- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.081
bencede haklısın cilegim ne konusalım meselaa ?????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar. ben geldim. kimseler yok mu. bugün işlerim anca bitti. yani pc başına yeni gelebildim. sağlık ve sıhhattesinizdir inşallah.
merhaba ablam hosgeldin tşkler iyiyim ben sen nasılsın Şeniz
bulgur ve et ile yapılıyordu. haşlanıp sarmısaklı yoğurtla yenen bir yemekti. sivasa özgü bir yemek sanırım. ama unutulmuş bir yemek.
abla benzer bişi yapıyoz biz ama adı yogurtlu köfte diyozz
et koymuyoz bulgurlaa haslıyozda ufak ufak oluyo üstüne bide ıspanak koyuyoz haslayıp sarmısaklı yogurtla karıstırıp üstüne naneli kırmızı biberli yag yakıyozz :lepi:
cok güzel oluyooo yerimseniben
onu biliyorum. bu köfte içli köfte hamuruyla yapılıyordu. yalnız kıyma konuyordu. demekki unutulmuş bu yemek.
yap ablam yee senn bide hayır verrr ruhunaaiyiki aklıma düştü. annemden tarifini alayım. canım çekti birden. ne güzel yapardı anneannem. allah nur içinde yatırsın. galiba gece gece hayır istedi.
hemşolarım,iyi geceler...
abla etle yaptıgımız var onada sulu köfte diyoruzz gene bulgurla ama bakk delikafadulden
oda güzel oluyoda salcalı sulu bişi yogurtlu degilll odafisfisfis
onuda biliyorum. bende yaparım. özellikle kızım çok sever. kemikli parça et ve içine nohutla fasulyede koyarım. birazda ekşi tabii. ekşili köftede der annem ona.:1hug:
hoşgeldin sen nişanlısın dimi dügün ne zaman :1hug: