Sivas///58

Hoşbulduk bacım.kaydirigubbakcemile5Yok Sivas'a gittim,Elazığ' hiç gitmedim.Bu arada Allah güle güle gitmeyi nasip etsin inşallah.Memleket işte insan taşdanda olsa basıyor bağrına.Sen neresindensin diloom?

Hoşbulduk bacım.kaydirigubbakcemile5Yok Sivas'a gittim,Elazığ' hiç gitmedim.Bu arada Allah güle güle gitmeyi nasip etsin inşallah.Memleket işte insan taşdanda olsa basıyor bağrına.Sen neresindensin diloom?

Ben divriğliyim.Divriğyede uzun zaman oldu gitmeyeli.
ama Sivasın sadece istasyonundan gececeğim :nazar:
Yakınım olmadığı için hiç gitmedim :sm_confused:

selam kızlar bende sivaslıyım ama burdurda yaşıyorum 12 yıl oldu sivastan çıkalı en son geçen yaz gitmiştim teyzemin kızının düğünü için çok değişmiş çoookkkkk

hemşerilerime ...
HAYIRLI RAMAZANLAR DıLERıM canlarım dualarınız makbul oruçlarınız kabul olsun Ramazanda pek uğrayamam sevgiler kucak kucak ..

hophpoyo9.png

opuyorumnanaktan Tüm hemşolarıma Hayırlı Ramazanlar dilerim opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin. eh artık yeni gelin olarak aramızdasın. sana ve eşine mutluluklar dilerim.:1hug:a.s.:nazar:
tşkler ablam opuyorumnanaktan
canıkom gadifem hoş geldin balayın çok güzel geçmiştir inşallah dilerim hergününüz balayı olur
hoşbulduk :kedi:
tşklerrrr

Naber teze gelin :sm_cool:

iyidir cano senden naber :jeyyar: :asigim: :1hug: a.s. opuyorumnanaktan
öpüldün güzelim kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Memelketimize gittim geldim.opuyorumnanaktan
Havası bile bi başka yyaaa turkbayragi opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Memelketimize gittim geldim.opuyorumnanaktan
Havası bile bi başka yyaaa turkbayragi opuyorumnanaktan

bende gitiim geldim amaaaa bayramdan sonra tekrar gideceğim sivasta yaşamıyorum yaşadığım yeri sivas yazdım kalbim orda sivası çok seviyorum

X