Sivas///58

Şeker ben buraya gittim ama :1closedeyes:
Bak yine ben memleketimin kıyıcığından biyerini gördüm.Senide götüreyim mi buraya :jeyyar:
yerimseniben

götür benide götür sivasın basmayacağım bir köşesi kalmasın:roflol:hihoyyyt

ozman takıl bana hayatını yaşa yavrumm :jeyyar: :jeyyar:
canım ben o caminin alt taraflarında bi eve gelin gidecem inşallah :Saruboceq:müstakbel kaynanamlar orda oturuyo da :1rolleyes:
sende gelirsin ordan başlarız fethetmeye :teytey:

diwriği camiyi yakından görmek lazım böle hiç anlaşılmıyoo orda kapıalrda harika motifler warr hepsi el ile işlenmiş mükemmel WELWEDıM buraya gelince gideriz inşş aksuyaa:)) güzel bi de çay içer gelirizz ee oraya gitmişken gözleme yemeden dönülmess :))

of ya içim cız etti kızlar keşke hepimiz sivas'ta olsaydık buluşup aksuya , merkeze, paşabahçe parkına gitseydik çay içmeye (

canlarım uzun zamandır sizlerle olamadım. bugün kendimi biraz toparlayabildim. önce geçmiş mevid kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlamak istedim.
hala kendimi iyi hissetmiyorum. teyzemin kızını kaybettik. oda gürünlü idi. bu kanser çoğu evleri böyle yasa boğuyor.

gideriz cnm tmm kaydirigubbakcemile5
hee cay icer gözlemede yeriz :1hug:
hee ya ne güzel olurdu herkess diğer illerde buluşma günleri yapıyo bi siwasın olmadı tüh yaa
sivas günü olsaa herkes dagınık sivasta olanlar gelir ancak :1rolleyes:
tşkler abla seninde kutlu olsun yerimseniben
ablam basınız sagolsun geride kalanlara sabır versin rabbim:teselli:
Allah rahmet eylesin :Saruboceq:

evet ablacım haklısın,kanser aldı başını yürüdü.neredeyse nezle,grip gibi yaygınlaştı maalesef...
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun...

Allah rahmet eylesin :Saruboceq:Kalanlara sabır versin :teselli:

merhaba bende yeni geldim aranıza insanın kendi memleketinden birilerinin olması çok güzel bende sivaslıyım gemerek ilçesinin yeniçubuk kasabasındayım 7 ay oldu kasabamdan ayrılalı antalyaya yerleştim evlenip, gurbetlik zor gerçekten sivasın havasını topragını suyunu özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…