Evet herkeste önce kusuyo benim 5. Ayım 3ay kusma yaşadım canımKızlar artık isyan ediyorum biride net açıklama yapsın lütfenn benim 4 yıldır sivilcelerim çıkıyo cildim çok kötüydü renk bozuklukları oldu sivilceden sonra şimdi sadece sivilceler var sürekli tekrar ediyo ve iltihaplı ama doktorum sana yazmayalım çok gerekli değil kötüleşirse gel dedi kötüleşmeden ziyade her gün çıkmasından bıktım ama ilaçlada leke olmayan yüzümde leke bırkmak istemem bu ilaç herkeste kusma yapıyo mu ve kalan lekeler ilaçtan dolayı mı yoksa ilaçtan önce mi lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar
- Konu Sahibi CaRMiN
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- roaccutane roaccutane kullananlar sivilce sivilce ilaci
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sıkılaştırıyo rengin açılıyoMrb bu ilaç cildi sıkılaştıryor mu benim cildim çok yumuşak gevşek bu yüzden sivilce izlerim ve gözenekler çok belli oluyo sıkılaşınca bu izler ve gözenekler azalır mı
Sıkılaştırıyo rengin açılıyoMrb bu ilaç cildi sıkılaştıryor mu benim cildim çok yumuşak gevşek bu yüzden sivilce izlerim ve gözenekler çok belli oluyo sıkılaşınca bu izler ve gözenekler azalır mı
Sıkılaştırıyo rengin açılıyoMrb bu ilaç cildi sıkılaştıryor mu benim cildim çok yumuşak gevşek bu yüzden sivilce izlerim ve gözenekler çok belli oluyo sıkılaşınca bu izler ve gözenekler azalır mı
Canım seninki yaza denk geliyo keşke kışın başlasaydın yapabilicek misin her doktor yazın vermiyoCanım daha ilk ayım.ama her cilde yazmıyorlar zaten
Pure beauty BB krem canım benim tedavim bitti ve ben hala bunu kullanıyorum tam kuru ve hassas ciltler için hemde fiyatı 30 tl falan ayrıca içinde 42 spf var tavsiye ederim :)Arkadaşlar roaccutane kullanıyorum 5. Ayımdayım tedavim bitince makyaja başlıcam bb krem allık hangi marka önerirsiniz?
Teşekkürler canım:)Pure beauty BB krem canım benim tedavim bitti ve ben hala bunu kullanıyorum tam kuru ve hassas ciltler için hemde fiyatı 30 tl falan ayrıca içinde 42 spf var tavsiye ederim :)
Selam kızlar geçen hafta 2.ayıma 40 mg ile başladım ilk ayda 20 mg kullanmıştım. Doktorum 40 mg emin misin diye sordu evet dedim keşke demeseydim yüzüm iki gündür aşırı kızarıyor yanmışım gibi. Doktor uyarmıştı kızarıklık yapar diye ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Kızarık + kaşıntı tam bir bela Kızarıklığınız oldu mu ve nasıl hafiflettiniz lütfen yardım edin baş edemiyorummmm
Kremlerle hafifler canım ama senin kilon kaç ki kiloya göre veriliyor mg ve bol bol güneş kremi sür evde olsan bileSelam kızlar geçen hafta 2.ayıma 40 mg ile başladım ilk ayda 20 mg kullanmıştım. Doktorum 40 mg emin misin diye sordu evet dedim keşke demeseydim yüzüm iki gündür aşırı kızarıyor yanmışım gibi. Doktor uyarmıştı kızarıklık yapar diye ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Kızarık + kaşıntı tam bir bela Kızarıklığınız oldu mu ve nasıl hafiflettiniz lütfen yardım edin baş edemiyorummmm
Ve bol bol su iç hametan verdi mi sana doktor hametan benim kurtarıcım resmen ellerimin üstüde çok kötü oldu benim sadece hametan geçiriyorSelam kızlar geçen hafta 2.ayıma 40 mg ile başladım ilk ayda 20 mg kullanmıştım. Doktorum 40 mg emin misin diye sordu evet dedim keşke demeseydim yüzüm iki gündür aşırı kızarıyor yanmışım gibi. Doktor uyarmıştı kızarıklık yapar diye ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Kızarık + kaşıntı tam bir bela Kızarıklığınız oldu mu ve nasıl hafiflettiniz lütfen yardım edin baş edemiyorummmm
Kremlerle hafifler canım ama senin kilon kaç ki kiloya göre veriliyor mg ve bol bol güneş kremi sür evde olsan bile
Günde 2 lt fazla su içiyorum. 173cm 60 kiloyum öğretmen olduğum için rahatsızlık duymamam adına 20 mg ile başlatmıştı şimdi 40 ı onayladı işte. Nemlendirici bioderma hydra kullanıyorum ama yüzüm yangın yeri resmen. Hametan yüze sürülür mü emin olamadım ? Bu kızarıklığı yangınlığı alır mı çok kötü hissettiriyor beni yaa
Ben 57 kiloyum 40 mg ile başladım hametan sürülüyo dudağa bile sürebilirsin nutraplus krem ve avene'nin nemlendiricisi var bende canım 5. Ayımdayım ben ve yazın çok zorlanırsın keşke bekleseydin kışı bide güneş kremi çok sürersen nemlendiriciye gerek kalmıyo zaten güneş kremimde dermoskin ultra face protection 97Doktorum benim kiloma göre vermedi kilomu sormadı bile kafasına göre ilk ay 20 daha sonra 30 a çıktı şuan 30la devam ediyorum
3. Ayımdayım ama bi kaç ay daha devam eder heralde evet kullanıyorum onları ama benim kilom 65 kiloma göre çok düşük mg değil mi ayrıca tahlilede 2 ay sonra gel dediBen 57 kiloyum 40 mg ile başladım hametan sürülüyo dudağa bile sürebilirsin nutraplus krem ve avene'nin nemlendiricisi var bende canım 5. Ayımdayım ben ve yazın çok zorlanırsın keşke bekleseydin kışı bide güneş kremi çok sürersen nemlendiriciye gerek kalmıyo zaten güneş kremimde dermoskin ultra face protection 97
Doktorun hakkına girmek istemem ama değiştir doktorunu bence kesinlikle 2 ayda bir tahlil olmaz herkesin bünyesi farklı her ay yaptırman lazım çünkü değerlerin olumsuz yönde çıkarsa ilacı bırakmak gerekiyo karaciğeri çok yoruyor bu ilaç hatta A vitamini içeren besinlerde dikkatli tüketilmeli çünkü ilaç A vitamini fazlasıyla salgılıyo bu da karaciğeri yoruyor ağır ilaçlarda almamak gerekiyo antibiyotik kullanmak gerekirse 5 gün falan ilaca ara vermek gerekiyor yani dikkat ve sabır lazım bu ilaç için canım mgda kilona göre az gerçekten bu ilaç en az 6 ay kullanılıyor3. Ayımdayım ama bi kaç ay daha devam eder heralde evet kullanıyorum onları ama benim kilom 65 kiloma göre çok düşük mg değil mi ayrıca tahlilede 2 ay sonra gel dedi
- 16 Aralık 2016
- 579
- 595
- 53
- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Canım çok evden çıkan biri değilim şimdi biraz daha dikkat ediyorum.cildim çok kötüydü beklryemedim sonbahara kadar.çıkarkende güneş kremi sürüyorum.Canım seninki yaza denk geliyo keşke kışın başlasaydın yapabilicek misin her doktor yazın vermiyo
- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
bepanthene krem yada la roche nin cicaplast kremi vardı sanırım. doktorunuza danışarak bu ikisinden birini alın bencekızlar lütfen yüz kızarıklıkları için bana bir tavsiye...hametan çok yağlı onu yüzüme sürmeye korkuyorum. bu kızarıklıkları nasıl dindirebilirim ??