Bat 3 Aralık ve testim

IMG_4604.jpeg

Merhabaa. Cumayaydı randevum toplantım çıkınca iptal ettim salıya aldım 🙈 siz naptınız kaç çıktı? 300 dür cuma diye düşündüm ben. Test yaptım bari doktora gitmiyorum koyulaşmış mı bakayım dedim. 😀
Benim 646 çıktı sonucum ☺️ testiniz masallah koyu çıkmış sizin sonucunuz kaç çıkacak acaba

Ayy 646 baya yükselmiş. Belkide benimde öyledir merak ediyorum aslında😊 keseye ne zamana gün verdi?

Ayy 646 baya yükselmiş. Belkide benimde öyledir merak ediyorum aslında😊 keseye ne zamana gün verdi?
Keseye de 1 hafta sonra geldi dedi ama ben hemen gitmek istemiyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım kalıp atışlarını da duyarım diye düşündüm ☺️

Tamam yazarım❤️ sizin kasık bel ağrınız var mı? Hiç ağrımıyo benim sadece meme hassasiyetim var başka hiçbir şeyim yok 🙄

Yaa masallah tekrar kan verdiniz mi siz yoksa ☺️ bu arada benimde arada kasikta batma şeklinde hafif ağrı oluyor birde göğüs hassasiyetim var belirgin başka yok ☺️
Ben hiç kan vermedim bu sefer direkt kese gördük. Ara ara benimde bel ağrım oluyo 2-3 gündür😊

X