Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benim kanamamda olmuştu ilişki sonrası ama simir temiz çıktı enfeksiyon var dediler ilaçla tedavi edildi korkma yani

inşallah canım yaa bişi sorucam şimdi ben fitil kullanıyorum şimdiye kadar kaşıntı yoktu fitlden sonra başladı normal bu acaba sen yaşadın mı aynı şeyleri

evet canım doğru ama adet döngüsü kısa olanlarda bu süre değişebiliyor yani daha erken olabiliyor senin söylediğin tam 28 günlük döngü için diye biliyorum bende sanırım sende öyle demi

anladım kızlar saolun bilgileriniz için kısmet artık olamassa bidaki ay yumurtlama günümde deniycem internetten baktım ama ateşi 36.8 di biraz umutlandım doğrusu

kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum

sende benim gibi 24-25 günde bir oluyorsun. adetin 10. günü en çok yumurtlama oluyor. en şaslı günler 8. 10. 12. günler. bu günlerde olduysanız şans yüksek yerimseniben

adetin ne zaman başlıcaksa ondan 14 gün çıkarıcaksın ozaman tam yumurtlama günün çıkıyo ilk bebekte tam ogün korunmadık bir kere tuttu benim

evet canım doğru ama adet döngüsü kısa olanlarda bu süre değişebiliyor yani daha erken olabiliyor senin söylediğin tam 28 günlük döngü için diye biliyorum bende sanırım sende öyle demi

evet canım adet döngüsü süresine göre değişiyor yumurtlama günleri bide kızlaaar ilişki sırasında erkeğin üstte olduğu pozisyon falanda çok önemli diyorlar :kedi:

benim adetim 26 günde

anladım kızlar saolun bilgileriniz için kısmet artık olamassa bidaki ay yumurtlama günümde deniycem internetten baktım ama ateşi 36.8 di biraz umutlandım doğrusu

canım nette zaten tam değeri 36.9 diye okumuştum 37 kaba tabir bence sen ölçümünü takibe al hergün aynı saatlerse ölç

sende benim gibi 24-25 günde bir oluyorsun. adetin 10. günü en çok yumurtlama oluyor. en şaslı günler 8. 10. 12. günler. bu günlerde olduysanız şans yüksek yerimseniben

adetin ne zaman başlıcaksa ondan 14 gün çıkarıcaksın ozaman tam yumurtlama günün çıkıyo ilk bebekte tam ogün korunmadık bir kere tuttu benim

benimde 25 26 günde oluyo ona göre sizin gibi hesaplayıp yapayım o halde

inşallah canım yaa bişi sorucam şimdi ben fitil kullanıyorum şimdiye kadar kaşıntı yoktu fitlden sonra başladı normal bu acaba sen yaşadın mı aynı şeyleri

fitili genelde mantar için verirler kaşıntıda normal canım bende deli gibi kaşındım uzun süre

canım netten ovülasyon hesaplama diye girip mi yaptın ben öyle yaptım ona göre biliyorum orda da süreye göre değiştiği yazıyordu

kızlarr kociş beni gebertecek ben çıkıyorum akşam gelirim yine adam sabah nöbetten geldi hala uyuyo az önce yatak odasına girdim uyandı birazdaha nette sizinle sohbet edeyim diye yat yat dedim şimdi gidip kaldırayım sonra görüşürüz oldumu?? burayı ihamal etmeyin

masallal bizi çatlatma emi sabah hemen yaz haberini
gönül sbr leyuze sizde ölçüme devam edin ve yazın ok?
azra seninde tekrar gözün aydın kan testş yaptı bizede yaz oldu mu?

tamam canım hoşçakal
kızlar bende çıkıyorum akşam inşallah görüşürüz öptüm hepinizizemuszemus

tamam canım bu akşam test yaptırmaya gidersem yazıcam söz :lepi:

mrb kızlar bende yeniyim bir kürtaj oldum bende missed abortus nedeniyle 1 martta şimdi bende istiyorum bakalım bu ay başlayacağım çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…