MELİSA87 teşekkür ederim çok mutlu oldum artık benimde listede adım var yaşasın...[/QUOTE
rica ederim canım tabi olacak ara vermiş olabilirsin ama bu senin bizim güzel listemizde olamayacğını göstermez kaydirigubbakcemile bizde sadece kırmızılar pembişler olmuyo işte ne güzellll olumunekankayizsmile
inş cnm bebeklerimiz bizi fazla bekletmeden tutunur bizeaynen canım bizimde ilk denemeydi ve hiç gecikmeyen adetim gecikti..umarım 2.ayımızda olur hayırlısıyla..
inş cnm aminbenim düşük yaptığım bebeğimde 2. ay denememizde olmuştu inşallah sizinde ikinci ayda olur benimki düştü ama inşallah siz sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız
inşallah bu ay hamiş oluruz hepberaber kaydirigubbakcemile3 listeye ekledim canım bizim seninle aaramızda 1 gün var bakalım ikimizde sonlardayız beklicez artık olumunekankayizsmile
kızlar benim bi müjden var bebişimi kaybetme nedenlerimizi araştırıyoruz spermin sağlıksız olmasıda etkiler diye duymuştum ve eşime sperm analizi yaptırdık çok şükür Allah'ımıza değerler normal çıktı topiğimiz bana uğurlu geldi demekki uğurlu bi topik burası demekki yakında hepimiz hamile başlığının altına yazdırıcaz adımızı dualarınızı eksik etmeyin haziran 14 te benim testimin sonuçları açıklanacak inşallah o da güzel olurda bebişimize 1 adım daha yaklaşmış olucaz
çok sevindim canımm umarım senin testlerinde tertemiz çıkarrr olumunekankayizsmile hepimiz pembiş olucazzzzz inşallah uğurlu topiğin uğurlu anneleri oluruz allah nasip ederse :dance: :dance:
mrb kızlar bende geldim aranıza ikinci cocugumu istiyorum
ama oluyo hamileyim dedim 5 gün gecti bugün adet oldum hayallerim cöpe gitti
inş haziranda olur bu topik ugur getirir birbirimize dua edlm
en saf kalbimizle
inş allah istiyen herkse bu duyguyu yaşatır amin[/QU
canımne güzelbi bebişin var ve 4kişilik bi aile olmak için 2. bebiş istiyosun benim henüz hiç yok1. golü atalıminşallah tüm kafamdaki soru işaretleri gidecek senin 1 tane var nasılsa 2. olur yaniolma ihtimali yüksek ama tabii istediğn zaman inşallah olursa paylaş bizle biz de moral bulalım güzel haberinle
merhaba herkese listeye benide eklermisiniz.İki kez idrar testi yaptım evde ikiside pozitif çıktı ve kendimi çok farklı hissediyorum.Sanırım hamileyim.Haftaya doktora gidicem. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş.
merhaba herkese listeye benide eklermisiniz.İki kez idrar testi yaptım evde ikiside pozitif çıktı ve kendimi çok farklı hissediyorum.Sanırım hamileyim.Haftaya doktora gidicem. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş.
manikkk yaaaa ben çok heyecanlandım valla senin ilk bebek mi???nezamndır istiyodun yaş kaç ve kaç yıllık evilisin yaaa çok soru oldu sanırsam
tebrik ederim cnm allah bhepimize böyle müjde vermeyi nasip etsin.allahım sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah
teşekkürler canım hayır ben sorulardan hiç sıkılmam.Mesleğimden dolayı olsa gerek :dance: Öğretmenim ben evleneli tam 3 yıl oldu şimdiye dek hiç düşünememiştik.İlk kez bu ay denedik ben burada yazılanları okuyunca hemen olmasını pek ümit etmemiştim. O yüzden be başlayalım dedik normalde haziranda hamilelik istiyodum ama daha erken geldi bebiş. Yaşım 27 . SAt 7 Mayıs 17 Mayıs ta denmelere başladık.^gün önce ilk testimi yaptım pozitif çıktı.Bugünde 2. sini. O da pozitif .hamilelikten önce doktora gittim kontrol için doktorda adet tarihin geçince gel dediği için beklemedeyim hihoyyyt[/QUO
manikk ya çok sevindim adına ne güzel işte hep böyle oluyo nezaman beklemiyosun o zaman geşliyo benim bebişte öyle olmuştu ama düşük yaptım inşallah sen kötü deneyim yaşamazsın folik asit filan kullandın mı bende öğretmenim bende evleneli 3 yıl olacak şimdiye kadar çalışıyodum dersaneydim ama bebk istiyorum artık çalışmıyorum yaa keşke doktorlarda bizim gibi olsa biz ne güzel çocuklar sormadan konuyu cevaplıyoruz doktorların ağzıdan laf zorla çıkıo
manikk bebiş şubat tatilinde geliyo yaa valla isbet etmiş öğretmensinya sen şimdi çok iyi beslen kendine dikkat et evin koksun boşver iş filan yapma kendine bebişin için dikkat et ay valla benim umudum artmaya başladı iyice heycanlanıyorum adetli olmasam hamilemiyim ki acaba dicemm
[/QUO
manikk ya çok sevindim adına ne güzel işte hep böyle oluyo nezaman beklemiyosun o zaman geşliyo benim bebişte öyle olmuştu ama düşük yaptım inşallah sen kötü deneyim yaşamazsın folik asit filan kullandın mı bende öğretmenim bende evleneli 3 yıl olacak şimdiye kadar çalışıyodum dersaneydim ama bebk istiyorum artık çalışmıyorum yaa keşke doktorlarda bizim gibi olsa biz ne güzel çocuklar sormadan konuyu cevaplıyoruz doktorların ağzıdan laf zorla çıkıo
evet canım ben marta denk gelsin demiştim ama şubat oldu.Doğum öncesi iznimin 2 haftası kaynıyacak sanırım.Ama napalım kısmet böyleymiş.Vardır bundada bir hayır.En azından Allah nasip ederse 7 ay kendim bakıcam bebişime. Umudunu sakın yitirme canım.Hayat gerçekten sürprizlerle dolu.Bu arada ben ilköğretimde matematik öğrtmeniyim canım.Senin branş nedir?
mrb kızlar bende geldim aranıza ikinci cocugumu istiyorum
ama oluyo hamileyim dedim 5 gün gecti bugün adet oldum hayallerim cöpe gitti
inş haziranda olur bu topik ugur getirir birbirimize dua edlm
en saf kalbimizle
inş allah istiyen herkse bu duyguyu yaşatır amin[/QU
canımne güzelbi bebişin var ve 4kişilik bi aile olmak için 2. bebiş istiyosun benim henüz hiç yok1. golü atalıminşallah tüm kafamdaki soru işaretleri gidecek senin 1 tane var nasılsa 2. olur yaniolma ihtimali yüksek ama tabii istediğn zaman inşallah olursa paylaş bizle biz de moral bulalım güzel haberinle
saol canm ya iyi dileklerin için
benim kafamıda karıştıran bu hiç bişim yok doktora gittim rahmin temiz kist ur iltihabın yok dedi
yumurtlamanda iyi niye olmuyo merak ediyom
acaba bizni tutturamıyoruz ilk cocugum hiç beklemediyim bi zamanda geldi hemde
hiç ummadıgım bi anda rabbim istiyen herkese nasip etsin