Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bence başlaya da bilirisin sonuçta bu ay olmazsa (ki inşallah olur) önümüzdeki ay olur, nasılsa kararlısın :)

çok kararlıyım :KK70: bi de ben öğretmenim hani diyorum olur da hemen hamile kalırsam en azından o ilk sıkıntılı ayları (bulantıları filan) yaz tatilinde atlatırım.

ne alıcam folic plus mı ilacın adı bi arkadaş öyle demişti. nasıl alıcam kafama göre bilmiyorumkismile
anaaam bi de kilo filan yapmaz deme :bbo:

kaydirigubbakcemile3 yapmaz yapmaz korkma, bebek de kilo yapmaz nasılsa kaydirigubbakcemile3

ne alıcam folic plus mı ilacın adı bi arkadaş öyle demişti. nasıl alıcam kafama göre bilmiyorumkismile
anaaam bi de kilo filan yapmaz deme :bbo:

evet canım ilacın adı folik plus eczaneden al doktora gitmeden 8,5 milyon bişey zaten vala bunun için rivayetler var yerimseniben kiminin iştahını açıyomuş benimde iştahımı kapadı bugün bi kahvaltı bide öğlen simit canım hala bişey istemiyo :kahve:

kaydirigubbakcemile3 yapmaz yapmaz korkma, bebek de kilo yapmaz nasılsa kaydirigubbakcemile3

aslında ya bizim neyimiz eksikmiş o mankenlerden bende almıcam kilo banane :CüvCüv: hoş benim bi 20 - 25 cm eksiğim var onlardan ama :KK1: :KK1:

bu sene zor zahmet bi 5 kg verdim ama verme amacımın başında da hamilelik planı geliyordu:) ama şimdi aldıkça da kötü hissedeceğim galiba.. amaaaan olsun sağlıklı bi hamilelikle sağlıklı bi bebek dünyaya gelsin de kilolar verilir zemuszemus

evet ya kiloları vericez artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanır :KK1: benim çıkmam lazım kızlar kocacığıma mama hazırlayım nede olsa o ilk bebeğim kaydirigubbakcemile3

bayanlar yeni ewliyim ama hamilelikten çok korkuorum bebeklere bayılıorum ama hamile kalmak istemiorum korkum hem hamilelik hem doğum hemde kilo

bayanlar yeni ewliyim ama hamilelikten çok korkuorum bebeklere bayılıorum ama hamile kalmak istemiorum korkum hem hamilelik hem doğum hemde kilo

mrb canım sen şimdi böyle yazınca çoğu arkadaşla konuşmam geliyo aklıma bzi o kadar uğraşıyoruz kimileri tedaviler görüyo bir bebiş için her şeyi yapıyolar benneyaptımki o yüzden galiba seninki pek sorunmuş gibi gelmedi :uhm: hamile kalmak istemiyosan tabiki olabilir allah isteyenlere versin inşallah korunabilirsin aylık iğneler çok etkili yada eşin korunabilir bunları yapıp 100 de 1 lik ihtimal seni buluyosa oda kader yani bi yerde :1no2:
hamile olmak bir mucize bana göre içinde bir canlıyı hissetmek olağanüstü bişey olmalı opuyorumnanaktan kiloya gelince insan isteyince neler yapmaz kilo vermek işin en kolayı

umarım herşey gönlünce olur canım :teselli:

merhaba arkadslar bende 23 yaşında 18 aylık evlıyım bir düsügüm oldu vehala olmuyor aradan on ay geçti sebep yok beklıyoruz öyle benide alın listeye bugün adetimin ilk günü yani 4 haziranı beklıyorum rabbimin izniylee iyi sonuç alırız bu topik hepimize ugur getirirrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 29 haziran.daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya ama ilk deneme başarısızdı allahım fazla bekletmeden bu duyguyu yaşatsın hepimize..moralimiz ve inancımız yüksek buna yürekten inanmalıyız çok iyi anladım.saati bile belli olan adetim bu ay beklediğim için herhalde tam 5 gün gecikti..

merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 29 haziran.daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya ama ilk deneme başarısızdı allahım fazla bekletmeden bu duyguyu yaşatsın hepimize..moralimiz ve inancımız yüksek buna yürekten inanmalıyız çok iyi anladım.saati bile belli olan adetim bu ay beklediğim için herhalde tam 5 gün gecikti..

aynen canım bizimde ilk denemeydi ve hiç gecikmeyen adetim gecikti..umarım 2.ayımızda olur hayırlısıyla..

aynen canım bizimde ilk denemeydi ve hiç gecikmeyen adetim gecikti..umarım 2.ayımızda olur hayırlısıyla..

benim düşük yaptığım bebeğimde 2. ay denememizde olmuştu inşallah sizinde ikinci ayda olur benimki düştü ama inşallah siz sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız

MELıSA87 teşekkür ederim çok mutlu oldum artık benimde listede adım var yaşasın...

slm kızlar bugün regl oldum ne yazıkki...gerci cok ümitli degildim bekliyodum olmasını ama insan yinede üzülüyor...
bidahaki regl tarihim 3 temmuz​
kilo olayından bahsetmişiniz kızlar merak etmeyin dogumdan sonra kilolar hemen gidiyor yani kendi adıma söyleyim ilk dogumumdan sonra hastaneden cıkasıya aldıgım kiloların cogunu vermiştim sonraki 1 ay içerisindede geri eski kiloma dönmüstüm

merhaba arkadslar bende 23 yaşında 18 aylık evlıyım bir düsügüm oldu vehala olmuyor aradan on ay geçti sebep yok beklıyoruz öyle benide alın listeye bugün adetimin ilk günü yani 4 haziranı beklıyorum rabbimin izniylee iyi sonuç alırız bu topik hepimize ugur getirirrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım ben inanıyorum birbirimize uğur getiricez ve bebişlerimizi konuşuyo olucaz bu topikte inşallah :1hug:

inşallah bu ay hamiş oluruz hepberaber kaydirigubbakcemile3 listeye ekledim canım bizim seninle aaramızda 1 gün var bakalım ikimizde sonlardayız beklicez artık olumunekankayizsmile

X