• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

sivasli olmaktan utaniyorum diye bir sey yazmadim ya da ima da bulunmadim ki yasakkelime

ben kocgiri asiretinden gelme, nesiller boyu sivasli olan bir aileden gelmeyim...

ben sadece bu olaydan utaniyorum ve uzuluyorum dedim..-ki zaten boyle bir olaydan herkesin utanmasi gerekir..yoksa sivas'i bir neden olarak ortaya surmedim..bu olay balikesir'de de, trabzon'da da olabilirdi...o zmn da utanirdim ama olan sehirden degil, olayin vahsetinden...

benim yazimdan nasil boyle bir sey cikardiniz anlayabilmis degilim sahsen... :enbuyukkk:

yasakkelime canım yazmasaydın sendemi SİVASLI olmaktan utananlardansın lütfen utananlar uğramasın görünce moralim bozuluyor şutarafagitti

...

Ya Resul ALLAH

Dünya karanlıktı , mahzundu yüzler,
Sen gelince güldük , Ya Resulallah ,
Dertliydi insanlık , yaşlıydı gözler ,
Sevgin ile sildik Ya Resulallah.

ilhan esen

dsc00295ab2.th.jpg

Son düzenleme:
ama kızlar şimdi havuz falan değişti kütüphane cay bahcesi belediye otopark yıkıldı.. sivasta olanlar şuan iyi bilirler. bu cok eski resim tabii denizde kurudu :)

sivasa deniz yapıldı :))))))))))))
Allah iyiliğini versin kıss nasılda güldüm :roflol:
Bakıyorum bakıyorum bi anlam veremedim :roflol:
Sonunda çaktım. :roflol:
Denizde pek yakışmış ama memleketime yerimseniben
Yükleyen ellerine sağlık canımmm..... Şeniz

Çok güzel bir resim valla ne yakışmış hadi kızlar hep beraber sivasa denize :))

Aaa tu[ba bende kangallyım sen bizim gelinimizsin :)

merhaba canım memnun oldum gelininiz olarak.yukarıhüyük köyünü biliyormusun?

:dance::dance: heeeeyt açılın atlamaya geliyorummmm:roflol:

şaka bi yana :)))) pek de yakışmış sivasıma:nazar:

ben artık denize olmasada yarın havuzdayım:dance: kızlar:).......... İstanbul'da deniz varda ne oluyor sanki :asigim: ama:uhm: giremiyorum:sm_confused: ya şileye ya da ağvaya gideceksin ancak

oralarada hafta sonu gidip gelmekmi illallah !!! trafik, kalabalık malum.. hafta arası gidersek ne alaaa:dance:

Züm@rüt canım ohhh sefan olsun
Benim yerimede yüz gittiğin yerlerde
keyifli tatiller diliyorum canım...
Şeniz

Aaa tu[ba bende kangallyım sen bizim gelinimizsin :)

merhaba canım memnun oldum gelininiz olarak .yukarıhüyük köyünü biliyormusun?naniknaniknaniknanik

Canım çok sağol. Bama hüyüklüyurt köyünden. Orta 3 tane mahalle varmış. Yukarı orta aşağı hüyükmüş. Acaba orasımı yoksa başka bir yermi? Eğer oraysa babam orta hüyükten. Aslen oralıyız.

Kızlar öyle bu istanbulun denizi hiç sağlıklı değil. Birgün heybeli adaya gittim hiç mantar bilmeyen ben deli gibi mantar oldum. Mikrop kapmışım. Bu pazar akşamı erdeğe gidiyoruz bir gün denize girip geleceğiZ. Benim bu kocam deli valla insan bir günlüğüne oraya gidermi hiç. Avcılarda büyük bir aquapark var. Yoldan geçerken gördüm kaydıraklar falan kocaman bir sürü. Havuzlar büyük, çok. Hatta Petek Dinçöz klibini orda çekmiş. Canlı canlı magazinide ordan sunmuşlar. Harika bir yer. Tavsiye ederim. Giriş fiyatlarıda uygun. Bayanlara hafta içi-sonu farketmez 15 ytl imiş.

resim çok güzel olmuş yaaa...
ellerinize sağlık hemşerim...

Hemşolar nerdesiniz yaw
Kİmsecikler yokmuuuuuuuuu :roflol:
Az derleşirdikya neyse :sm_confused:
Keyifli hafta sonları diliyorum hepinize Şeniz

eminem sivasimizi okadar güzel anlatmissinki sagol.bende sivasliyim 4 yildir memleketimden ayriyim sivasim burnumda tütüyoooo.su an sanki sivasima gidip geri geldim bu sitede bu kadar sivasli oldugu icinde sevindim bütün sivasli hemserilerime kucak dolusu selamlar.

hosbulduk canim tesekkürler.ben almanyada yasadigim icin kendimi cok yanliz hissediyodum ama iyiki k.k.ya üye olmusum.tesekkürler

Back