ne zamandır bebiş istiyosun ceylinaz :ecrin_bebek:
slm canımm 3 aydır korunmuyorum bakalım artık :)) sen ne zamandır bebiş istiyosun
evet cidden biz ceylinazla yeni kaldık :) ama beraber hamiş olucaz inşallaben ilk kızımda 5 yıl tedavi gördüm sonra asılama yaptırdım simdi 1 yıldır yine korunmuyorum sen bana göre cok yenisin inş bian önce istegine kavusursun allah kalbine göre versin hayırlısıyla... bizdede bi problem cıkmadı ama olmadıda doktorlar psikolojik olabilecegini söyledi...
evet düsünme diyolar düsünmemek eldemi insan takıyo kafasını bu ay olacakmı diye elde degil yani özellikle adet günüm yaklastıgında geceleri uyuyamıyorum cok stesli oluyorum bitkisel kürlerden falan denedinmi hiç
zemuszemus çok hoşsunn vala :))) en azından hepsi çok faydalı şeyler.. inşallah faydasınıda görürsün yinede şanslıyız yaa erken menepoza girenler var ,, yumurtası kalitesi olan küçük olan allah beterinden saklasın :Saruboceq: iş sadece sabır ve beklemek onada şükürler olsun :teytey: :teytey: :teytey:bende sogan suyu içtim kuru incir kaynatıp içtim esime keciboynuzu yedirdim pekmezini içirdim ne duyarsam yapıyorum işte
daha çok erken canım ya umutsuzluk için meleğinden öle vazgeçme hemen folik asit kullanıyomusun doktorum yazdı bana çok önemliymiş muyane olmaktada fayda var bişe varsa erken öğrenip erken tedavi oluyosun sen neler yaptın ceylicimmçok stresli bu ayda bebiş yoksa önümüzdeki ay korunmayı düşünüyorum.