• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

Sivaslı güzel hanımlar nasılsınız,ben Yozgat Akdağmaden'liyim yakınız.Size misafir geldim.
Hergününüz güzel ve sağlıklı olsun.
Hepinize sevgiler.

:teytey: :teytey: CANLARIM NASILSINIZ hepinize selam getirmişem ASENAM buyur canım hoş geldin başım üstüne ha YOZGAT ha sivas çaymı kahvemi ne arzu edersin ŞenizŞeniz

asena hoşgeldin canım başımızın üstünde yerin var

Canlarım sağolun hoşbulduma.sa.s.,bu ne sıcak karşılama böyle,ne çay ne kahve sizin tatlı diliniz güler yüzünüz yeter.:1hug:
Herşey gönlünüzce olsun sevgilerimlea.s.

SLM .a.s.Hemsolarim bende SIVAS liyim su anda almanyada ikamet ediyorum ve köyümü cok özledim.Vataninizin degerini bilin tr de olanlarsenağlama

Gurbet Yazılı

Kalktım şafağınan yollara düştüm
Düştüğüm yollarda gurbet yazılı
Nere gittiğimi sorsan bilmiyom
Gittiğim yerlerde gurbet yazılı

Bitince fitilim söndü fenerim
Yakmak için diyar diyar giderim
Cebimdedir yazdığım not defderim
Sayfa sayfa bakın gurbet yazılı

Bülbülün feryadı her daım güle
Garibim halimden eller ne bile
Günlerim geçiyor ağlayıp güle
Her geçen gününde gurbet yazılı

Yüce dağlar girdi kardeş araya
Derman bulunmaz ki yaraya
Benzedim simdi sanki arıya
Konduğum çiçekler gurbet yazlı

O toz pembe hayal kuran başımda
Hamlıktan olgunluğa eren yaşımda
Gönlümde pisirdiğim aşk aşında
Tadında tuzunda gurbet yazılı

Yağan yamur karı esen yelinde
Taze açmiş goncasında gülünde
İyi olsada yüreğin de dilinde
Bana hitabında gurbet yazılı

Elimle ayağım oldu hep nasır
Unuttum gülmeyi bilmemki nasıl
Günlerim gecmiyor sanki bir asır
Gecmeyen günümde gurbet yazılı

Taşa toprağına kurban olurum
Geldıiğim gün gibi durur onurum
Ben değil olacak evlat torunum
Dilerim yazmasın gurbet yazılı

Ozan yıldız söyler alman elinden
Okur yazımda kendi dilimden
Yıllar geçti ayrı kaldım köyümden
İçimde hasreti gurbet yazılı

Ozan Yıldız
:çok üzgünüm::a015:​
ALINTI

ben Sivas in gemerek ilcesindenim .Oradan olan veya yakin olaniniz varmi merak ettim.Biz daha cok kayseriye yakin oldugumuzdan Sivas in diger ilceleri uzak düsüyor.:nazar::teytey:AMA NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN ÖZ BE ÖZ SIVASLIYIM:nazar::a015: a.s.HEPINIZE BOL BOL SELAMLAR SEVGILI HEMSERILERIM:a.s.

ben Sivas in gemerek ilcesindenim .Oradan olan veya yakin olaniniz varmi merak ettim.Biz daha cok kayseriye yakin oldugumuzdan Sivas in diger ilceleri uzak düsüyor.:nazar::teytey:AMA NE KADAR UZAK OLURSA OLSUN ÖZ BE ÖZ SIVASLIYIM:nazar::a015: a.s.HEPINIZE BOL BOL SELAMLAR SEVGILI HEMSERILERIM:a.s.

bendende selam size:teytey:

Arkadaşlar sivas gölovalı yada akıncılar lı olan varmı bende SİVAS'lıyım ama doğma büyümwe istanbulluyum .. Hepinize sevgiler

SELAM sivasın asil hatunları burayı boş verip başka yerlerde takılıyorsunuz takip ediyorum nasılsınız bakalım ben geziye çıkmıştım bursa balıkesir çanakkale dolaşıp geldim SİVAS gibisi yok ahhhhhh illaki SİVASIM senağlamasenağlama

iyi etmişin canım keşke buralarada uğrasaydınŞeniz Sivas gibisi elbette yok ne de olsa toprağımız diimi ya bide özledim seniii

SELAM sivasın asil hatunları burayı boş verip başka yerlerde takılıyorsunuz takip ediyorum nasılsınız bakalım ben geziye çıkmıştım bursa balıkesir çanakkale dolaşıp geldim SİVAS gibisi yok ahhhhhh illaki SİVASIM senağlamasenağlama

Dogru söylüyosun canim .Birtürlü bir araya gelemiyoruz.Bu arada sende iyisin valla tr yi fethetmisin birazda bizim yerimize gez.TABIKI CANIM HIC BIRYER SIVAS GIBI OLAMAZ.ILLEDE VATANsenağlama

kizlar sivasta tam madimak zamani dayimin oglu geldi koyden ananem toplamis gondrmis....
annemde pisirdi ohhhh mis gibi olmustu.......
hepinizin adina yedim....

kizlar sivasta tam madimak zamani dayimin oglu geldi koyden ananem toplamis gondrmis....
annemde pisirdi ohhhh mis gibi olmustu.......
hepinizin adina yedim....

Ohh Afiyet olsun.....Canim yarasin Ben tazesini yemeyi severim madimakin yikayacaksin tuzlayip yiyeceksin mis gibi

Back