Sivas///58

:asigim:mrhb kızlar herkese slmlar.ben bayadır giremiyorum sivasımız geride kalmış divriğili olan varmı kangallı çokmuş kangalın neresindensiniz kızlar.hepinizi öpüyorum canlar.iyi geceler sizlere

canlarım hayırlara vesile olsun demiştim. ama her nişan veya düğünlerde ufakta olsa tatsızlıklar olur. bunun için sakın moraliniz bozulmasın. iki ayrı aile ve görenek bir araya gelecek. birbirlerini tanıyana kadar ufak sorunlar mutlaka olacak. sonra rahatlayacaksınız. ama sorunların az olmasını diliyorum. şimdi buda nerden çıktı der gibisiniz. erkek tarafının bir lafı kız tarafını, kız tarafının bir davranışını erkek tarafı yanlış yorumlayabilir. bunlara hazırlıklı olun diye yazdım.

arkadaşlar bu şiiri sizinle paylaşmak istedim

Hep verici, hep üretken
Hep doğurgan oldun doğa
Sevgi ile yaklaşırken
Sevgi ile doldun doğa

İşte Atatürk kadını
Duysun tüm dünya adını
Dostların yapar yâdını
Devrimlerde kaldın doğa

Şiir olmuş ekmek aşın
Sanki başka yoktur işin

Son düzenleme:
arkadaşlar bende sivaslıyım istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım hemşerilerime sevgiler

cnm hg aramıza a.s.
canlarım hayırlara vesile olsun demiştim. ama her nişan veya düğünlerde ufakta olsa tatsızlıklar olur. bunun için sakın moraliniz bozulmasın. iki ayrı aile ve görenek bir araya gelecek. birbirlerini tanıyana kadar ufak sorunlar mutlaka olacak. sonra rahatlayacaksınız. ama sorunların az olmasını diliyorum. şimdi buda nerden çıktı der gibisiniz. erkek tarafının bir lafı kız tarafını, kız tarafının bir davranışını erkek tarafı yanlış yorumlayabilir. bunlara hazırlıklı olun diye yazdım.

evet oluyo bunlar ablam yaa:çok üzgünüm:
haklısın valla :teselli:

kızlar dün akşam tacize uğruyodum az daha ya ama yapamadı dokunmaya çalıştı
bende bileğinden tuttum büktüm kızlar ya küfürüde bastım ohh ii oldu adi ya. :oklava:geçte değildi yani akşam 8 gibiydi
nedir bu çektiğimiz çile

velvedim topiğe gel boncuhhun gelinlik modellerine yorum yapcaz cnm sanada fikir olur hem

kızlar dün akşam tacize uğruyodum az daha ya ama yapamadı dokunmaya çalıştı
bende bileğinden tuttum büktüm kızlar ya küfürüde bastım ohh ii oldu adi ya. :oklava:geçte değildi yani akşam 8 gibiydi
nedir bu çektiğimiz çile
iyi yapmısın cnm piss adii insan :oklava:
velvedim topiğe gel boncuhhun gelinlik modellerine yorum yapcaz cnm sanada fikir olur hem

geleyim cnm :1rolleyes:

Çilekcim çok geçmiş olsun pis adam :oklava: dayaklık herifler Çok üzgünüm çoook dikkat et kendine

Back