
- 23 Şubat 2017
- 262
- 466
- 23
- 48