- 6 Temmuz 2010
- 9.059
- 0
canım benim de eşim tam tersi ben iş bile yapsam niye yapıyon demez dün ağır işler vardı yap dedim hiç orlı bile olmadı bunlar hiç bişey bilmiyor farkındada değil
ama sen en azından birz şanslısın ama dr lar hamileyken bile ilişkiye girilebileceğini hatta doğuma az bi zaman kalınca ilişkiye girmenin doğumu kolaylaştırdığını söylüyor bence anlat kocana belki anlar
Sende 29 günde bir bu ay 18inde olursun
kızlarrr ben geldim off ya doktora gittim. moralimi çok bozdu
eflalciğim benimde eşim tam tersi hiç bişeyime karışmaz giyimime gezmeme falan hatta ben istiyorum her pazar benimle gezmeye çıksın ama o dükkan açıyor çalışıyor pazar günleri sen arkadaşlarını ara hava güzel denize gir tek başına gez dolaş göbeğin benimle birmi diyor bende kızıyorum hep ona tartışıyoruz ozamanda
acaba biz kadınlaramı yaranılmıyor erkeklermi bizi anlamıyor bilemiyorum vallaha çözemedim evlilik çok tuhaf bişe yada erkekler tuhaf kaydirigubbakcemile3
Bizim hiçkimsemiz yok burda ilk zamanlar çok sıkılmazdım ama artık çok bunalıyorum eşim askerden geleli iki ay oldu birbuçuk aydır evimizdeyiz ve eşime diyorum ne olur bir kursa gideyim kendime bir uğraş bulayım bir hobim olsun diye ama beni anlamıyor senin hobin benim diyor ya,ben şaka yapmıyorum gerçekten iyi değilim ve beni anlamıyor bu işin sonu iyi değil hergün yine sabah oldu diye uyanıyorum herşeyi isteksiz yapıyorum, yumurtlama günlerim bittiğinden beri eşimle birlikte olmak bile istemiyorum hep bir bahane buluyorum önceden buna çok dikkat ederdim geri çevirmek günah diye ama şimdi onu bile düşünmüyorum,çığlık atıyorum ama eşim duymuyor beni duyan yok(
amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..
amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..
pko lu larda düşük riski çok yüksek zaten ..kadında korkuttu beni ilaç verdi
Herkes kendinde olmayanı istiyor..
Ben de eşim beni azıcık kıskansın istiyorum ama, yok nerede.Sanırım yapı meselesi..
Canım neden böyle hissediyorsun ki, bi kere biz varız yanında, sana yaşadıklarımı anlatsam var ya,roman olur, bu kız hala nasıl gülüyor dersin, Rabbim sevdiği kullarını daha çok sınarmış...Bence de sen bi kursa falan git..Madem eşin çok kıskanç, sırf bayanların olduğu bi terzilik falan ne bileyim öyle bi kursa gitsen olmaz mı ki.Hem kafan dağılır birazcık.Ama kafandan olumsuz olan herşeyi at.