canım benim ilk 70 küsür çıktı bir ay sonra 30 a indi :) ama o ay cok dikkat ettim moralımı yuksek tutmaya calıstım sımdı baktırmadım onumuzdekı ay baktırırım yıne. sende kaç çıktı.
evet hayırlısı olsun :) ama biz güzel haberi bekliyoruz zemuszemus
geçmiş olsun canım.. aslında ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi şimdi iyiyim. yani moral açısından üstesinden gelebilirim ama daha önemlisi kilo sanırım. evlendikten sonra 1 senede 26 kilo aldımbu tedavi süresince ilk iş onlardan kurtulmak olacak
ya benimkine doktor yüksek demedi ama normali 25 miş benim 29,44 çıktı bende bişeyler okuyup araştırmıştım önce moralim bozuldu ama sonra takmadım napim
hiç merak etme pko yuzunden kılo almışsın demek ki bende 25 kılo aldım aynı kaderımız :)
bence baş ederiz bununla. benim hormonlar alt ust olmuştu üzüntüde etkıledı tabı ama bır ay dıkkat ettim ve biraz da ols düzenli.şimdi rejim yapıyorum ve dikkat ediyorum. bakalım regli olunca doktora gıdıcem yıne baktıracağım herseyıme
yarın melegim_yildizin adet günüymüş, ben şimdiden sabırsızlandım :)
ben de anlam verememiştim zaten biranda bukadar kilo alımına.. neyse artık rotamız belli en azından, nerden başlayacağımızı biliyoruz :)
evet ya regl zamanıydı onadan mı ki neyse olmadı öbür ay bidaha giderim içim rahatlar hihoyyytregli zamanı mı baktırdın. bazen strese bağlı az da olsa yuksek cıkıyor. senın cok ta yuksek degıl bence stres yapma ıner
1 sene mi :bbo: 9 ay 10 gün değil mi????
oldu olacak derken 1 sene olur :ecrin_bebek: 9 ay ertı 3 ay çok değil canım akannehir akannehir1 sene mi :bbo: 9 ay 10 gün değil mi????
kilo verdik mi herşey duzelecek kilo vermeyi de zorluyor. ben evlenmeden önce çok rahat kilo veriyordum ama şimdi 2 ayda 4 kilo zor verdim.
allah kolaylıklar versin canım ama bişi dicem ya evlendikten sonra kilo almak kader mi acaba ben çok kilolu değilim ama evlendikten sonra daha bir obur oldum sanki evlendim 3 kiloyu aldım zayıflamak şöle dursun kilo almayım yeter :dance: folik asitte karnımı şişirdi zaten eyvahedigeldismile
ya arkadaşlar folik asite başlasammı ben de? önümüzdeki haftayı bi atlatayım.zaten varsa bişey giderim doktora, yoksa da arayıp bebek düşünüyoruz folik asite başlayımmı diye sorarım dimi bilmiyorumkismile
folik asidi gece yatmadan iç :) valla kader olabilir:) benim mesai bitti.evden girebilirsem gelirim.kendinize iyi bakın :)