geçmiş olsun canım benim çok zor tabi bu süreç ama umutsuz değil şükürler olsun :))) hala bizim tatlı anne adayımızsın hihoyyyt tedavinin çokkkkk olumlu geçmesini temenni ediyorum canım :Saruboceq:
çok şükür fazla ileri safhada değil. şimdi 5 günlük yoğun bir tedavi verdi doktorum. önümüzdeki hafta tekrar tahlil yaptırıcam. ondan sonra bakıcaz artık neler olacak
gerçekten doğru yazmışım o zaman listede en kısa zamanda yazmıştım hihoyyyt hihoyyyt
slm arkadaşlar. herkez için hayırlısı ne ise o olsun.
bugün kasık sancılarım fazlalaşınca doktora gittim. muayene ve tahlil sonuçları maalesef çok iç açıcı değil. polikistik over ve yumurtalık iltihabı. anlayacağın benim önümde biraz daha uzun ve uğraşlı bir dönem var. ama tedaviler sonuçlansın hiç zaman kabetmeye niyetim yok bebiş için
inşallah bu süre içersinde sizlerden alırım güzel haberleri de bana da moral olur :)
bende de pko var üzülme :) bir kere tedavisiz normal gebelik yaşadım 4. ayında sonlandı. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım yani hamiş kalınıyor üzülme :) hayıt suyuna başladım birdfe bende prolaktin fazlalığı vardı anlayacağın hersey var :) ama moral en önemlisi özellikle pko da stres ve kilo dostu yani o ikisini yenersek sorun kalmaz:)
ben özel bir şirkette çalışıyorum.. aslınsa 6 da evde oluyorum ama bugün sancılarım sağolsun izin alıp doktora gidince eve de erken geldim. canım da baya sıkılınca hemen paylaşmak istedim
melekzuzum sende prolaktin kaç çıktıbende de pko var üzülme :) bir kere tedavisiz normal gebelik yaşadım 4. ayında sonlandı. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım yani hamiş kalınıyor üzülme :) hayıt suyuna başladım birdfe bende prolaktin fazlalığı vardı anlayacağın hersey var :) ama moral en önemlisi özellikle pko da stres ve kilo dostu yani o ikisini yenersek sorun kalmaz:)
ben 28 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum var. ikinciyi istiyoruz. rabbim nasip ederse. bu arada ilk defa bu ay korunmadık :kedi: ama ben hemen tuhaflıklar yaşadım, bakalım hayırlsı :)
melekzuzum sende prolaktin kaç çıktı
hayırlısı diyorum ama içten içe de İNŞALLAH demekten kendimi alıkoyamıyorum.