Sivas///58

merhaba bende yeni geldim aranıza insanın kendi memleketinden birilerinin olması çok güzel bende sivaslıyım gemerek ilçesinin yeniçubuk kasabasındayım 7 ay oldu kasabamdan ayrılalı antalyaya yerleştim evlenip, gurbetlik zor gerçekten sivasın havasını topragını suyunu özledim
slm cn hg aramızaa.s.
memleket gibisi yok tabiişutarafagitti
hıh benimde erkek arkadaşım Sivaslı bende Sivaslı sayılırım o zaman :dilcikar:

sende hg cnma.s.
sende yarı sivaslı sayılırsın tabii:1rolleyes:

merhaba bende yeni geldim aranıza insanın kendi memleketinden birilerinin olması çok güzel bende sivaslıyım gemerek ilçesinin yeniçubuk kasabasındayım 7 ay oldu kasabamdan ayrılalı antalyaya yerleştim evlenip, gurbetlik zor gerçekten sivasın havasını topragını suyunu özledim

hoşgeldin canım aramıza Şeniz benimde en yakın arkadaşım yeniçubuğa gelin gitti gecen yıl :a015: ayy çok özledim ya onu ama bize yakın yeniçubuk 45 dakika kayserideyim ben!a.s.

hadi ya gerçekmi çok sevindim kasabam güzeldir orda büyüdügümden olsa gerek antalyadayım güzel ama yinede arıyorum ben ismi ne arkadaşının belki tanış çıkar
benim babamın kökenide kayseri felahyeye dayanır

Özledim memleketimi... Yazdan beri gidemedim... Bu yıl gidip hasret gidereceğim güzel memleketimle... Özellikle şarkışlamı özledim ben....

hoşbulduk:) nasıl değişmiş nasıl güzel olmuş görmeniz lazım sivas gttikçe gelişiyo çok seviyonurum bu arada havalarda baya iyi bu konuda formdan düşmüş memleketimiz biraz :1rolleyes:

cumartesi izmir buluşması var. bende orada olacağım. ablanızın resimlerini merak eden beni görür. galiba pazar günü resimlerimiz yayınlanır. öpüyorum hepinizi.

ayy bizde şarkışlalıyız sonunda şarkışlalı buldum yaww çok sewindimm :)))

Bende çok sevindim canım...

denef'inde dediği gibi Sivas Sivas olalı böyle güzel olmadı... Tarihi eserlerimiz açığa çıktı, istasyon caddesi genişledi, heryer rengaren ışıklandırıldı, özellikle meydandaki kaldırımlar çok güzel oldu...

Türkiyede bir ilk yaşandı ve kaldırımın içine LCD ekran tv yerleştirildi... Herkesin aklında gri, soluk ve isli bir şehir olarak kalan sivas artık bir başka güzel ve sevimli oldu...

Yazı dört gözle bekliyorum desem yeridir...

Bende çok sevindim canım...

denef'inde dediği gibi Sivas Sivas olalı böyle güzel olmadı... Tarihi eserlerimiz açığa çıktı, istasyon caddesi genişledi, heryer rengaren ışıklandırıldı, özellikle meydandaki kaldırımlar çok güzel oldu...

Türkiyede bir ilk yaşandı ve kaldırımın içine LCD ekran tv yerleştirildi... Herkesin aklında gri, soluk ve isli bir şehir olarak kalan sivas artık bir başka güzel ve sevimli oldu...

Yazı dört gözle bekliyorum desem yeridir...

böyle deyin de ayy üzülmeyim :1rolleyes:
sivasımı ben cok seviyorum memleketimde anamdan ayrılcama üzülüyom :çok üzgünüm:
güzel sehir diyom evlencem yuvam olcak mutlu olcam diyom içimden :asigim:
ama annem yanımda olmayacak diyom :teselli:

Back