Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

geçmiş olsun canımm umarım çok kötü bişey yoktur bilmiyorumkismile kısmet bizde öbür aya bakarız ama umutsuzluk yokk allahın izniyle hamiş kalıcaz inşallah :ecrin_bebek:

cok sagol canım babam kalp hastası ameliyat olmustu simdi yine rahatsızlıkları devam ediyor...inş canım allahın izniyle

merhaba kizlar bende anne olmayi sabirsizlikla bekleyenlerdneim her zaman tek cizgi gormekten sikildim ne zaman gelcek bizim meleklerimiz ya

çok geçmiş olsun tekrar canım sakın canını sıkma ohaoldumsmile inşallah iyileşir allah şifa versin :teselli:

merhaba kizlar bende anne olmayi sabirsizlikla bekleyenlerdneim her zaman tek cizgi gormekten sikildim ne zaman gelcek bizim meleklerimiz ya
onlarda eminim bizleri özlüyorlar cennette gelecekler anneciklerine :asigim: bizde beraber bekleriz kaydirigubbakcemile3 sende yaz regl tarihini beklemeye devamm sıkılmak yok onlar için her şeye değer olumunekankayizsmile

görüşürüz kızlar aslında hiç çıkmak istemiyorum konuşacak o kadar şey varki boshayallersmile ama akşam burda olursanız sıkı bir dertleşme seansı yaparız sadece hamilelik değil istediğiniz her konuda kaydirigubbakcemile5

önce hayırlısını dilemek en güzeli. beklemek sorun olmaz sağlıkla gelsinlerde bebişler:)

ben geldim sositososito aynen öyle kızlar bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah beklemekstreslide olsa çok heycanlı :)) :dance: :dance:

kendime göre site bulamadım herkez grubunu kurmuş kimse oralı olmuyor insan konuşucak birini arıyor....

bende hanüz değilim canım inşallah uğur getirirz birbirimize kaydirigubbakcemile3

evet canım herkez gurubunu kurmuş bende o yüzden açtım tam bize göre bi site olumunekankayizsmile regl tarihini yazda senide ekliyim güzel haberler alırız inşallah hihoyyyt

ohaoldumsmile şu güzelliğe bakın işte bunu adı mucize bizde bu mucizenin baş kahramanları allah herkese nasip etsin :sm_cool: :dance:

selam kızlar iyi düşünmüşsün bu topiği melisa benide listeye eklermisin hayatım haziran 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…