Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bendede bu ay oldu aynısı ama ben sonradan adet de gördüm üstüne doktora gittim doktor önemli bişey yok ama yerleşmeden de olabilir içinide temizlyo olabilir dedi belkide bişeyd yoktur diyo karışık ama adetten gecikmesinden 10 gün sonra belli oluyomuş idrar testinde kan testi yaptır bence sağlık ocaklarında kolayca yapıyolar için rahat eder belkide topiğimizdeki ilk müjde senden gelir hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amin canım :) aslında sadece ben değil kim olursa böyle müjdeli haberleri almak çok güzel.. Allah hepimize nasip etsin. aslında test yaptırmayı da pek düşünmüyorum çünkü hiç umudum yok. zaten fazla bir belirti de yaşamıyorum. bugün gecikmemin 9. günü bakalım adet olacakmıyım..gerçi hiç gelecek gibi de değil

kesinlikle topiğimizden kimden böle bi haber gelirse ben kendimmiş gibi sevinirim ama çoğu hamilelik 3 ay bile belirti vermeyebilir, sen yinede yaptır,, valla ben senin yerine meraktan deli olurum hihoyyyt

bak şimdi çok heyecan yaptım kaydirigubbakcemile5 inşallah adımız hamişler listesine yazılır en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5
heycan olmasa hiç birşeyin tadı çıkmaz, evlenme umudumuz olmasa nişanlıyken aylarca beklemezdik kaydirigubbakcemile3 buda aynı aylarcada beklesek aynı hecanı duymak gerek inşallah aylarca beklemeyiz :dance: :dance: :dance:

amin canım. biraz daha bekliyim bakalım belki gelir önümüzdeki günlerde, ya da bakarsın (inşallah) bir müjde veririm alkisalkisalkis

ıYı GECELERR KIZLARRRRRR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ HEPıNıZ KENDıNıZE ıYı BAKIN olumunekankayizsmile

melisacım ben tarihi yazmayı unutmuşum 13 haziran çok heycanlıyım acaba ne olucak...

melisacım ben tarihi yazmayı unutmuşum 13 haziran çok heycanlıyım acaba ne olucak...
hemen ekledim canımm olumunekankayizsmile valla bende çokk heycanlıyım düşünsene her ay sadece kendime bakıyodum acaba diye şimdi listemizi gördükçe heycanım artıyo eminim uğur getiricez birbirimize hihoyyyt hihoyyyt

ya yarın hava güzel olsun ya bol bol enerji toplayalım :) ben bu ay regli olursam yumurta takibi yaptırcam galiba :S eşimle karar aldık ama biraz daha mı beklesem diyorum kafam karışık.

ya yarın hava güzel olsun ya bol bol enerji toplayalım :) ben bu ay regli olursam yumurta takibi yaptırcam galiba :S eşimle karar aldık ama biraz daha mı beklesem diyorum kafam karışık.
havalar artık pek güzelleşecek gibi artık hamişliğe kadar gez toz :))) bence sadece yumurta büyüklüğüne baktırabilirsin ben regl günü gitmiştim ( regl olduğumu muyane zamanı öğrendim :))) 7,55 mm çıktı doktor gayet iyi demişti testlerini yaptır sadece hormon testlerini yumurtlama günü ne zaman diyede bence daha erken kendin ufak hesaplar yapsan daha iyi olur yoksa insan işte bugün olacaktı diye stres oluyo kaydirigubbakcemile3 adet günün kaç günde bir oluyo senin CADIARZU

benim ilk gebeliğimden sonra düzenim bouldu eskiden 29 da birdi şimdi ise değişken 33 kadar çıkıyor. bakalım 22 si gibi olmam lazım.senin nazıl düzenin

valla benimde bu aya kadar iyiydi ama bu ay bi tuhaf bakalım artık saldım iyice :))) aslında hesap iyi bişi değil ya düzenli olsun yeter olursa olacak zaten olumunekankayizsmile valla ben hamiş olmadan doğumu düşünür buluyorum kendimi adanada iyi bir hastane bulmama gerek bakalım nerden bulucam özellerede güvenilmiyo şans işine dönmüş artıkmafoldumben

evet ya ne yazık ki öyle. özellere onca para döküyosun bazen boşa işte belki iyi biri çıkar. ama iyice araştırmak lazım gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…