aslında 6 ay kadar önce 12 günlük bir gecikmem oldu ama gebelik yoktu. bunun üzerine iyi bir taramadan geçtim ama bir sorun da çıkmadı. bu zaman aralığında adetlerim düzenli giderken bu ay 6 gün gecikti ve evde test yaptım negatif çıktı. 2 gün önce de çok koyu renkli bi kaç damla akıntım gelmeye başladı, 2 gün geldi bugün 3.gün ve tamamen kesildi. yani yani o birkaç damla akıntı dışında hiç kanamam olmadı bu ay.. neden olabilir?
seni listeye hamile olabilecekler gurubuna eklicem gecikme 9 gün hihoyyyt
heycan olmasa hiç birşeyin tadı çıkmaz, evlenme umudumuz olmasa nişanlıyken aylarca beklemezdik kaydirigubbakcemile3 buda aynı aylarcada beklesek aynı hecanı duymak gerek inşallah aylarca beklemeyiz :dance: :dance: :dance:bak şimdi çok heyecan yaptım kaydirigubbakcemile5 inşallah adımız hamişler listesine yazılır en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5
süperr olurrrr kaydirigubbakcemile3
hemen ekledim canımm olumunekankayizsmile valla bende çokk heycanlıyım düşünsene her ay sadece kendime bakıyodum acaba diye şimdi listemizi gördükçe heycanım artıyo eminim uğur getiricez birbirimize hihoyyyt hihoyyytmelisacım ben tarihi yazmayı unutmuşum 13 haziran çok heycanlıyım acaba ne olucak...
havalar artık pek güzelleşecek gibi artık hamişliğe kadar gez toz :))) bence sadece yumurta büyüklüğüne baktırabilirsin ben regl günü gitmiştim ( regl olduğumu muyane zamanı öğrendim :))) 7,55 mm çıktı doktor gayet iyi demişti testlerini yaptır sadece hormon testlerini yumurtlama günü ne zaman diyede bence daha erken kendin ufak hesaplar yapsan daha iyi olur yoksa insan işte bugün olacaktı diye stres oluyo kaydirigubbakcemile3 adet günün kaç günde bir oluyo senin CADIARZUya yarın hava güzel olsun ya bol bol enerji toplayalım :) ben bu ay regli olursam yumurta takibi yaptırcam galiba :S eşimle karar aldık ama biraz daha mı beklesem diyorum kafam karışık.