Sivaslılarrr:)

aslında orda artık kimse kalmadı nereye gitsek mutlaka çıkıyor bi sivaslı. biz her yerdeyiz

inş düşer yolum..

evet canım kopmadım sivastan insanın memleketi bi başka derler ama sivas dahada başka ahhhh bide şu kara kışı olmasa: 1 haftadır hasta yatıyorum

evet canım kopmadım sivastan insanın memleketi bi başka derler ama sivas dahada başka ahhhh bide şu kara kışı olmasa: 1 haftadır hasta yatıyorum

evet canım bambaşkaaaa. geçmiş olsun. inş çabuk atlatırsın. yazı yaz değil de kışı kış yani burada kar yok tek sevdiğim yönü bu

evet canım bambaşkaaaa. geçmiş olsun. inş çabuk atlatırsın. yazı yaz değil de kışı kış yani burada kar yok tek sevdiğim yönü bu

tşkler tatlım.yaz yine kurak ve nemli olmadığı için idare ediyoruz sen .erdesin şuan inan burda benim bahçemde 2 metre kar var

atanamayangillerden bir öğretmenlik canım, son sınıftayım, gebze yakın ya istanbul a o kadar kötü olmasa gerek

o zaman geçmiş olsun diyeyim hayırlı olur inş. yakın da hiç gidemedim daha o taraflara kötüden ziyade alışamadım. arkadaşmda yok

tşkler tatlım.yaz yine kurak ve nemli olmadığı için idare ediyoruz sen .erdesin şuan inan burda benim bahçemde 2 metre kar var

nemli hva bizim alışık olmadığımız bir durum. yazın bi bunaldım sanki nefes alamıyordum kocaeli gebzedeyim canım. burada biraz kar yağsa aa hava çok soğuk diyorlar kış görmemişler tabi

bu sene çok soğuk olmuş sivas. Faturalar akla zarar

eee bizimde memleketin yazına doyum olmuyor evet canım çok haklısın 2 gün gelip sivasta yaşayacaklar bakalım bidaha soğuk derler mi.benim ev sobalı düşün canım tam 1 ayda yarım ton kömür harcadık felaketti bu sene 4 kere sularım buz tuttu sorma yani.

canım bende sivaslıyım hatta koyu sivaslı eşimde sivaslı annemde babamda kaynanam ve kayınpederimde ama ben pek bulunmadım sivasta toplamda 5 ay falam kaldım istanbulda doğdum şimdide orda yaşıyorum

yaa hiç doyum olmaz yazına Allah yardımcınız olsun bu kış çok çetin geçti.

öle valla canımm ama yaz yüzünü göstermeye başladı eriyor bugün karlar hava güzel.

canım bende sivaslıyım hatta koyu sivaslı eşimde sivaslı annemde babamda kaynanam ve kayınpederimde ama ben pek bulunmadım sivasta toplamda 5 ay falam kaldım istanbulda doğdum şimdide orda yaşıyorum

sende hg hemşerim. bende sivasta yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…