Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim ilk 70 küsür çıktı bir ay sonra 30 a indi :) ama o ay cok dikkat ettim moralımı yuksek tutmaya calıstım sımdı baktırmadım onumuzdekı ay baktırırım yıne. sende kaç çıktı.

ya benimkine doktor yüksek demedi ama normali 25 miş benim 29,44 çıktı bende bişeyler okuyup araştırmıştım önce moralim bozuldu ama sonra takmadım napim

hiç merak etme pko yuzunden kılo almışsın demek ki bende 25 kılo aldım aynı kaderımız :)
bence baş ederiz bununla. benim hormonlar alt ust olmuştu üzüntüde etkıledı tabı ama bır ay dıkkat ettim ve biraz da ols düzenli.şimdi rejim yapıyorum ve dikkat ediyorum. bakalım regli olunca doktora gıdıcem yıne baktıracağım herseyıme

ya benimkine doktor yüksek demedi ama normali 25 miş benim 29,44 çıktı bende bişeyler okuyup araştırmıştım önce moralim bozuldu ama sonra takmadım napim

regli zamanı mı baktırdın. bazen strese bağlı az da olsa yuksek cıkıyor. senın cok ta yuksek degıl bence stres yapma ıner

ben de anlam verememiştim zaten biranda bukadar kilo alımına.. neyse artık rotamız belli en azından, nerden başlayacağımızı biliyoruz :)

evet yaaa şimdi hamiş bile olsak ay oldu olacak derken 1 sene oluyo dimi kızlar şaka maka

ben de anlam verememiştim zaten biranda bukadar kilo alımına.. neyse artık rotamız belli en azından, nerden başlayacağımızı biliyoruz :)

kilo verdik mi herşey duzelecek kilo vermeyi de zorluyor. ben evlenmeden önce çok rahat kilo veriyordum ama şimdi 2 ayda 4 kilo zor verdim.

kilo verdik mi herşey duzelecek kilo vermeyi de zorluyor. ben evlenmeden önce çok rahat kilo veriyordum ama şimdi 2 ayda 4 kilo zor verdim.

allah kolaylıklar versin canım ama bişi dicem ya evlendikten sonra kilo almak kader mi acaba ben çok kilolu değilim ama evlendikten sonra daha bir obur oldum sanki evlendim 3 kiloyu aldım zayıflamak şöle dursun kilo almayım yeter :dance: folik asitte karnımı şişirdi zaten eyvahedigeldismile

folik asidi gece yatmadan iç :) valla kader olabilir:) benim mesai bitti.evden girebilirsem gelirim.kendinize iyi bakın :)

ya arkadaşlar folik asite başlasammı ben de? önümüzdeki haftayı bi atlatayım.zaten varsa bişey giderim doktora, yoksa da arayıp bebek düşünüyoruz folik asite başlayımmı diye sorarım dimi bilmiyorumkismile

bence başlaya da bilirisin sonuçta bu ay olmazsa (ki inşallah olur) önümüzdeki ay olur, nasılsa kararlısın :)

BENCEDE BAŞLA ÇOK FAYDALIYMIŞ :ecrin_bebek: BıDE KARNIMI ŞıŞıRMESE :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…