kızlarr kociş beni gebertecek ben çıkıyorum akşam gelirim yine adam sabah nöbetten geldi hala uyuyo az önce yatak odasına girdim uyandı birazdaha nette sizinle sohbet edeyim diye yat yat dedim şimdi gidip kaldırayım sonra görüşürüz oldumu?? burayı ihamal etmeyin
masallal bizi çatlatma emi sabah hemen yaz haberini
gönül sbr leyuze sizde ölçüme devam edin ve yazın ok?
azra seninde tekrar gözün aydın kan testş yaptı bizede yaz oldu mu?
kızlarr kociş beni gebertecek ben çıkıyorum akşam gelirim yine adam sabah nöbetten geldi hala uyuyo az önce yatak odasına girdim uyandı birazdaha nette sizinle sohbet edeyim diye yat yat dedim şimdi gidip kaldırayım sonra görüşürüz oldumu?? burayı ihamal etmeyin
tamam canım hoşçakal
kızlar bende çıkıyorum akşam inşallah görüşürüz öptüm hepinizizemuszemus
efnanim baranşın ne ne öğretmenisin
mrb kızlar bende yeniyim bir kürtaj oldum bende missed abortus nedeniyle 1 martta şimdi bende istiyorum bakalım bu ay başlayacağım çalışmalara
mrb kızlar bende yeniyim bir kürtaj oldum bende missed abortus nedeniyle 1 martta şimdi bende istiyorum bakalım bu ay başlayacağım çalışmalara
kızlar bende çıkıyorum yarın sabah test yapıcam sonucunu yazıcam hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin aramıza hihoyyyt çok geçmiş olsun canım bende 26 şubatta kürtaj olmuştum kalbi durdu bebeğimin inşallah en kısa zamanda seninde alırız güzel haberini
carmennn hoşgeldin canım senin bugündü adet tarihin var mı bişeyler
kizlar ben 120 sayfalara yazmistim bugün sonuc cikacak diye ve cok mutluyum
HAMILEYIM
allahim icim icime sigmiyor
canım çok sevindim. hayırlı olsun.bende bugün idrar testi yaptım 2 çizginin biri açık biri koyu çıktı artık bende hamileyim diyebiliyorum. kaç haftalık bebeşin