- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
- Konu Sahibi Bencitlembik
Allah gecinden versin tatoşum daha çok gençsin
saol ablam ama bu bir gerçek...
:çok üzgünüm:
a.s.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gecinden versin tatoşum daha çok gençsin
Sivaslı güzel hanımlar nasılsınız,ben Yozgat Akdağmaden'liyim yakınız.Size misafir geldim.
Hergününüz güzel ve sağlıklı olsun.
Hepinize sevgiler.
:teytey: :teytey: CANLARIM NASILSINIZ hepinize selam getirmişem ASENAM buyur canım hoş geldin başım üstüne ha YOZGAT ha sivas çaymı kahvemi ne arzu edersin ŞenizŞeniz
asena hoşgeldin canım başımızın üstünde yerin var
ben Sivas in gemerek ilcesindenim .Oradan olan veya yakin olaniniz varmi merak ettim.Biz daha cok kayseriye yakin oldugumuzdan Sivas in diger ilceleri uzak düsüyor.:teytey:AMA NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN ÖZ BE ÖZ SIVASLIYIM
:a015: a.s.HEPINIZE BOL BOL SELAMLAR SEVGILI HEMSERILERIM:a.s.
SELAM sivasın asil hatunları burayı boş verip başka yerlerde takılıyorsunuz takip ediyorum nasılsınız bakalım ben geziye çıkmıştım bursa balıkesir çanakkale dolaşıp geldim SİVAS gibisi yok ahhhhhh illaki SİVASIM senağlamasenağlama
SELAM sivasın asil hatunları burayı boş verip başka yerlerde takılıyorsunuz takip ediyorum nasılsınız bakalım ben geziye çıkmıştım bursa balıkesir çanakkale dolaşıp geldim SİVAS gibisi yok ahhhhhh illaki SİVASIM senağlamasenağlama
sevgili hemserilerim bende sivasliyimm.''SİVASLİ OLMAK AYRİCALİKTİR''diye düsünüyroum ne dersiniz?![]()
kizlar sivasta tam madimak zamani dayimin oglu geldi koyden ananem toplamis gondrmis....
annemde pisirdi ohhhh mis gibi olmustu.......
hepinizin adina yedim....
Ohh Afiyet olsun.....Canim yarasin Ben tazesini yemeyi severim madimakin yikayacaksin tuzlayip yiyeceksin mis gibi