Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

CADIARZU
Canım eşim kıskanç tutucu ben de türbanlıyım kendime bakmayı severim saçımı kendim keserim kat çok hoş oluyor,ben daha burda tek başıma çarşıya çıkmadım 2,5 senedir burdayım hep eşimle çıkarım,yakındaki arkadaşlarıma daha bir senedir tek gidiyorum.

haklısın canım ya bende yumurtlamadan 4 5 gün sonra üstüne fazla düşmüyordum bu işin demekki son güne kadar devem çalışmalarakaydirigubbakcemile3

Olsun canım birbirinizi sevdikten sonra bende 2.5 senedir evliyim kocam izin verirde benimde kaynanam müsade etmiyordu ama takan kim umrumda değil

beklenen adet atrihin ve satın ve adet dögün kaç canımm

ya canım işte adet döngüm çok değişmiş ben şimdi farkettim bi bakayım dedim de anlamadım

30 ocak
28 şubat
27 mart
26 nisan
24 mayıs
19 haziran

şimdi benim döngü sürem hepsinde farklı nasıl olcak canım nasıl hesaplıycam tam döngü süremi

canımmbende evde tekimm eşimin akrabalarıvar burda aynı sokaktayız ama gidip gelmiyorummve hiç arkadaım yok sanalda sizler yetiyosunuz bana bide enstrumana karöşı ilgim var sıkıldıkça çalıyorum uğraşıyorumm zaman geçiyoo ama dün akşam tektim sitede bozuktu sıkıldım bayaa ama demekki sıkılmamamın sebebi siz siniz herkes söylüyo evde tek sıkılmıyomusun diye ama benim bilmiyolar ki sizinle olup keyifli zaman geçirdiğimi

haklısın canım ya bende yumurtlamadan 4 5 gün sonra üstüne fazla düşmüyordum bu işin demekki son güne kadar devem çalışmalarakaydirigubbakcemile3

Ya bişey dicem, ne zaman yumurtlama belli olmuyor da, benim herif bebeğe zarar olacak diye bişey yapmak istemiyor, aranızda hiç böyle durumda olan var mı, biz adetten itibaren hani hesaplanıyor ya, 2 günde bir diye o günlerde yaptık adam bi daha da öpmüyor bile beni.Sanki öpse çocuk gırtlağımdan çıkacak da ne öpüyon annemi diyecek..
Bu durumda olan var mı aranızda ?...

Canım eşim kıskanç tutucu ben de türbanlıyım kendime bakmayı severim saçımı kendim keserim kat çok hoş oluyor,ben daha burda tek başıma çarşıya çıkmadım 2,5 senedir burdayım hep eşimle çıkarım,yakındaki arkadaşlarıma daha bir senedir tek gidiyorum.[/QUOTE]

eflalciğim benimde eşim tam tersi hiç bişeyime karışmaz giyimime gezmeme falan hatta ben istiyorum her pazar benimle gezmeye çıksın ama o dükkan açıyor çalışıyor pazar günleri sen arkadaşlarını ara hava güzel denize gir tek başına gez dolaş göbeğin benimle birmi diyor bende kızıyorum hep ona tartışıyoruz ozamanda

acaba biz kadınlaramı yaranılmıyor erkeklermi bizi anlamıyor bilemiyorum vallaha çözemedim evlilik çok tuhaf bişe yada erkekler tuhaf kaydirigubbakcemile3

Sende 29 günde bir bu ay 18inde olursun

canım benim de eşim tam tersi ben iş bile yapsam niye yapıyon demez dün ağır işler vardı yap dedim hiç orlı bile olmadı bunlar hiç bişey bilmiyor farkındada değil
ama sen en azından birz şanslısın ama dr lar hamileyken bile ilişkiye girilebileceğini hatta doğuma az bi zaman kalınca ilişkiye girmenin doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bence anlat kocana belki anlar

eflalciğim benimde eşim tam tersi hiç bişeyime karışmaz giyimime gezmeme falan hatta ben istiyorum her pazar benimle gezmeye çıksın ama o dükkan açıyor çalışıyor pazar günleri sen arkadaşlarını ara hava güzel denize gir tek başına gez dolaş göbeğin benimle birmi diyor bende kızıyorum hep ona tartışıyoruz ozamanda

acaba biz kadınlaramı yaranılmıyor erkeklermi bizi anlamıyor bilemiyorum vallaha çözemedim evlilik çok tuhaf bişe yada erkekler tuhaf kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Herkes kendinde olmayanı istiyor..
Ben de eşim beni azıcık kıskansın istiyorum ama, yok nerede.Sanırım yapı meselesi..

Bizim hiçkimsemiz yok burda ilk zamanlar çok sıkılmazdım ama artık çok bunalıyorum eşim askerden geleli iki ay oldu birbuçuk aydır evimizdeyiz ve eşime diyorum ne olur bir kursa gideyim kendime bir uğraş bulayım bir hobim olsun diye ama beni anlamıyor senin hobin benim diyor ya,ben şaka yapmıyorum gerçekten iyi değilim ve beni anlamıyor bu işin sonu iyi değil hergün yine sabah oldu diye uyanıyorum herşeyi isteksiz yapıyorum, yumurtlama günlerim bittiğinden beri eşimle birlikte olmak bile istemiyorum hep bir bahane buluyorum önceden buna çok dikkat ederdim geri çevirmek günah diye ama şimdi onu bile düşünmüyorum,çığlık atıyorum ama eşim duymuyor beni duyan yok(

canım bayaa farklı ama ortlama olarak hesaplıcam

canım eğer bu ay 31 çekerse 10ağustos 30sa 11 inde şuan takvime bakamadım da

canımm benim hesaba göre yumurtlama günün 27 temmuz ve bebk yapma olasılığı en yüksek olan günlerin 22 -28 temmuz arası ama sen akıntının olduğu günlri boş geçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…