folik asidi gece yatmadan iç :) valla kader olabilir:) benim mesai bitti.evden girebilirsem gelirim.kendinize iyi bakın :)
bence başlaya da bilirisin sonuçta bu ay olmazsa (ki inşallah olur) önümüzdeki ay olur, nasılsa kararlısın :)
ne alıcam folic plus mı ilacın adı bi arkadaş öyle demişti. nasıl alıcam kafama göre bilmiyorumkismile
anaaam bi de kilo filan yapmaz deme :bbo:
kaydirigubbakcemile3 yapmaz yapmaz korkma, bebek de kilo yapmaz nasılsa kaydirigubbakcemile3
evet ya kiloları vericez artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanırbenim çıkmam lazım kızlar kocacığıma mama hazırlayım nede olsa o ilk bebeğim kaydirigubbakcemile3
bayanlar yeni ewliyim ama hamilelikten çok korkuorum bebeklere bayılıorum ama hamile kalmak istemiorum korkum hem hamilelik hem doğum hemde kilo
merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 29 haziran.daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya ama ilk deneme başarısızdı allahım fazla bekletmeden bu duyguyu yaşatsın hepimize..moralimiz ve inancımız yüksek buna yürekten inanmalıyız çok iyi anladım.saati bile belli olan adetim bu ay beklediğim için herhalde tam 5 gün gecikti..
aynen canım bizimde ilk denemeydi ve hiç gecikmeyen adetim gecikti..umarım 2.ayımızda olur hayırlısıyla..
merhaba arkadslar bende 23 yaşında 18 aylık evlıyım bir düsügüm oldu vehala olmuyor aradan on ay geçti sebep yok beklıyoruz öyle benide alın listeye bugün adetimin ilk günü yani 4 haziranı beklıyorum rabbimin izniylee iyi sonuç alırız bu topik hepimize ugur getirirrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 29 haziran.daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya ama ilk deneme başarısızdı allahım fazla bekletmeden bu duyguyu yaşatsın hepimize..moralimiz ve inancımız yüksek buna yürekten inanmalıyız çok iyi anladım.saati bile belli olan adetim bu ay beklediğim için herhalde tam 5 gün gecikti..