- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar geçti üzerinden acaba? Eskisi kadar çok mu çıkıyorBen pkoluyum kullandıkları geri çıktı maalesef ama çok azı :) bir de yediğime içtiğimden dikkat etmediğim dönemde oldu
Ne kadar geçti üzerinden acaba? Eskisi kadar çok mu çıkıyor
Evet oluyor pres yapabilirsiniz.Kızlar by ilacı kullanırken yanaklarında yanma ateş basması yaşayan oldu mu? Cayır cayır yanıyor sıcak bir ortama girince ya
Ay evet ya yandık valla geçici mi acaba buEvet oluyor pres yapabilirsiniz.
O yüzden de yazın bu ilacı kullanmak epey zor..
Yani muhtemelen geçicidir.Ay evet ya yandık valla geçici mi acaba bu
Doktorunuza danışmadan kendiniz dozunuzu belirlemeyin benceKızlar merhaba size danışmak istiyorum.
5 sene önce bu roaccutane başladım 1 ay kullanıp özel sebeplerden devam edemedim.
Şuan yurtdışındayım bu ilacı almak çok zor.türkiyeden eşim getirdi 10mg ve 20 mg 2 kutu yani.
Kızlar günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Kaç mg kullanıyorsunuz?
Doktorunuza danışmadan kendiniz dozunuzu belirlemeyin bence ama
Ben 30 mg sabah 10 akşam 20 kullanıyorum. Ya sizde de oluyor mu bu ateş basması. Her gün neredeyse oluyo çok korkmaya başladım
Burda doktorlar bu ilacı çok zor veriyor.Doktorunuza danışmadan kendiniz dozunuzu belirlemeyin bence
Ben 30 mg sabah 10 akşam 20 kullanıyorum. Ya sizde de oluyor mu bu ateş basması. Her gün neredeyse oluyo çok korkmaya başladım
Ara ara birbirimize burdan destek olalım bari :)Doktorunuza danışmadan kendiniz dozunuzu belirlemeyin bence
Doktorunuza danışmadan kendiniz dozunuzu belirlemey
Ay dikkat edin sıcaktan kaçının çok etkiliyor. Ara ara giriyorum mutlaka irtibatta kalalım :)Burda doktorlar bu ilacı çok zor veriyor.
5 sene önce bu ilaca başlayıp hemen bırakmak zorunda kaldım özel sebeplerden. Ne kadar kullanıyordum unuttum.
2 gündür benim de yüzümde kızarıklık ateş oluyor yanıyor böyle.
Yoğurt sürdüm iyi geldi.
Gündüz bol bol yıkıyorum ben.
Birde buzluktan elime ne geçerse biraz pres yapıyorum.
Bir arkadaşıma sordum. Oluyor bende de olmuştu dedi.
Benim bugün 1 gözüm biraz zor açtım..Ay dikkat edin sıcaktan kaçının çok etkiliyor. Ara ara giriyorum mutlaka irtibatta kalalım :)
Orada bulur musunuz bilmiyorum ama refresh kullanıyorum ben göz damlası olarakBenim bugün 1 gözüm biraz zor açtım..
Çapaklanma oldu.
Eczaneden göz damlası almayı deneyeceğim..
Kuzenim kullandı. Gözlerinde kuruluk yaptı o ilaç. Doktor göz için damla, dudak ve cilt için avene nemlendirici vermişti. Şimdi çok iyi cildi. Bide her gün bol bol su iç demişti doktorBenim bugün 1 gözüm biraz zor açtım..
Çapaklanma oldu.
Eczaneden göz damlası almayı deneyeceğim..
Teşekkür ederim.Kuzenim kullandı. Gözlerinde kuruluk yaptı o ilaç. Doktor göz için damla, dudak ve cilt için avene nemlendirici vermişti. Şimdi çok iyi cildi. Bide her gün bol bol su iç demişti doktor
Yani doktora gideceğim bu hafta umarım..Orada bulur musunuz bilmiyorum ama refresh kullanıyorum ben göz damlası olarak
Doktor daha iyi bilir ama 10 mg az gerçekten.yine de doktora gidene kadar yanlış bir şey yapmamak adına düşük doz kullanmanız daha iyi olur. Muhtemelen doktor kan testi isteyecektirYani doktora gideceğim bu hafta umarım..
Bende günde 1 kez 10 mg hap kullanıyorum kesin az kullanıyorumdur.
Umarım sorunsuz şu ilaçların devamını alırım burda.
Türkiye’den 2 kutu getirmiş eşim.
Ki oda yetmez yani ..
Ayyy inşallah ister ya.Doktor daha iyi bilir ama 10 mg az gerçekten.yine de doktora gidene kadar yanlış bir şey yapmamak adına düşük doz kullanmanız daha iyi olur. Muhtemelen doktor kan testi isteyecektir