E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #2.081
yiğidolar geçen sezon fırtına gibi esti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marhaba hemşolarrrr opuyorumnanaktan naslsnz bakiyimm
yarn iftar için sivasımızdan özgün yemekler :lepi:
sivas kebabı
marhaba hemşolarrrr opuyorumnanaktan naslsnz bakiyimm
slm arkadaşlar bende sivas gürün doğumluyum.
istanbula 7 yasında gelmişiz geliş o geliş:)
bu şey gibi her sivaslı bir gün istanbula göc edecektir:)
biz önceleri ilk okulda iken yazları giderdik sonra ben ve annem gitmedik babam dayanamadı soluğu her yaz orda almaya devam etti.
gecen sene ben evlenince annemide götürdü bu yaz ve sırf annem için bende 10 gün gürüne gittim.
gürün'den çok darende somuncu babayı seviyorum desem ayıp olmaz her alde o kadar yeşil,her tarafı o kadar düzenli ve gelişmiş ki yapanlardan allah razı olsun...
gürün çok kuru bir memleket bir su birikintisi yok herkesin yalnız suladığı yerler yeşil kalıyor.su olan yerleride değerlendirip işletemiyorlar.
ayrıca okadar yıl sonra gittim hala gelişmemiş ve kendine bişey eklememiş bi yer
sakın kızmayın söylediklerim doğru aslında o kadar gzel yerler varki gökpınar,şelale,şuğul ama içinde hala buralara giden minubus yok pardon varda bir sefer yapıyo oda sabah 5
canın sıkıldı yada alışveriş için çarşı denilen caddeyemi inmek istiyorsun kadın erkek hiç farketmeden o kadar fazla tanımak için bakıyorlar o kadar inceliyorlarki fena rahatsız oluyorsunuz.
ilk kez bu yıl erkek birisi bayan kuaförü açmış ancak hala gürünlü hanımlar o adama gizli gidebiliyor işini bayanlardan bin kat iyi yaptığı halde...
daha çok sey var anlatacak açıkçası ben çok çok üzüldüm
çünkü üniversite açıldı gürüne ama ordaki tüm öğrenciler çoktan dışlanmış hayat tarzları nedeni ile...
bir tek şeyde ilerlenmiş doğa düşmanlığı güzelim tarihi yeşillikler içindeki evlerini satan bina dikmiş kendi babamda dahil....
delü hemşoo delikafaduldenaa o neydi ya ağacın arasından su akıyo delikafadulden
Bizim oralar nereler oluyo kıs :uhm: ne hınzurluk düşündün yine :jeyyar:way hemşo napıon yaa amca kızı
seni görmek ne güzel
sizin o taraflar çok kalabalık ya sıcakta hiç çekilmiyo :roflol:
arada uğrarız yine ama
Evet gülüm 1 ay oldu taşındım yerleştim Şenizseda napıyosun kız.taşındınızmı...