Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Eflalim sen nerde oturuyorsun ki koçanda çok kıskanç herhalde ben istediğim gibi her yere çıkarım hatta bu ara yine biraz daraldım saçımı boyatip kestirim diyorum o zaman baya rahatlarim ben türbanlıyim ama kendim için değişiklik istiyorum

saol canım bakıyorum şimdi

canım o zaman da 37 37.2 veya 36.8 gibi ayy sabitte durmuyorki hergün değişiyor sonunda dereceyide kırdım dün yanlışlıkla oh olsun sana gönül iyi oldu kafayı yedin iyice dedim kendime :roflol:

canım ama valla çok yüksek çıkmış değerler benim hep 36 filan hatta gece sabaha ezanında ölçtümm 35.1 çıkyı şok oldum adet günümde bile daha yüksek çıkmıştı 35.3

,canımm yaa bak bende hep senin gibi olumsuz düşünüyodum düşük yaptım bende 2 ay önce neden neden neden kafayı yedim durdum bana hiç bi yararı olmadı zararından başka baktım psikolojim dahada bozuluyo ve taktıkça dahada bozulacak ve benim gebe kalmamı geciktirecek en iyisi kendime dur demem olacak dedim çok şükür şimdi iyiyimm eşim dah dün itiraf etti düşük sonrası çok kötü olduğumu ve şimdi dcemekki bundad bi hayır varmış diyorumm inşallah ramazanda umreye gidiyorumm annemler götürüyolar biliyosun belki ama eğer bebeğim düşmese belki nasip olmucaktı annemler götürmeyecek eşim izin vermeyecektii şer dediğimizde hayır hayır dediğimizde şer olabilio unutma RABBİM HERŞEYİNN EN İYİSİNİ BİLİR OL DER OLUVERİR HZ MERYEME BEBEĞİ NASIL NASİP ETTİYSE BİZEDE BİGÜN NASİP EDER İNŞ.HEM ALLAH SEVDİĞİ KULUNA DERT VERİRMİŞ

CANIMSIN YAAA İİİKİ BİZİMLESİN ÇOK HOŞSUN VALLA

kızlar ben çıkıyorum tekrar gelirim felaket bi baş ağrısı başladı biraz yatayım belki iyi gelir

eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin

arkadaşlar yazı burda sizlerlede paylaşmak istedim

bu arada bişey daha soracam hamilelerde akıntı oluyormuşya herkeste aynımı olur mu bende akıntının a sı yokda

Hay Allah razı olsun, bende tarif edecem yerini diye aradım durdum...Yeniyim ama,ben de öğrenicem inşallah en kısa zamanda.

hahahahaa benim testten olan şekilde kimsenin başına gelmemiştir boşuna aramayın ne komikti hepimizde herhalde hormon çoook yüksek testi komple boyadı diyorduk
sonuç hüsran olduuuu :bbo:
idrarın üstü yağ gibii vaybee daha neler duyucazzacaba doğru muu bende denesem miki kıslar akılınızda olsunn hamiş arkadaşlarr geldiğind yaptıralım bakalım doğrumuu
evet bunu bende duymuştum portekizdemi ne yapıyorlarmış hatta üstüne streç folyo kapatıp akşama kadar buzdolabında bekletiliyormuş
günaydın canımmm hoşgeldin evet eski haline döndü ama dün yazıştıklarımız yoktu sabah açtığımda haberin olsun canım
ya sorma listede gitmiş sinir oldum vallaha

kızlar yazdıklarımı okuyabiliyorsanız sistem bakımda diyor geçmiş sayfalara attı son sayfayı göremiyorum

bu arada bişey daha soracam hamilelerde akıntı oluyormuşya herkeste aynımı olur mu bende akıntının a sı yokda

yok gönülcüğüm herkeste olmuyormuş her kadında belirtiler farklıymış mesela hamile olmadanda akıntısı olanlar oluyor ama hamileyken kup kuru oluyormuş

Bende her türlü belirti var,akıntı var,duygusallık var,bel ağrısı var,halsizlik var,uyku hali var..
Bi bebek yok...Bi de olmayan göğüslerim ağrımıyo o kadar...

benim günün cumartesi bitiyor pazar çalışmalar başlıyor sonraki cumada smear testi yaptırcam o yüzden bir gün mola ama oda tam yumurtlama günlerime denk geliyor

canımsen bigün önceden git o zamn hem yumurtanınbüyüyüp büyümediğini çatlıcak mı onuda sorarsın

günaydın kızlar naber nasılsınız
oh be site eski haline dönmüş ne güzel

hoşş geldin canımm
kızlar ben çıkıyorum tekrar gelirim felaket bi baş ağrısı başladı biraz yatayım belki iyi gelir

iii yatmalar canımm ya her belirti kişiden kişye değişiyoo sen keyfine bak nasılsa son günlerr az kaldıı hep beraber hamiş haberini alıcazz inşallah

arkadaşlar dün yazdım ama yazdıklarım gitmiş ben sözüm ona riskli günlerde korunmasız ilişkide bulunmadım hastalığımın ertesi günü (6gün sürüyor)yumurtlamanın ilk günüymüş ve sonuç olarak hamileyimm kandada çıktı bakalım kaç haftalık

kızlar saolun ya bu akıntı kafama takılıyordu kaç gündür hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde

evet mehtapcım listemizde gitmiş
neyse kızlar ben bir daha gideyim eczaneye inş açıktır
paylaştığım yazı göre de ben hamişim şimdiden üst kısımda duruyor tortular ve yağ gibi duruyor valla

Kız canan ben 29 günde bir regl oluyorum ayın 23 de 12. Günüme denk geliyor sanırım yumurtlama günüm olabilir ama o yumurta akı oluyor ya oda genelde 13 yada 14. Gün oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…