• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

gitmediysen gidip görmeni tavsiye ederim insanin kendi memleketi gibisi varmi ya.
TÜRKIYEMIZINbütün sehirleri birbirinden güzel ama sivasimiz bana en güzel geliyo

:dance::dance: heeeeyt açılın atlamaya geliyorummmm:roflol:

şaka bi yana :)))) pek de yakışmış sivasıma:nazar:

ben artık denize olmasada yarın havuzdayım:dance: kızlar:).......... İstanbul'da deniz varda ne oluyor sanki :asigim: ama:uhm: giremiyorum:sm_confused: ya şileye ya da ağvaya gideceksin ancak

oralarada hafta sonu gidip gelmekmi illallah !!! trafik, kalabalık malum.. hafta arası gidersek ne alaaa:dance:
harika bi resim tesekkürler

hosbulduk canim tesekkürler.ben almanyada yasadigim icin kendimi cok yanliz hissediyodum ama iyiki k.k.ya üye olmusum.tesekkürler
Kendini yalnız hissetmezsin artık canım yerimseniben
Bende burda olduğum için çok mutluyum coksekeriremsu
Bu arada ismimde seda :içelim:

a.s.slm kızlar nasılsınız annem baktım buralarda bende uğrayım dedim ne çay ne kahve ikram eden yokmu hadi bayyyyy:teytey::teytey::teytey:

olmazmıııı buyuruuuunsüprizzzzz:teytey:

caysimitmp3.jpg
yerimseniben

Ellerine sağlık canım Şeniz
Tam süper oldu bu a.s
Yarında ben sana yaparım hemşomm yerimseniben

:dance::dance:ayyyy ne ayıp beni unuttunuz bana çay yokmu amannnn ben kuru simit istemem bana gelin bad yapayım işli köfte yapayım gerisini yazmayım hamişler vardır canları çeker ne öyle cocuklara kuru simitle kandırıyorsun bacımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
Seninde ellerine sağlık hemşoo
Yemeğimizi yedik üstüne çaylarıda sağolsun züm@rüt ısmarladı.
Badıda nasıl özledim bilemezsin.Annemin yanına gidince yaptırırım artık kib
Şeniz

Herkese günaydın a.s
Nerelerdesiniz hemşolar iki gündür :sm_confused:
Günde en az bir kere uğrasanız ne güzel olur yerimseniben
Benim kanım kaynıyo buraya girerken,bi bakıyom kimsecikler yok :çok üzgünüm:
Güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle
Hoşçakalın.................. a.s.

Günaydın turuncu ben iki gündğr tatildeydim bugün evdeyim. Ben siteye girince hemen sivasın topiğine giriyorumne var ne yok diye.

selam sivaslılar.çok özlediğim köyüme gidip geldim.gidişim acılıydı ama köyümü görünce biraz rahatladım.dağına taşına kurban olduğum memleketimi gördüm bana 1 yıl yeter...

Günaydın turuncu ben iki gündğr tatildeydim bugün evdeyim. Ben siteye girince hemen sivasın topiğine giriyorumne var ne yok diye.
Hoşgeldin canım
Tatilin iyi geçmiştir umarım yerimseniben
Bende girdiğim zaman ilk buraya bakıyorum ama çok hareketsiz.
Çoğu arkadaşların tatilde olmasına bağlıyorum artık.
Umarım hep böyle kalmaz
Sevgiler..............a.s.

merhaba hemşerilerim.nasılsınız köyüme gidip geldim divriğine,gürünü gördüm hepinize selamlar

:dance::dance:ayyyy ne ayıp beni unuttunuz bana çay yokmu amannnn ben kuru simit istemem bana gelin bad yapayım işli köfte yapayım gerisini yazmayım hamişler vardır canları çeker ne öyle cocuklara kuru simitle kandırıyorsun bacımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:

Aşk olsun ŞAHBEY valla acayip bende bad yeme duygusu uyandırdın illa hamilemi olmak lazım valla nasıl canım çekti limonlu yapraklı ayyy soğuk valla yazarken bile acayip canım istedi üstünede çay

Hoşgeldin canım
Tatilin iyi geçmiştir umarım yerimseniben
Bende girdiğim zaman ilk buraya bakıyorum ama çok hareketsiz.
Çoğu arkadaşların tatilde olmasına bağlıyorum artık.
Umarım hep böyle kalmaz
Sevgiler..............a.s.

Sağol canım gidişim muhteşemdi dönüşüm acı oldu :) çok yanmışım güneşten oysaki güneşe alışkınım o alanya sıcağında bile günlerce yattım öyle kötü yanmadım. Nasıl olduysa bu hafif güneşte tavuk gibi oldum. Düşün yüzüm ameliyat geçirmiş gibi göz kapaklarım burnum şiş arı sokmuş gibiyim. Damarlarım genişlemiş valla ,ilk kez kendimden korktum. Kızlar güneşi hafife almayın benim gibi daha sıcağını gördüm deyip yoksa böyle ızgara olusunuz.

Zeyhat canım çok geçmiş olsun
Ne hale gelmişsin yaw öle.
Kendine dikkat ette çabuk iyileş bari.
Şeniz

Zeyhat canım çok geçmiş olsun
Ne hale gelmişsin yaw öle.
Kendine dikkat ette çabuk iyileş bari.
Şeniz[/QUO

Sağol canım kremlenip duruyorum yarn işte var valla işe gtmekten çok kıyafet giymeyi düşünüyorum herşey yakıyor. Ama güzle eğlendim denizi çok güzledi Tekirdağ Şarköyü tavsiye ederim. Suyu çok tuzlu değil ben çok su yuttuğum için beğendim yakmıyor insanın ağzını boğazını

Back