Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet bakalım artık şansımız açık olsun :Saruboceq: ben hamilelikten doğuma hastane doktor değiştirmek istemiyorum bu son gittiğim yer araştırma hastanesi karar verdim gibi bakalım ilgilenmeli çok güzel araştırma hastaneleri daha iyi oluyo galiba asistan yetiştiriyolar ama uzmanlıklarını veremeyecekleri için daha çok ilgilenip korkuyolar :dance:

SıZ MELEKLERıNıZı BEKLıCEKSıNıZ ONLAR HALA BEKLEMEYE DEVAM EDECEK ıNAT OLDUKLARINI GÖSTERECEKLER
HAMıLELıKTE NASIL SORUNLAR ÇIKARACAKLAR ALLAH BıLıR :)))
DOĞUM ACISINI TATDIRACAKLAR SıZE,,UYUTMAYACAKLAR UZUN SÜRE

YÜRÜMEYı ÖĞRENECEKLER DÜŞMESıN DıYE ELLERıNıZE TUTUNACAKLAR,,
AMA BıLECEKLER GÜVENıLıR ELLERDELER
CENNETTE MELEKLERLE OLDUKLARI KADAR ONALARIN DÜNYADAKı MELEKLERıZ SıZSıNıZ
ANNE KARNINA DÜŞMEDEN ÖĞRENECEKLER MELEKLERıNıZ ıSıMLERıNı
ANNE DEMEYE CENNETTE BAŞLAYACAKLAR

BÜYÜYECEKLER VE SıZıN AŞKINIZDA BÜYÜYECEK...
ERGENLıKLERıYLE UĞRAŞACAKSINIZ,,EN ASı YANLARIYLA,,ıSTEDıKLERıNı ALMAK ıÇıN BAŞLICAK Bı MARATON DAHA..
OKUTACAKSINIZ,,HASTALANACAK SıZıN ıÇıNıZ ACIYACAK ((
SıZ KIYAMAZKEN BıRıLERı BEBıŞıNıZıN KALBıNı KIRACAK,,
ÖĞRENECEK ACIDA OLSA TÜM KÖTÜLÜKLERı BULAŞMADAN

EVLENECEKLER SONRA YADA ASKERE UĞURLAYACAKSINIZ GÖZ BEBEĞıNıZı
YıNE SON NEFESıNıZE KADAR BIRAKMAYACAKSINIZ,,,,
HEP YANLARINDA OLDUĞUNUZU GÖSTERECEKSıNıZ VE ASLA KARŞILIK BEKLEMEYECEKSıNıZ

YAŞLANINCA EŞıNıZLE BELKı YADA YANLIZ ÖMRÜNÜZ SON BULACAK AMA
SıZıN AKLINIZ HALA BEBıŞıNıZDE ......
NE KADAR BÜYÜSEDE O HALA ıLK GÖRDÜĞÜNÜZ GıBı MıNıCıK :)))

EVET KIZLAR HAZIRMISINIZ ÖMRÜNÜZCE SÜRECEK BıR MARATONA hihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar bende sizi takip etmek istiyorum ben şuan korunuyorum düşük nedeniyle ağustos eylül gibi başlıcam ama o zamana kadar sizlerle moral bulmak için benide aranıza alın

melisa87 hazırım ben böyle maratona can kurban Rabbim inşallah her isteyene nasip eder

kızlar bende sizi takip etmek istiyorum ben şuan korunuyorum düşük nedeniyle ağustos eylül gibi başlıcam ama o zamana kadar sizlerle moral bulmak için benide aranıza alın

HOŞ GELDİN CANIMM MORALİNİ BOZMA SAKIN :) BİZDE SENİN İÇİN YENİ BİR BÖLÜM AÇIP HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNENLER BÖLÜMÜNE EKLERİZ olumunekankayizsmile

listemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

sizler varsınız o yüzden bukadar güzel tatlı anne adayları kaydirigubbakcemile5

ne oldu canımmm ((

bugün kasık sancılarım fazlalaşınca doktora gittim. muayene ve tahlil sonuçları maalesef çok iç açıcı değil. polikistik over ve yumurtalık iltihabı. anlayacağın benim önümde biraz daha uzun ve uğraşlı bir dönem var. ama tedaviler sonuçlansın hiç zaman kabetmeye niyetim yok bebiş için
inşallah bu süre içersinde sizlerden alırım güzel haberleri de bana da moral olur :)

geçmiş olsun canım benim çok zor tabi bu süreç ama umutsuz değil şükürler olsun :))) hala bizim tatlı anne adayımızsın hihoyyyt tedavinin çokkkkk olumlu geçmesini temenni ediyorum canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…