Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

geçmiş olsun canım benim çok zor tabi bu süreç ama umutsuz değil şükürler olsun :))) hala bizim tatlı anne adayımızsın hihoyyyt tedavinin çokkkkk olumlu geçmesini temenni ediyorum canım :Saruboceq:

çok şükür fazla ileri safhada değil. şimdi 5 günlük yoğun bir tedavi verdi doktorum. önümüzdeki hafta tekrar tahlil yaptırıcam. ondan sonra bakıcaz artık neler olacak

çok şükür fazla ileri safhada değil. şimdi 5 günlük yoğun bir tedavi verdi doktorum. önümüzdeki hafta tekrar tahlil yaptırıcam. ondan sonra bakıcaz artık neler olacak

gerçekten doğru yazmışım o zaman listede en kısa zamanda yazmıştım hihoyyyt hihoyyyt

slm arkadaşlar. herkez için hayırlısı ne ise o olsun.

amin canım.. ilaç tedavisi yanı sıra bitkisel tedaviden de medet umuyoruz ama en önemlisi ve hepsinin tamamlayıcısı Allah'tan hayırlısını isteyip dualarımızı eksik etmemek

amin canım benim :))) neler yapıyosun başka sen benim gibi ev hanımı değilsin galiba :))))))

ben özel bir şirkette çalışıyorum.. aslınsa 6 da evde oluyorum ama bugün sancılarım sağolsun izin alıp doktora gidince eve de erken geldim. canım da baya sıkılınca hemen paylaşmak istedim

bende de pko var üzülme :) bir kere tedavisiz normal gebelik yaşadım 4. ayında sonlandı. geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım yani hamiş kalınıyor üzülme :) hayıt suyuna başladım birdfe bende prolaktin fazlalığı vardı anlayacağın hersey var :) ama moral en önemlisi özellikle pko da stres ve kilo dostu yani o ikisini yenersek sorun kalmaz:)

geçmiş olsun canım.. aslında ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi şimdi iyiyim. yani moral açısından üstesinden gelebilirim ama daha önemlisi kilo sanırım. evlendikten sonra 1 senede 26 kilo aldım bu tedavi süresince ilk iş onlardan kurtulmak olacak

ben özel bir şirkette çalışıyorum.. aslınsa 6 da evde oluyorum ama bugün sancılarım sağolsun izin alıp doktora gidince eve de erken geldim. canım da baya sıkılınca hemen paylaşmak istedim

iyi yapmışsın canımm iş güç derken oyalanırsında :))) bu kasık ağrısını hafife almamak gerek ya bende bu yüzden gitmiştim bişe çıkmadı ama yinede enfeksiyon için fitil verdi doktorcuk :))))

melekzuzum sende prolaktin kaç çıktı

işte geldim, burdayım. bi topik daha var takip ettiğim ama burayı da sevdim.adet tarihim 10 haziran. salı sabahı idrar testi yapmayı düşünüyorum. inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere :Saruboceq:

ben 28 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum var. ikinciyi istiyoruz. rabbim nasip ederse. bu arada ilk defa bu ay korunmadık :kedi: ama ben hemen tuhaflıklar yaşadım, bakalım hayırlsı :)

ben 28 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum var. ikinciyi istiyoruz. rabbim nasip ederse. bu arada ilk defa bu ay korunmadık :kedi: ama ben hemen tuhaflıklar yaşadım, bakalım hayırlsı :)

hayırlısı bakalım o zamn ilk bebiş haberi senden gelebilir hihoyyyt

salı sabahı test yapacağım bakalım belki güzel haberler verebilirim sizlere salı sabahı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…