- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.101
selam canım;evet nişanlıyım,kısmetse 24 mayıs'ta evleniyorum,düğünüme tüm hemşolarımı beklerim.a.s...
oyyyyy ne güzel hayırlı ugurlu olsun cnm hemserim Şeniz
mutlu olun hep inş bir ömürr :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım;evet nişanlıyım,kısmetse 24 mayıs'ta evleniyorum,düğünüme tüm hemşolarımı beklerim.a.s...
oyyyyy ne güzel hayırlı ugurlu olsun cnm hemserim Şeniz
mutlu olun hep inş bir ömürr :Saruboceq:
abla ekşilisi oluyo o ayrıı birde etli sulusu varrr a.s
birinin adı sulu köfte birinin adı ekşili köfte![]()
Aminnnnnn,canım benim güzel dileklerin için çok sağol,darısı sana inşallah ve de tüm bekarlara...
aslında genelde aynı harçla yapılıyor. biraz rötüşlenip şekli değiştiriliyor. bizde onun isimlerini koyuyoruz. şaka bir yana ama bayağı zahmetli yemekler. yapınca anladım ben. eskiden anne canımız istedi derdik. kadıncağızda yardım ederseniz yaparım derdi. ama yinede oturup yapardı. bizde afiyetle yerdik.delikafadulden
amin cnm inş
dur bakalım inş kısmettt belkim yakında benimde olar yerimseniben
hayırlısı olsun inş :Saruboceq:
Herşeyin hayırlısını nasip etsin allah bizlere inşallah,bi sivas dik halayı çekeriz o zaman:teytey:
aynen öyle ablam cok zahmetlilerr a.s
bende deniyom ögreniyom yapmayııı :1rolleyes:
oluyoda güzel annem gösteriyoo anlatıyoo söyle yap deyip delikafadulden
hımmm ben çok merak ettim fellah köfteyi ilk defa duydum :)))
Biz kısırı sulandırıp corba gibi yapıyoruz adıda '' iç '' oluyo valla bizim otarafta o meshur:)cokacimcoook
selam fıstıklar
ya o dediğiniz köfte fellah köftesi değil mi
bulgur ve unla yapılıyo misket gibi yuvarlıosun parmak ucunla az bastırıyosun sonra pişiriyosun
üstüne ya yoğurt yada böle salçalı maydonozlu bi sos yapıosun güzel oluyo ama keşke olsada yesek şimdi :)
bide bzm sivaslılar düğünde hep halay çekerler :))
hımmm ben çok merak ettim fellah köfteyi ilk defa duydum :)))
Biz kısırı sulandırıp corba gibi yapıyoruz adıda '' iç '' oluyo valla bizim otarafta o meshur:)cokacimcoook