Sivaslılarrr:)

bende bende sivaslıyım.:KK9:şurdan bir kurtulsam deyip şimdi hasretini çektiğim güzel sivasım.kümbet diriliş mahallesi çocuğuyum.gazi lisesinde okudum.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar:))sivas bambaşkaymış gerçekten uzaklaşınca anlıyor insan.güzel memleketlilerime selamlar.

bende bende sivaslıyım.:KK9:şurdan bir kurtulsam deyip şimdi hasretini çektiğim güzel sivasım.kümbet diriliş mahallesi çocuğuyum.gazi lisesinde okudum.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar:))sivas bambaşkaymış gerçekten uzaklaşınca anlıyor insan.güzel memleketlilerime selamlar.

hg şekerim :KK34: bende beğenmezdim. gitsem hiç özlemem derdim. şimdi çok özlüyorum :KK43: bir başkadır benim memleketimm :KK9:

Beni de kabul eder misiniz? :KK17:

Benim canımın içi sevgilicim Sivaslı :KK17: Kısmetse Sivas gelini olucam:KK69::123:

bende sivasta 3 yıl okumuş bir insan olaraktan yarı sivaslı hissediorum kendimi:KK70: ankaradan sonra sivasa gtmek alışmak zor oldu ama özleniyor gerçektenn sivas gardaş:KK70::KK70:

ben de beğenmezdim Sivas'ı ama şimdi ordaki samimiyet,sıcaklık ve insanlığı özlüyorum..
hakikaten bambaşka benim memleketim..
[video=youtube;sgaDWYkHxrU]http://www.youtube.com/watch?v=sgaDWYkHxrU[/video]

Son düzenleme:
merhabalarrrr neredeymiş benim hemşerilerim? uzun zamandır yazamıyordum. hamileyim:KK30: çok garip bi duygu ama çok güzel.

benimde erkek arkadaşım sivaslı evlenip orda yaşamayı planlıyoruz memleketime uzak bi yer ne yaparım bilmiyorum :KK50:

ikimizde öğretmeniz uzak olduğu için yaz tatilini bayramları seyranları beklemem gerek. inşaallah güzel bir ortamım olur :KK1:

bende sivaslıyım ama malesef 4 yıldır ayrıyız iş dolayısıyla ama sürekli gederim ailem tüm sevdiklerim orada sivaslıyım demekten gurur duyanlardanım her zaman bir başkadır benim memleketim

X