Sivas///58

......... , . - . - , _ , .........
......... ) ` - . .> ' `( ........
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` ..........
............. `-;`.-' ............
.............. `)| ... , .........
................ || _.-'| ........
............. ,_|| \_,/ .........
....... , ..... \|| .' ............
....... |\ |\ ,. ||/ ..............
.... ,..\` | /|.,|Y\, ..........
... '-...'-._..\||/ .............
........ >_.-`Y| .............
.............. ,_|| .............
................ \|| .............
................. || .............
................. |/ ............. buda benden sana olsun cnm ablam bütün anneler adına sana vereyim sende annesin Şeniz

......... , . - . - , _ , .........
......... ) ` - . .> ' `( ........
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` ..........
............. `-;`.-' ............
.............. `)| ... , .........
................ || _.-'| ........
............. ,_|| \_,/ .........
....... , ..... \|| .' ............
....... |\ |\ ,. ||/ ..............
.... ,..\` | /|.,|Y\, ..........
... '-...'-._..\||/ .............
........ >_.-`Y| .............
.............. ,_|| .............
................ \|| .............
................. || .............
................. |/ ............. buda benden sana olsun cnm ablam bütün anneler adına sana vereyim sende annesin Şeniz

canım benim çok teşekkür ederim.a.s.

evet. kızım evli. oğlum daha okuyor kocaelinde. bu sene son. ama uzatacakmış. seneye bitecek. Çok üzgünüm çoook sonra askerlik, iş güç. hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:

Amin ablam inş a.s
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş :Saruboceq:
olur hepsi bir bakmışın a.s.

Amin ablam inş a.s
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş :Saruboceq:
olur hepsi bir bakmışın a.s.

:delphin: öyle canım. bugünlerimizede çok şükür. allah bana bugünleride gösterdi. hem çalışıp hemde çocuk büyütmek çok zor olmuştu. resmen perişanlığı yaşamıştık. eşimde sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı olmuştu. bir büyüseler diyordum. şimdi okudular, büyüdüler, kızımın mürvedini gördüm. daha ne isteyeyim. yerlerinde iyi olsunlar. önemli olanda bu.:asigim:

:delphin: öyle canım. bugünlerimizede çok şükür. allah bana bugünleride gösterdi. hem çalışıp hemde çocuk büyütmek çok zor olmuştu. resmen perişanlığı yaşamıştık. eşimde sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı olmuştu. bir büyüseler diyordum. şimdi okudular, büyüdüler, kızımın mürvedini gördüm. daha ne isteyeyim. yerlerinde iyi olsunlar. önemli olanda bu.:asigim:

bir anne ancak bunu ister tabiiiii :1hug:

sanada canım iyi geceler.

iyigeceler1.gif

kartopum canımsın lütfen böyle konuşma illaki doyduğun yer vatandır eğer böyle yaparsan mutsuz olursun çeşmelerini kapat kıyamam göz yaşlarına RABBİM annenede sağlık versin elbet buluşursunuz bende yıllardır annemden ayrıyım Allah acılarını göstermesin özledikce gidiyorum sakın üzülme

Agat ablacim tabiki doydugum yer vatanimdir ama gurbetlik cok zor.Bir türlü alisamadim ailemin tek kiziyim annemle oturup dertlesemeden bir bakmisimki Almanyadayim.Ama dünyalar tatlisi 2 evladim var onlarla günlerimi geciriyorum.Ablacigim anneme ihtiyacim oldugu zaman ona ulasamamak yaninda olamamak beni kahrediyor.Buradan her istediginde hoop diye gidemiyosunki.Napalim buda benim yazim benim gibi kac kisi var onuda düsününce biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Öpüyorum ablacigim.

Velvedcigim dileklerin icin tesekkürler canim.Ama suda varki Türkiye de olsam ailemden baska sehirde olsam istedigim zaman giderdim heralde.Buradan gitmen biraz zor.Alnimizin yazisi napacaksin.Öpüyorum seni canim..

Velvedcigim dileklerin icin tesekkürler canim.Ama suda varki Türkiye de olsam ailemden baska sehirde olsam istedigim zaman giderdim heralde.Buradan gitmen biraz zor.Alnimizin yazisi napacaksin.Öpüyorum seni canim..

ben tşk ederim ne demek cnmŞeniz
evet zor cnm durumun anladım :1no2:
dogru diyon bak alnımızın yazısı böyleymiş demek :teselli:
bende öptüm seni kocamanŞeniz

merhaba canlarım. bugün azıcık halsizim. izmirin havasından herhalde. hergün karanlık ve yağışlı. böyle havalarda nedense kendimi çok yorgun hissederim. ama en önemlisi barajların dolması. yazın su sıkıntısı olmayacak. gerçi biz pek hissetmedik. ama suyumuzu içemedik.

Back