Sivas///58

www.harikasozler.net_-_Sivasspor_2.png

yiğidolar geçen sezon fırtına gibi esti:nazar:

slm arkadaşlar bende sivas gürün doğumluyum.

istanbula 7 yasında gelmişiz geliş o geliş:)

bu şey gibi her sivaslı bir gün istanbula göc edecektir:)

biz önceleri ilk okulda iken yazları giderdik sonra ben ve annem gitmedik babam dayanamadı soluğu her yaz orda almaya devam etti.
gecen sene ben evlenince annemide götürdü bu yaz ve sırf annem için bende 10 gün gürüne gittim.

gürün'den çok darende somuncu babayı seviyorum desem ayıp olmaz her alde o kadar yeşil,her tarafı o kadar düzenli ve gelişmiş ki yapanlardan allah razı olsun...
gürün çok kuru bir memleket bir su birikintisi yok herkesin yalnız suladığı yerler yeşil kalıyor.su olan yerleride değerlendirip işletemiyorlar.

ayrıca okadar yıl sonra gittim hala gelişmemiş ve kendine bişey eklememiş bi yer

sakın kızmayın söylediklerim doğru aslında o kadar gzel yerler varki gökpınar,şelale,şuğul ama içinde hala buralara giden minubus yok pardon varda bir sefer yapıyo oda sabah 5:KK43:

canın sıkıldı yada alışveriş için çarşı denilen caddeyemi inmek istiyorsun kadın erkek hiç farketmeden o kadar fazla tanımak için bakıyorlar o kadar inceliyorlarki fena rahatsız oluyorsunuz.

ilk kez bu yıl erkek birisi bayan kuaförü açmış ancak hala gürünlü hanımlar o adama gizli gidebiliyor işini bayanlardan bin kat iyi yaptığı halde...

daha çok sey var anlatacak açıkçası ben çok çok üzüldüm
çünkü üniversite açıldı gürüne ama ordaki tüm öğrenciler çoktan dışlanmış hayat tarzları nedeni ile...

bir tek şeyde ilerlenmiş doğa düşmanlığı güzelim tarihi yeşillikler içindeki evlerini satan bina dikmiş kendi babamda dahil....:KK43:

slm arkadaşlar bende sivas gürün doğumluyum.

istanbula 7 yasında gelmişiz geliş o geliş:)

bu şey gibi her sivaslı bir gün istanbula göc edecektir:)

biz önceleri ilk okulda iken yazları giderdik sonra ben ve annem gitmedik babam dayanamadı soluğu her yaz orda almaya devam etti.
gecen sene ben evlenince annemide götürdü bu yaz ve sırf annem için bende 10 gün gürüne gittim.

gürün'den çok darende somuncu babayı seviyorum desem ayıp olmaz her alde o kadar yeşil,her tarafı o kadar düzenli ve gelişmiş ki yapanlardan allah razı olsun...
gürün çok kuru bir memleket bir su birikintisi yok herkesin yalnız suladığı yerler yeşil kalıyor.su olan yerleride değerlendirip işletemiyorlar.

ayrıca okadar yıl sonra gittim hala gelişmemiş ve kendine bişey eklememiş bi yer

sakın kızmayın söylediklerim doğru aslında o kadar gzel yerler varki gökpınar,şelale,şuğul ama içinde hala buralara giden minubus yok pardon varda bir sefer yapıyo oda sabah 5:KK43:

canın sıkıldı yada alışveriş için çarşı denilen caddeyemi inmek istiyorsun kadın erkek hiç farketmeden o kadar fazla tanımak için bakıyorlar o kadar inceliyorlarki fena rahatsız oluyorsunuz.

ilk kez bu yıl erkek birisi bayan kuaförü açmış ancak hala gürünlü hanımlar o adama gizli gidebiliyor işini bayanlardan bin kat iyi yaptığı halde...

daha çok sey var anlatacak açıkçası ben çok çok üzüldüm
çünkü üniversite açıldı gürüne ama ordaki tüm öğrenciler çoktan dışlanmış hayat tarzları nedeni ile...

bir tek şeyde ilerlenmiş doğa düşmanlığı güzelim tarihi yeşillikler içindeki evlerini satan bina dikmiş kendi babamda dahil....:KK43:

Merhaba hemşo vereliniortak
Benimde kardeşim orda öğrenci.
O fazla zorluk cekmedi erkek olduğu için.
Fakat kız öğrencilere ev vermiyorlarmış onu duydum.
Gerçekten de anlattıkların çok doğru.
GÜzel tespitler.
Ben gürüne gittim ama daha gökpınara gidemedim.Ulaşım sorunu nedeni ile.
İnşallah ilerleyen zamanlrada giderim.:eek: opuyorumnanaktan

biraz resim ekleyeyim sizlere bahsettim yerlerden

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $Görüntü013.jpg
    $Görüntü013.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görüntü000.jpg
    $Görüntü000.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 64
  • $Görüntü002.jpg
    $Görüntü002.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $Görüntü004.jpg
    $Görüntü004.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 59
buda genel

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 87
  • $Görüntü009.jpg
    $Görüntü009.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 92
  • $Görüntü013.jpg
    $Görüntü013.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $Görüntü017.jpg
    $Görüntü017.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 98
  • $Görüntü014.jpg
    $Görüntü014.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 92
Mrb canlarım opuyorumnanaktan
Herkes iyidir umarım :1rolleyes:
yeni gelen hemşolarım hoşgeldiniz sizlerde Şeniz
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğimle... a.s.

way hemşo napıon yaa amca kızı
seni görmek ne güzel
sizin o taraflar çok kalabalık ya sıcakta hiç çekilmiyo :roflol:
arada uğrarız yine ama:eek:

iyiyiz canım bebegim hala kız gibi görünüyor...çok az kaldı doguma 15 gün fılan...darısı sana...mutlu haberlerini bekliyorum...

X