Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

görüşürüz canım hoşçakal opuyorumnanaktan

tamam canım yazarım görüşmek üzere

efnanim baranşın ne ne öğretmenisin

fizik canım ama evdeyim şuan çalışmıyorum sonra devam edelim çıkmam lazım ok

mrb kızlar bende yeniyim bir kürtaj oldum bende missed abortus nedeniyle 1 martta şimdi bende istiyorum bakalım bu ay başlayacağım çalışmalara

hoşgeldin canımmm
beklenen adet tarihin yaz canım ben seni ekleyim listemize

yarın görüşürüss canımm

humeyraaa canım sen tarihini yaz ben seni sonra ekleyim şimdi çıkmam lazım akşam gel konuşalım bizim aramızdada bayaa düşük yapan var bende dahil öpüyorumm hoşçakalll

mrb kızlar bende yeniyim bir kürtaj oldum bende missed abortus nedeniyle 1 martta şimdi bende istiyorum bakalım bu ay başlayacağım çalışmalara

canım hoşgeldin aramıza hihoyyyt çok geçmiş olsun canım bende 26 şubatta kürtaj olmuştum kalbi durdu bebeğimin inşallah en kısa zamanda seninde alırız güzel haberini

kızlar bende çıkıyorum yarın sabah test yapıcam sonucunu yazıcam hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

sohbetiniz çok güzeldi görüşmek üzere kızlar müjdeli haberler alırız inş hepinizden haşcakalın

kızlar bende çıkıyorum yarın sabah test yapıcam sonucunu yazıcam hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz canım inşallah ben yarın akşama girebilirim herhalde çatlarım ozamana kadar güzel haberler verirsin inşallah bizeopuyorumnanaktan

sweet-drop, melisax. sbr yorumlarınız için teşekkür ederimöğrendiğimden beri üzüntüden giresim bile gelmedi nete, bugun de adet oldum zatenn...
melisax sen de son durum ne??? umzerım güzel haber sendedir...
benim bir sonraki günüm 15 temmuz kim güncelliyordu??

kizlar ben 120 sayfalara yazmistim bugün sonuc cikacak diye ve cok mutluyum

HAMILEYIM

allahim icim icime sigmiyor

kizlar ben 120 sayfalara yazmistim bugün sonuc cikacak diye ve cok mutluyum

HAMILEYIM

allahim icim icime sigmiyor

canım çok sevindim. hayırlı olsun. bende bugün idrar testi yaptım 2 çizginin biri açık biri koyu çıktı artık bende hamileyim diyebiliyorum. kaç haftalık bebeşin

canım çok sevindim. hayırlı olsun. bende bugün idrar testi yaptım 2 çizginin biri açık biri koyu çıktı artık bende hamileyim diyebiliyorum. kaç haftalık bebeşin

insallah senin de positivdir canim cok heyecanliyim hala ögreneli 1 bucuk saat oldu

tahminim 3 yada 4 haftaliktir daha fazla olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…