E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #2.041
merhaba bende sivaslıyım ankarada yasıyorum izmirde okuyorumm merhaba demek istedim
Hoşgeldin yiğido bacı Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende sivaslıyım ankarada yasıyorum izmirde okuyorumm merhaba demek istedim
tabi tabi ne mahsuru olacak ablam yaa izmir dokuz eylül endüstri müh okuyorum bucada oluyor yanicanım ortak yanlarımız ne çok. benim ailemde ankarada yaşıyor. anneciğim gürünlü. bende izmire yerleştim.
izmirden de ayrılmayı pek düşünemiyorum.:1hug:turkbayragi
izmirde nerde okuyorsun. mahsuru yoksa öğrenmek istedim.a.s.
merhaba canım hgkaydirigubbakcemile5
yiğido topiğimizede bekleriz kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin yiğido bacı Şeniz
hoş bulduk saolun memleketim yaa sıcacık kokuyooo valla yigido topigi nerde ki eccük acemiyim de:ecrin_bebek:
tabi tabi ne mahsuru olacak ablam yaa izmir dokuz eylül endüstri müh okuyorum bucada oluyor yani
opuyorumnanaktan Merhaba hemşolarım opuyorumnanaktan
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan
evet gelirim buluşma olursa tanışmak isterim izmirde zaten kimsem yok canımcım
bende çok sevinirim güzelim. hatta bugün bile buluşmamız oldu. tabii ben ve kızikomda katıldık.delikafaduldennaniknanik:1hug:
delikafadulden Çok güzel bi buluşma olmuş abla.
Gülen yüzleriniz hiç solmasın opuyorumnanaktan
Herkese merhaba.Bende Sivas Koyulhisar KIZILELMA'lıyım.İki hafta önce köy şenliği için gittim Sivas'a iki gün kalabildim,Valla doyamadım toprağıma.Neyse İnşallah seneye tekrar gidip daha uzun kalmaya çalışıcam.Bu arada eşim Elağzı'lı malum benim kütükte orada.Yani anlayacağınız iki tane memleketim var ( Her ne kadar görmek nasip olmas da ).