melisa daha önc sordum mu hatırlamıyorum ama sen nezamandır korunmuyosun yaş kaç kaç yıllık evlisin sat ne?
HEM MUTLU HEM MUTSUZ BİR HİKAYE OLMUŞ SENİN İÇİN :gitme: EŞİNİN YÜZ İFADESİNİ HİÇ UNUTAMAYACAĞIN KESİN BENİM EŞİM TEST YAPARKEN BİLE HEYCAN YAPIYO BENDE HEP ONA SÜPRİZ YAPMAYI HAYAL EDİYORUM :)) GEÇEN AY RELDEN ÖNCE 10 GÜN BOYUNCA KASIKLARIMDA DEHŞET BİR AĞRI VARDI MİDE BULANTISI FALAN HAMİLEYİM SANMIŞTIM SONRA KAHVERENGİ AKINTI GELDİ HAMİLE KALMADAN DÜŞÜREMEM HERALDE DEDİM AMA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ VİŞŞEY OLMALI AMA EŞİN YENİDEN HAMİŞ OLDUĞUNU DUYUNCA TEKRAR BİR YÜZ İFADESİ GÖRECEKSİN İNŞALLAH VE BU SEFER SONU SAĞLIKLI BİR DOĞUMLA BİTER CANIM :teselli:
çokkk geçmiş olsun allah sabır versin canım lütfen kendini üzmemeye çalış zor olsadamerhaba canım bende 5 ay önce melek kızımı kaybettim sezeryanla dogum yaptım ve son reglımden berı orunmuyoruz rabbım ınsallah tekrar saglıklı hayırlı bır sekılde nasıp eder
yeni biraz benimki aslında :))) 1 yıl oluyo evleneli 3 aydır korunmuyorum haziran 1 de regl oldum şimdi 28 haziranı bekliyorum bakalım ne olacak ama stres değilim şimdilik allah biliyor bana geleceği günü bende şimdilik keyfini çıkarıyorum elden bişi gelmiyo :içelim:
merhaba canım bende 5 ay önce melek kızımı kaybettim sezeryanla dogum yaptım ve son reglımden berı orunmuyoruz rabbım ınsallah tekrar saglıklı hayırlı bır sekılde nasıp eder
canım kimyasal gebelik diye bişi varya onu mu yaşadın yoksa eğer her zamankinden farklıysa olabilir aslında öyle durumlarda eğer herzamnkinden farklıysa kan testi yaptırmak lazım ama sonuç olumsuz çıkarsa oda hayal kırıklığına uğrayabilio insan
aklımda hala bi soru var benim korunmayı bıraktığımız ilk ayda benim göğüslerim çok şişmişti dokunamıyodum adetimede bayaaa vardı hatta hamilemiyim mi diyodum kendimi ümitlendirmek istemiyodum ama o ayda çok iş yapmıştım yeni taşınmıştık tek başıma yün yatakları hurçlayıp dolabın üstüne çıkarmıştım merdivenle hatta merdivenden düşüyodum sonra çıkardım ve hatta eşimede dedim ki bebek varsada düştü
sonra adet oldum temizlendim hamileyim öğrendik 1 hafta sonra düşük yaptım ama zor bi durun ALLAH kimseye yaşatmasın
ama şimdi korunmam gerekiyo inşallah günüm dolsun bebek varmı yok mu biye test yapıcam günler gelsin tadını çıkarıcam sonuç tek çizgi çıksada o heyecanı yaşamak istiyorum
kimyasal gebelik değil heralde çünkü ertesi gün doktora gittim test yaptırmıştım beta hcg 1,25 çıktı olsa yüksek olurdu heralde ?? artık dikkat et canım ya valla ben olmasamda hamileymiş gibi davranıyorum ne olur ne olmaz :))) hemen geçsinnn günlerrrrrr ve senin çalışmalara tekrar başlıcan günler gelsin inşallah pozitif olur ama negatifte çıksa tadını çıkarırız beraber :))))
çokkk geçmiş olsun allah sabır versin canım lütfen kendini üzmemeye çalış zor olsada(( meleğin seni cennetin kapısında bekliyor ve sensiz gitmicek bi yere..... inşallah bir meleğin daha olur ve onunla yaşamanın keyfine varırsın... :Saruboceq:
inşallah canım ama uzulmemek elde degıl işte allahtan bılınclı ınsanlarızzz rabbım hayırlısını böyle uygun gördu demekkı melegımı hıcc göremedım bılıyor musunn hıccccc
inşallah canım ama uzulmemek elde degıl işte allahtan bılınclı ınsanlarızzz rabbım hayırlısını böyle uygun gördu demekkı melegımı hıcc göremedım bılıyor musunn hıccccc
kefenlenmıs namazı kılınırken musalla tasının uzerınde resmını cekmısler bana sonradan gösterdıler cok üzülüyodum o zamanlar göremedım dıyeee o kadar cok bana benzıyokııııı aynıı bennnn melek kızımmmm benımmmiyiki görmemişsin canım aslında onun yüzü hiç aklından çıkmazdı o zaman((((
canım yaa çokçok üzüldüm ama demi onu Allah verdi A llah aldı demekki bi hayır varmış aslında görmediğin daha iyi olmuş canım yoksa hayat boyu etkilenirdin ondan sonra psikolojin bozulur ve belkide olacağı varsada bebişin olmazdı bidaha
tşkler...sana da günaydın tatlım...Herkese günaydın :) güzel pazarlar.
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim-----------------4 HAZİRAN hihoyyyt
ceylinaz ------------------ 8 HAZİRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZİRAN hihoyyyt
Bebeg-------------------- 13 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum----------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- 28 HAZİRAN hihoyyyt
Love-honey--------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- 3 TEMMUZ hihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
hihoyyyt HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim --------------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:
henüz yok ama daha çok yeniyiz olacak inşallah :dance: :dance: :dance: