• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

Sağol canım gidişim muhteşemdi dönüşüm acı oldu :) çok yanmışım güneşten oysaki güneşe alışkınım o alanya sıcağında bile günlerce yattım öyle kötü yanmadım. Nasıl olduysa bu hafif güneşte tavuk gibi oldum. Düşün yüzüm ameliyat geçirmiş gibi göz kapaklarım burnum şiş arı sokmuş gibiyim. Damarlarım genişlemiş valla ,ilk kez kendimden korktum. Kızlar güneşi hafife almayın benim gibi daha sıcağını gördüm deyip yoksa böyle ızgara olusunuz.

geçmiş olsun bacım:teselli: üzüldüm doğrusu

bu arada hoş geldinizzza.s.

Aşk olsun ŞAHBEY valla acayip bende bad yeme duygusu uyandırdın illa hamilemi olmak lazım valla nasıl canım çekti limonlu yapraklı ayyy soğuk valla yazarken bile acayip canım istedi üstünede çay

cayez0.th.jpg

tarifbahcesigoruntu525qi5.jpg

tarifbahcesigoruntu525qi5.bdccd99a06.jpg

buyursunlar hem şahbeyime hemde sana:teselli:turuncuuu sende buyur

Son düzenleme:
kıyaaamı unutmayınyerimseniben tıklamanızla bardaklar nasılda damacana oluyor diimi hemşom:içelim:

unutmadan tıkladıkdan sonra en üstten ikinci sıradaki kısmı kopyalayıp, hemen sende ikramedebilirsin çayları kolayca

cayez0.th.jpg

denedinmiiiiii kopyala yapıştır ooooh

demli çaylar benden bugün:kahve:

:teytey:bahaleeee gııı :) bide boğaza nazır içecez deseneŞeniz

Hem demli hemde deniz karşısında benim çayım :roflol:
cay.jpg

Buda seninki hemşooo... a.s.

yaaa ayrıca şimdi haberim olduÇok üzgünüm çoook yine terör :sm_confused: yine burada bişeyler olmuş bi dakikaaa

Son düzenleme:
Saat 10.30 sıralarında İstinye'deki ABD konsolosluğu önü kan gölüne döndü. Bir arabayla konsolosluk önüne gelen 4 terörist dehşet saçtı.... yaaaa bu sabah olmuş bu :( benim şimdi haberim oldu

Tüh yaa.valla bende senden duydum
Ne yapacaklarını şaşırdılar iyice.
Allah ıslah etsin bunları ne diyelim :1no2:

ahhhhh ahh şu badı ne koydunuz buraya azapmı çektireceksiniz bana zaten hastayım canım çekti.

Tüh yaa.valla bende senden duydum
Ne yapacaklarını şaşırdılar iyice.
Allah ıslah etsin bunları ne diyelim :1no2:

bugün zaten içimde bir sıkıntı vardı :çok üzgünüm: inanın neşeli olmaya çalışıyordum :çok üzgünüm: üç tane polisimiz şehit olmuş üzgünüm ooof

teröristler gebermiş Kötü Kazen

Yazık Allah ailelerine sabır versin polislerimizin. Şu teröristlerin soyu bir kazınmadı gitti. Vatan haini şerefsizler.

Back