Sivas///58

canımsın gadifemde gelin oluyor darısı bekarlara canım TEBRıK EDıYORUM mutluluklar hep sizinle olsun hayat öyle zorki bu zorlu yolda çakıllar dikenler seller fırtınalar olacak sen sakın bunlar yüzünden huzurunu bozma mutluluğuna göz dikenlere fırsat verme yolun açık olsun gülümmmmm

canımsın gadifemde gelin oluyor darısı bekarlara canım TEBRİK EDİYORUM mutluluklar hep sizinle olsun hayat öyle zorki bu zorlu yolda çakıllar dikenler seller fırtınalar olacak sen sakın bunlar yüzünden huzurunu bozma mutluluğuna göz dikenlere fırsat verme yolun açık olsun gülümmmmm

tşkler abla opuyorumnanaktan
güzel dileklerin temennin için cok sagol a.s.
amin inş mutlulugumuz hiç bozulmaz bir ömür sürer :Saruboceq:

AnGel ım hoŞ geldın canım ........NASILSIN bakalım bu arada SıVASA gidiyormusun epey olmuş çıkalı sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
heyy bende varım arkdaşlar.Başlığı görünce dayanamadım balıklama atladım :)) aslen sivaslıyım ama istanbulda doğdum büyüdüm tabi gitme şansım yok ama köken sivas.Akraba çıkarız belkim olur olur olmaz diye bişey yok hayatta hehee

heyy bende varım arkdaşlar.Başlığı görünce dayanamadım balıklama atladım :)) aslen sivaslıyım ama istanbulda doğdum büyüdüm tabi gitme şansım yok ama köken sivas.Akraba çıkarız belkim olur olur olmaz diye bişey yok hayatta hehee

hoşgeldim canım sende opuyorumnanaktan
aynen bende senin gibiyim kaydirigubbakcemile3

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza hemşolar a.s. Şeniz
Bugün güzel gadifemizin düğünü.:asigim:
İnşallah hersey gönlüne göre geçmiştir.
Bütün güzellikler onunla olsun :nazar: :nazar: :asigim:

kayserili dostlarımızı görmek beni mutlu etti muhabbetiniz daim olsun aileden birilerini görmüş gibi oldum sevgiler kucak dolusu....

X