- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.301
nes gel cnm bir sarkışlalı daha bulduk ahandaa kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evvet cani com bende şarkışlalıyım ama pek yaşamadım kııı orda..biz çanakçılıyız canım ya siz nerelisiniz aceba? yani köy nire???
kısmetse inş bende gelcem sivasaha gücük bilirim kaydirigubbakcemile5 ya bende 3 senedir sivas merkezdeyim :lepi:
biz kümbetteyiz cnm ya siz nerde oturuonuz? ayy tanıştığımıza bu arada memnun oldum :1hug:
heee öölemi olsun kıı boşver sivaslıyız sen ona bak :içelim: senlede tanıştııma memnun oldum cnm :1hug: artık takılırım burda :teytey: yanlız bırakmayın sizde emi kaydirigubbakcemile5
ha gücük bilirim kaydirigubbakcemile5 ya bende 3 senedir sivas merkezdeyim :lepi:
biz kümbetteyiz cnm ya siz nerde oturuonuz? ayy tanıştığımıza bu arada memnun oldum :1hug:
selam sivasın çıtır mı çıtır hanımları. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. izmir şu anda günlük güneşlik. ağaçlar çiçek açmış. kuşlar cıvıl cıvıl ötüyor. ben evde yemek yapacağım. ne kötü ya. insan bu havada evde kapanır mı.senağlama
dün izmir buluşmasındaydım. eh bugünde zorunlu evde oturmam gerekiyor. ama hava çok güzel ya. bu arada kızlar buluşma resimlerimize bakın. ben ve kızikomda ordaydık. yorumlarınızı bekliyorum.:jeyyar:
ablacım hepinizde çok neseli görünüyorsunuz harikasınız. Sizin adınıza çok sevindim :)) bizde Kayseride buluşmayı planlıyoruz umarım güzel geçer :)
Bu arada izmiri kıskandım valla şuan Kayseriye kar yağıyo ve çok soğuk :1no2:
bende gelcem kayseriye:1closedeyes::dance:
hmm anladım cnm git tabeee kaydirigubbakcemile5
Sende gelsene nie tek çileğe git diyon klava:
Merhaba canım hemşolarım.Uzun bi aradan sonra şükürler olsun döndüm. :teytey:
Herkese sevgiler... Şeniz