Sivas///58

ya arkadaslar ben yenı katıldım buraya.sivaslı deılım ama orda unv okudum yanı 5 yılım gectı orda yarı sıvaslı oldum ve cok sevıyorum sıvası

hehe bizimköyde gücük bende orada hiçç yaşamadım hep merkezdeydik peki senn siwası neresinde oturuyosunn

ha gücük bilirim kaydirigubbakcemile5 ya bende 3 senedir sivas merkezdeyim :lepi:
biz kümbetteyiz cnm ya siz nerde oturuonuz? ayy tanıştığımıza bu arada memnun oldum :1hug:
kısmetse inş bende gelcem sivasa :utangac:
artık tamamen orda yasıcam :asigim:
heee öölemi olsun kıı boşver sivaslıyız sen ona bak :içelim: senlede tanıştııma memnun oldum cnm :1hug: artık takılırım burda :teytey: yanlız bırakmayın sizde emi kaydirigubbakcemile5

hemseriyiz canım :1hug:
bende cok memnun oldum a.s.
biz takılıyozz sende buyur gel her zaman konusuruz yerimseniben

Yok canım orda yasamadım nişanlım orda çalışıyoda..Bende Kayserideyim o yüzden demiştim senağlama[/QUOTE]

Anlaşıldı istanbul gelini olacan hayırlı olsun şeker hihoyyyt

slm canlarım nasılsınız epeydir uğrayamadım evimi taşıdım çoook yoruldum bu arada yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldiniz diyorum sevgiler kucak dolusu

selam sivasın çıtır mı çıtır hanımları. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. izmir şu anda günlük güneşlik. ağaçlar çiçek açmış. kuşlar cıvıl cıvıl ötüyor. ben evde yemek yapacağım. ne kötü ya.:kızgın: insan bu havada evde kapanır mı.senağlama
dün izmir buluşmasındaydım. eh bugünde zorunlu evde oturmam gerekiyor. ama hava çok güzel ya. bu arada kızlar buluşma resimlerimize bakın. ben ve kızikomda ordaydık. yorumlarınızı bekliyorum.:jeyyar:

gördüm ablam seniii cok sekersiniz hepinizzz
yorumda yazdımmm
ben zaten diger nikindeki resminide görmüştüm seni biliyodum a.s.
ama varyaa cok güzel bigün olmusssss dostlugunuz arkdşlıgınız daim olsun inş
herkes gülüyo neşeliiiii ne güzelllllllll kk hatunlarıı fıstıkkk yawww

selam sivasın çıtır mı çıtır hanımları. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. izmir şu anda günlük güneşlik. ağaçlar çiçek açmış. kuşlar cıvıl cıvıl ötüyor. ben evde yemek yapacağım. ne kötü ya.:kızgın: insan bu havada evde kapanır mı.senağlama
dün izmir buluşmasındaydım. eh bugünde zorunlu evde oturmam gerekiyor. ama hava çok güzel ya. bu arada kızlar buluşma resimlerimize bakın. ben ve kızikomda ordaydık. yorumlarınızı bekliyorum.:jeyyar:

ablacım hepinizde çok neseli görünüyorsunuz harikasınız. Sizin adınıza çok sevindim :)) bizde Kayseride buluşmayı planlıyoruz umarım güzel geçer :)
Bu arada izmiri kıskandım valla şuan Kayseriye kar yağıyo ve çok soğuk :1no2:

ablacım hepinizde çok neseli görünüyorsunuz harikasınız. Sizin adınıza çok sevindim :)) bizde Kayseride buluşmayı planlıyoruz umarım güzel geçer :)
Bu arada izmiri kıskandım valla şuan Kayseriye kar yağıyo ve çok soğuk :1no2:

bende gelcem kayseriye:1closedeyes::dance:

Merhaba canım hemşolarım.Uzun bi aradan sonra şükürler olsun döndüm. :teytey:
Herkese sevgiler... Şeniz

Back