Sivaslılarrr:)

bende bende sivaslıyım.şurdan bir kurtulsam deyip şimdi hasretini çektiğim güzel sivasım.kümbet diriliş mahallesi çocuğuyum.gazi lisesinde okudum.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar:))sivas bambaşkaymış gerçekten uzaklaşınca anlıyor insan.güzel memleketlilerime selamlar.

hg şekerim bende beğenmezdim. gitsem hiç özlemem derdim. şimdi çok özlüyorum bir başkadır benim memleketimm

Beni de kabul eder misiniz?

Benim canımın içi sevgilicim Sivaslı Kısmetse Sivas gelini olucam:123:

bende sivasta 3 yıl okumuş bir insan olaraktan yarı sivaslı hissediorum kendimi ankaradan sonra sivasa gtmek alışmak zor oldu ama özleniyor gerçektenn sivas gardaş

ben de beğenmezdim Sivas'ı ama şimdi ordaki samimiyet,sıcaklık ve insanlığı özlüyorum..
hakikaten bambaşka benim memleketim..
[video=youtube;sgaDWYkHxrU]http://www.youtube.com/watch?v=sgaDWYkHxrU[/video]

Son düzenleme:
merhabalarrrr neredeymiş benim hemşerilerim? uzun zamandır yazamıyordum. hamileyim çok garip bi duygu ama çok güzel.

benimde erkek arkadaşım sivaslı evlenip orda yaşamayı planlıyoruz memleketime uzak bi yer ne yaparım bilmiyorum

ikimizde öğretmeniz uzak olduğu için yaz tatilini bayramları seyranları beklemem gerek. inşaallah güzel bir ortamım olur

merhaba arkadaşlar :)
bende sivas gemerekliyim istanbulda doğma büyümeyim sivası neredeyse hiç bilmiyorum

bende sivaslıyım ama malesef 4 yıldır ayrıyız iş dolayısıyla ama sürekli gederim ailem tüm sevdiklerim orada sivaslıyım demekten gurur duyanlardanım her zaman bir başkadır benim memleketim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…