Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tabi canım aktarırım bilgilendikçe konuşmayı çok severim zaten ben. Bende çok heyecanlıyım ama heyecanlanmamaya çalışıyorum.

tabi canım aktarırım bilgilendikçe konuşmayı çok severim zaten ben. Bende çok heyecanlıyım ama heyecanlanmamaya çalışıyorum.

canım benim boşveeerr heyecanlan valla hakediyon çünkü benim düşen bebişim olduğunda aslında bende tam olarak heyecanlanamıyodum çünkü günde 1 kaç kez kahve lekem geliyodu korkuyodum sendede ALLAH göstermesin olrusa hemen git ben 1 hafta sonra gittim lekelerime rağmen ama geç kalmışım demekki yicek ekmeği içecek suyu yokmuş ama şuanki aklım olsa hamileliğin tadını çıkarırdım eşime nazda yapardım ay vay diye şuan çünkü çoook istiyorum canım sanada bu ara maşallah Allah nazardan saklasın tüm hamileleri duanı et bebişin inşallah hayırlı bi bebiş olur

evet canım aynen bende çok mutlu bir hamileleik yaşamayı planlıyorum.Karamsarlık yok.Yetrki sağlık problemim olmasın.Ama bu tür şeyler biraz genetik sanırım.Annemde 3 hamileliğinide problemsiz atlatmış.Düşün midesi bile bulanmamış. Elbette ederim canım hepiniz için edicem bol bol dua.

manikk sende istanbuldasın sanırım tavsiye edeceğin bi doktor var mı emekli sandığına bakan bi hastanede ben benim doktordan sanki çok memnun değilim hep ben soru soruyorum o bana hiç bişi demiyo kendi kendine

manikk sende istanbuldasın sanırım tavsiye edeceğin bi doktor var mı emekli sandığına bakan bi hastanede ben benim doktordan sanki çok memnun değilim hep ben soru soruyorum o bana hiç bişi demiyo kendi kendine

ben yalovadayım canım o yüzden doktor konusunda yardımcı olamayacağım ancak memnun değilsen bence kesinlikle değiştir.bu 9 ay en çok ihtiyacımız olan şey bizi önemseyen ve ilgilenen bir doktor.Bazı özel hastaneler var emekli sandığı ile anlaşmalı.Onları araştır bence.Tabi birde daha önce doğum yapmış kişilerin tavsiyesi çok önemli

evt yaa ben değiştireyim o zman dediğm gibi surularım çok oluyo soramaz oldum artık hep ben soruyorum şimdi ne yapıcaz diye aslında beni i akrabamız yönlendirmişti ama ben zamnımız olmadığı için onun söylediğnden farklı bi doktor gitmiştim ama değiştireyim ben biz özel hastaneye gidiyoruz ve en çokta zoruma giden o kadar çok para ödüyoruz ona rağmen soru işaretlerimiz olması

bende özele gidiyorum canım benim böyle bir durumda tercihim kesinlikle değiştirmek olurdu.Tabiki kesemizide düşünmek durumundayız ama dediğim gibi anlaşmalı özel hastanelerde çok iyi doktorlar bulunabiliyor.Şimdi işin başındayım gerçi doktorumla iki kez görüştüm ve şimdye dek bi problem yaşamadım.Daha önce gittiğim doktorda doğum yapan arkadaşlarımda oldu gayet memnunlar.Bazı doktorlar çok bilinçli olmamalarına rağmen çeneleriyle işi götürüyolar öylelerinede dikkat etmek lazım.

manikk ben çıkıorum ok ?sen bundan sonra kendine dikkat et yemene içmene bol bol su iç dinlen rahat et artık 9 ay 10 günlük maraton başladı sana hayır getirir inşallah

merhabalar arkadaşlar bugün topiğimize pek uğrayamadım ama kadınların en sevdiği şeyi yapıyodumm alışverişş zemuszemus kocişte evde olunca ihmal ettim biraz senağlama ama yarın buralarda olucam :)) ve yeni annecikleri görünce çok sevindim manikcim seni ekledim ilk hamişimiz olarak hihoyyyt ve doktorlar için konuştuğunuzu gördüm 2-3 yer değiştirmiş birri olarak araştırma hastaneleri her şeyi inceliyor vew soracak soru kalmıyo :CüvCüv: tabi rahat etmek en önemlisi

canım yaa evet hastane konusu konuştuk keşkem küçük şehirde olaydık kesin giderdim eşime söylüyorum ama burası istanbul çok yoğun olur çok gün atarlar falan diyo o yüzden özel hastanelere gidioz ama çok harcama yapıoz emekli sandığı olmasına rağmen bu ay resmen battık bide misafir üstüne misafir hemde yatılı para bitti ama hala misafir devam ediyo ayın 15 nede var ne yapcaz valla şaşırdık artık rüyalarımda paramız bitti diye ağlıyorum valla geçim çok zor bide sağlık sorunu olunca dahada zor Allah herkese yardım etsin

evet canım yaa maleseff çok iyi anlıyorum :))) türkiyenin acı gerçeği malesef istanbulda olmakta zor yani bu durumda şimdi adanada olduğuma çok sevindim burdaki araştırma hastanesi çok kalabalık olmuyo allahtan çünkü biz ssk lıyız ama yüzde olarak çok fazla kesintisi yapıyo özel hastaneler,, bikere de gittim ilgilenmediler pek sadece ultrasyonla baktı geçti araştırmada muyane ettiler hormon testlerimi yaptılar kan testleri ... allah herkese yardım etsin valla böyle şeylerde anlaşılmıyo muyane iyi doğum kötü geçebiliyo kısmet artık inşallah hepimiz için iyi hamilelikler ve doğumlar olur :Saruboceq:

inşallah Allah bizi iyi doktorlarala karşılaştırır ben doktorumdan sadece ben sormasam bişi cevaplamıyo diye memnun değilim yoksa Allah var mesela düşük deyip fazla para almak için kürtaj diyebilirdi bunun gibiside var Allah bu tarz doktorlardan korusun bizi
evet bide dediğin gibi her test ekstra para olmadı bidaha istanbulda olmakta zor çok küçük şehirdede olmak zor ama yinede şükürler olsunki sağlık güvencimiz var

min inşallah Allah korusun bizi anada ilk dediğinde inanmak istemedim kahvelekelrim vardı şüpheleniyodum ama hatta doktora dedimki düşük olursa parçalı kanama oluyomuş bende öyle bişi olmadı dedim hatta vajinal ultrason için içine soktu çıkardı kanamam arttı acaba doktordan sonra mı oldu dedik ama kan testine Bhcg değerim ilk yaptırdığımda 70 çıkmıştı 1 hafta sonra 128 çıkınca anladım düşük olduğunu sonraki gün zaten kanamam başladı aslında yoğun kan pıhtılı dğilde 3 kez küçük küçük beyaz bişiler geldi eşime gösterdim evet bebelk dedi ve inandım düştüğüne
ama doktorun hamilesin dediğnde bana eşimde yanımdaydı ve yüz ifadesini unutamıyorum

melisa daha önc sordum mu hatırlamıyorum ama sen nezamandır korunmuyosun yaş kaç kaç yıllık evlisin sat ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…