- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
yok canım ensondan bi önceki eşimle beraberken batma vardı ve ondan sonrakinde yoktu gün içindede biraz var gibiydi dr enfeksiyondan olabilir dedi ama sürem uzamaz inşallah en çok ta ona üzülürüm
her smear yaptıranda benim gibi bir rahatsızlık çıkmaz. sen kalbini rahat tut. sonuçlar temiz çıktığı andan itibaren heran gebelik başlayabilir. enfeksiyon için ise kısa dönem ilaç fitil kullanırsın. eğer benim gibi bir durum olursa ( allah korusun) 3 ay yasak malesef
benim kanamamda olmuştu ilişki sonrası ama simir temiz çıktı enfeksiyon var dediler ilaçla tedavi edildi korkma yani
kızlar benim bilgime göre sperm enfazla 48 saat canlı kalıyo yumurtada 24 canlı kalabiliyo vucutta bu yüzden en az 2 günde bir çalışma yapılmalı ve yumutlama gününde yapışkan su renginde bi akıntı geliyo aynı zamnda vücut ateşi 37 ye çıkıyo yumurtlama gününde ve gün olarakta adetinin ilk gününden itibaren 10 ve 14. günler arasında yumurtlama gerçekleşiyo
ve eşle birlikte olunuca döllenme gerçekleşsin diye kadınların en az 30 dakika sırt üstü yada bel altına yastık konulması gerekiyo diye biliyorum eksik varsa düzeltin lütfen
kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum
evet canım doğru ama adet döngüsü kısa olanlarda bu süre değişebiliyor yani daha erken olabiliyor senin söylediğin tam 28 günlük döngü için diye biliyorum bende sanırım sende öyle demi
yok canım ensondan bi önceki eşimle beraberken batma vardı ve ondan sonrakinde yoktu gün içindede biraz var gibiydi dr enfeksiyondan olabilir dedi ama sürem uzamaz inşallah en çok ta ona üzülürüm
her smear yaptıranda benim gibi bir rahatsızlık çıkmaz. sen kalbini rahat tut. sonuçlar temiz çıktığı andan itibaren heran gebelik başlayabilir. enfeksiyon için ise kısa dönem ilaç fitil kullanırsın. eğer benim gibi bir durum olursa ( allah korusun) 3 ay yasak malesef
evet yaa annemde öyle dedi enfeksiyondan sonra gebe kalmak kolay olurmuş hadi inşallah ben 3 ay ara dedi düşükten sonra ama ben 2. adetimden sonra bırakıcam inşallah hayırlısıysa hemen olur
daha smear sonucu çıkmadan bakarak doktor enfeksiyon dedi ve fitil verdi bile şuan kullanıyorum
adetin ne zaman başlıcaksa ondan 14 gün çıkarıcaksın ozaman tam yumurtlama günün çıkıyo ilk bebekte tam ogün korunmadık bir kere tuttu benim
sende benim gibi 24-25 günde bir oluyorsun. adetin 10. günü en çok yumurtlama oluyor. en şaslı günler 8. 10. 12. günler. bu günlerde olduysanız şans yüksek yerimseniben
evet canım doğru ama adet döngüsü kısa olanlarda bu süre değişebiliyor yani daha erken olabiliyor senin söylediğin tam 28 günlük döngü için diye biliyorum bende sanırım sende öyle demi
anladım kızlar saolun bilgileriniz için kısmet artık olamassa bidaki ay yumurtlama günümde deniycem internetten baktım ama ateşi 36.8 di biraz umutlandım doğrusu
sende benim gibi 24-25 günde bir oluyorsun. adetin 10. günü en çok yumurtlama oluyor. en şaslı günler 8. 10. 12. günler. bu günlerde olduysanız şans yüksek yerimseniben
adetin ne zaman başlıcaksa ondan 14 gün çıkarıcaksın ozaman tam yumurtlama günün çıkıyo ilk bebekte tam ogün korunmadık bir kere tuttu benim
inşallah canım yaa bişi sorucam şimdi ben fitil kullanıyorum şimdiye kadar kaşıntı yoktu fitlden sonra başladı normal bu acaba sen yaşadın mı aynı şeyleri
benim adetim 26 günde
canım nette zaten tam değeri 36.9 diye okumuştum 37 kaba tabir bence sen ölçümünü takibe al hergün aynı saatlerse ölç
benimde 25 26 günde oluyo ona göre sizin gibi hesaplayıp yapayım o halde
azra yağmur kaç günün geçmişti senin test pozitif çıktı
kızlarr kociş beni gebertecek ben çıkıyorum akşam gelirim yine adam sabah nöbetten geldi hala uyuyo az önce yatak odasına girdim uyandı birazdaha nette sizinle sohbet edeyim diye yat yat dedim şimdi gidip kaldırayım sonra görüşürüz oldumu?? burayı ihamal etmeyin
masallal bizi çatlatma emi sabah hemen yaz haberini
gönül sbr leyuze sizde ölçüme devam edin ve yazın ok?
azra seninde tekrar gözün aydın kan testş yaptı bizede yaz oldu mu?
kızlarr kociş beni gebertecek ben çıkıyorum akşam gelirim yine adam sabah nöbetten geldi hala uyuyo az önce yatak odasına girdim uyandı birazdaha nette sizinle sohbet edeyim diye yat yat dedim şimdi gidip kaldırayım sonra görüşürüz oldumu?? burayı ihamal etmeyin
masallal bizi çatlatma emi sabah hemen yaz haberini
gönül sbr leyuze sizde ölçüme devam edin ve yazın ok?
azra seninde tekrar gözün aydın kan testş yaptı bizede yaz oldu mu?