E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.261
Divriği Ulu Cami'miz
![]()
İşteee benim memleketimm vayy bee çok güzel yer burası hihoyyyt
Teşekkürler canımm a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Divriği Ulu Cami'miz
![]()
başınız sağolsun çok üzüldüm
genç miydi acaba
gideriz cnm tmm kaydirigubbakcemile5diwriği camiyi yakından görmek lazım böle hiç anlaşılmıyoo orda kapıalrda harika motifler warr hepsi el ile işlenmiş mükemmel WELWEDİM buraya gelince gideriz inşş aksuyaa:)) güzel bi de çay içer gelirizz ee oraya gitmişken gözleme yemeden dönülmess :))
sivas günü olsaa herkes dagınık sivasta olanlar gelir ancak :1rolleyes:hee ya ne güzel olurdu herkess diğer illerde buluşma günleri yapıyo bi siwasın olmadı tüh yaa
tşkler abla seninde kutlu olsun yerimsenibencanlarım uzun zamandır sizlerle olamadım. bugün kendimi biraz toparlayabildim. önce geçmiş mevid kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlamak istedim.
hala kendimi iyi hissetmiyorum. teyzemin kızını kaybettik. oda gürünlü idi. bu kanser çoğu evleri böyle yasa boğuyor.
canlarım uzun zamandır sizlerle olamadım. bugün kendimi biraz toparlayabildim. önce geçmiş mevid kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlamak istedim.
hala kendimi iyi hissetmiyorum. teyzemin kızını kaybettik. oda gürünlü idi. bu kanser çoğu evleri böyle yasa boğuyor.
canlarım uzun zamandır sizlerle olamadım. bugün kendimi biraz toparlayabildim. önce geçmiş mevid kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutlamak istedim.