Eflalim sen nerde oturuyorsun ki koçanda çok kıskanç herhalde ben istediğim gibi her yere çıkarım hatta bu ara yine biraz daraldım saçımı boyatip kestirim diyorum o zaman baya rahatlarim ben türbanlıyim ama kendim için değişiklik istiyorum
ne demek canım benim eğer bi hakkım varsa tabiki helal olsun
heeee bide kocişler dolaptan alıp bu ne bi tadına bakayım dermişlerrrrr
bu gidişle evden kovacaklar bizi vallaha neyse ben adet olamadığım için benimki 1,5 aydır rahat kaydirigubbakcemile3
benim teyzem adet olmadan 1-2 gün önce yumurtlama yaşıyormuş gönülcüğüm
düşün işte gerçekten her kadında farklı o yüzden hesap kitap yapmadan oluruna bırakmalı yoksa yıpranıyoruz çok
efnan sana bişiy sorcam şu benim adet tarihini bi hesaplasan benim düzen hep bozulmuş anlamadım ben sen tarihlere bi baksan sana zahmet söylesemde olur mu
CADIARZU
Canım eşim kıskanç tutucu ben de türbanlıyım kendime bakmayı severim saçımı kendim keserim kat çok hoş oluyor,ben daha burda tek başıma çarşıya çıkmadım 2,5 senedir burdayım hep eşimle çıkarım,yakındaki arkadaşlarıma daha bir senedir tek gidiyorum.
beklenen adet atrihin ve satın ve adet dögün kaç canımm
cadıarzu
canım eşim kıskanç tutucu ben de türbanlıyım kendime bakmayı severim saçımı kendim keserim kat çok hoş oluyor,ben daha burda tek başıma çarşıya çıkmadım 2,5 senedir burdayım hep eşimle çıkarım,yakındaki arkadaşlarıma daha bir senedir tek gidiyorum.
haklısın canım ya bende yumurtlamadan 4 5 gün sonra üstüne fazla düşmüyordum bu işin demekki son güne kadar devem çalışmalarakaydirigubbakcemile3
canımm net olarak yaz beklene adet tarihini ver yeter
ya canım işte adet döngüm çok değişmiş ben şimdi farkettim bi bakayım dedim de anlamadım
30 ocak
28 şubat
27 mart
26 nisan
24 mayıs
19 haziran
şimdi benim döngü sürem hepsinde farklı nasıl olcak canım nasıl hesaplıycam tam döngü süremi
ben geldin kıslarrrrrrrr eczane açıkmış aldım sonunda birazdan yapacağım inş
Ya bişey dicem, ne zaman yumurtlama belli olmuyor da, benim herif bebeğe zarar olacak diye bişey yapmak istemiyor, aranızda hiç böyle durumda olan var mı, biz adetten itibaren hani hesaplanıyor ya, 2 günde bir diye o günlerde yaptık adam bi daha da öpmüyor bile beni.Sanki öpse çocuk gırtlağımdan çıkacak da ne öpüyon annemi diyecek..
Bu durumda olan var mı aranızda ?...
Canım eşim kıskanç tutucu ben de türbanlıyım kendime bakmayı severim saçımı kendim keserim kat çok hoş oluyor,ben daha burda tek başıma çarşıya çıkmadım 2,5 senedir burdayım hep eşimle çıkarım,yakındaki arkadaşlarıma daha bir senedir tek gidiyorum.
canımmbende evde tekimm eşimin akrabalarıvar burda aynı sokaktayız ama gidip gelmiyorummve hiç arkadaım yok sanalda sizler yetiyosunuz bana bide enstrumana karöşı ilgim var sıkıldıkça çalıyorum uğraşıyorumm zaman geçiyoo ama dün akşam tektim sitede bozuktu sıkıldım bayaa ama demekki sıkılmamamın sebebi siz siniz herkes söylüyo evde tek sıkılmıyomusun diye ama benim bilmiyolar ki sizinle olup keyifli zaman geçirdiğimi
canım bayaa farklı ama ortlama olarak hesaplıcamya canım işte adet döngüm çok değişmiş ben şimdi farkettim bi bakayım dedim de anlamadım
30 ocak
28 şubat
27 mart
26 nisan
24 mayıs
19 haziran
şimdi benim döngü sürem hepsinde farklı nasıl olcak canım nasıl hesaplıycam tam döngü süremi
canım eğer bu ay 31 çekerse 10ağustos 30sa 11 inde şuan takvime bakamadım da
Önce testi yapsana kız, biz bile burda meraktan ölüyoruz.Hadi inşallah hamiş haberini bekliyoruz.
kızlarrr ben geldim off ya doktora gittim. moralimi çok bozdu