Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

haaa bide idrarı buz dolabına koyduğumu düşünemiyorumm eşim bakarmış bu ne dermişş.. Hahahaha kıs mehtap güldürdün benii yineee
canım yaaa hakkını helal et bu ara hani senin testine çok gülmüştümya benimde aynı olucak diyee korkuyorumm inşallah sen hakkını helal etde olmasınn nolurrr

evet mehtapcım listemizde gitmiş
neyse kızlar ben bir daha gideyim eczaneye inş açıktır
paylaştığım yazı göre de ben hamişim şimdiden üst kısımda duruyor tortular ve yağ gibi duruyor valla

Doğru o zaman ceylin canım.Hamişsin,hadi bakalım darısı bizim de başımıza..
Bk ben yapıyorum ama yağ gibi falan olmuyor hiç benim.. Demek ki bi doğruluk payı olabilir...

canım tebrikler
ya ben aslında adetten hemen sonra hamile kalındığını biliyorum ihtimal düşük diyorlar ama büyükler hemen kalınır diyor bence bu insana göre değişir ama ihtimalde çok yüksek

canıımm yaaasenden bişi rica etsek hamilelerin idrarı 5 saat bekleyince üstünde yağ tabakası gibi oluyomuşş acaba daoğrumu bi denesen ama 2 3 saat idrar bekleticen ve 4 5 saat su falan içmicekmişsinn nolurr yap bi yaaa bize söyleee

Canım tebrikler,inşallah biz de burda böyle güzel haberler verebiliriz yakında..

hadi kızlar o zaman bu testi bizde deneyelim kocişlerde evde yok bizimle dalga geçmezler en azından

çok sağolun kızlar darısı sizin başınıza şimdik hastaneye gidiyorum gelince yaprım kendinize iyi bakın muckkkkkk

inşallah hayırla kucağıa alırsınn canımm canımm bu ara en son adet tarihinle beklenen adet tarihini yazarmısın bana bende hesaplayayımm yumurtlaman ne zaman olmuşş benim hesaba göre

canım tebrikler
ya ben aslında adetten hemen sonra hamile kalındığını biliyorum ihtimal düşük diyorlar ama büyükler hemen kalınır diyor bence bu insana göre değişir ama ihtimalde çok yüksek
canım oda kişiden kişiye değişiyo çünkü herkesin adet dögüsü farklı

hadi kızlar o zaman bu testi bizde deneyelim kocişlerde evde yok bizimle dalga geçmezler en azından

Aaaa,olur mu bacım, biz bu bebişi tek mi yapıyoz, bütün ceremeyi onlar da çekecek... Ben bütün testleri yapıp herife baktırıyorum ne çıkıyor diye, iyi bak iyi bak derken adam bi gün çakacak suratıma al sen de buna iyi bak diyecek o olacak...
Ahh bi hamile olsam var ya, ben 9 ay ne çekeceksem kociş de çekecek...
Bilsin öyle 2 dakikayla baba olunmadığını... :roflol:
Gaddar mıyım neyim....

AY VALLA SEN ÇOK HOŞSUNN :roflol:

:roflol::roflol: ayy kırıldım gülmekten canım tüm testlere ok de bu test biraz garip olur adamlar artık bizden kaçar ya delirdin mi diye benim ki zaten hiç öyle şeylere inanmaz takma kaana saçmalama der durur birde bunu yapıp baktırdığımı düşünemiyorum

ne demek canım benim eğer bi hakkım varsa tabiki helal olsun
heeee bide kocişler dolaptan alıp bu ne bi tadına bakayım dermişlerrrrr
bu gidişle evden kovacaklar bizi vallaha neyse ben adet olamadığım için benimki 1,5 aydır rahat kaydirigubbakcemile3
canım tebrikler
benim teyzem adet olmadan 1-2 gün önce yumurtlama yaşıyormuş gönülcüğüm
düşün işte gerçekten her kadında farklı o yüzden hesap kitap yapmadan oluruna bırakmalı yoksa yıpranıyoruz çok

efnan sana bişiy sorcam şu benim adet tarihini bi hesaplasan benim düzen hep bozulmuş anlamadım ben sen tarihlere bi baksan sana zahmet söylesemde olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…