Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Yok anlatıyorum ama,adam anlamıyor...
Bir de benim bilmeden bi düşüğüm var, yani hamiş olduğumu bile bilmeden düşük yapmışım ve ben o zaman doğum kontrol hapı kullanıyordum.O yüzden sanırım, hiç bi iş yaptırmıyor bana, öpmüyor sarılmıyor,yemeği o hazırlıyor,çamaşır seriyor...
Mübarek sığsam vitrine koyacak biblo gibi seyredecek,sakınan göze çöp batar diyorum ama anlatamıyorum...
Hamiş olsam ne olacak acaba çok merak ediyorum...
Artık yavaş yavaş sokulmaya başladı dün, bütün testler negatif çıkınca, bu ay tutturamadık heralde önümüzdeki ay daha çok deneriz falan diyor ama, yine de adeti bekliyoruz..

amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..

Gönül ortalam 28 günde adet oluyosun diye hesapladımm canımm ve beklenen dety günün ortalam 17 temmuz ama 30 gün se 19 temmuz 26 ise 15 temmuz şeklinde hesapla yanii en fazla 19 temmuz diye hesapla

Canım kıskanması birlikte vakit geçirmek benimde hoşuma gidiyor ama bu kıskançlık değil sadece benim kişiliğimi eziyor tek başıma hiçbirşey yapamıyorum.

Canım neden böyle hissediyorsun ki, bi kere biz varız yanında, sana yaşadıklarımı anlatsam var ya,roman olur, bu kız hala nasıl gülüyor dersin, Rabbim sevdiği kullarını daha çok sınarmış...Bence de sen bi kursa falan git..Madem eşin çok kıskanç, sırf bayanların olduğu bi terzilik falan ne bileyim öyle bi kursa gitsen olmaz mı ki.Hem kafan dağılır birazcık.Ama kafandan olumsuz olan herşeyi at.

amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..

bence bide başka doktora görün canım her doktora hemen güven olmuyor malesef kanaman falan varmı yada ağrın sızın benim bildiğim düşük tehlikesinde bunlar olur

var ya kızlar bi başka forumda okumuştum kadının biri hamileymiş doktor kese boş kürtaj yapmalıyız yoksa seni zehirler demiş kadıncaz aldırmış sonra tekrar hamile kalmış yine doktor aynı şeyi demiş bu sefer başka doktora gitmiş doktor 1-2 hafta bekleyelim öyle gel demiş bidahaki gittiğinde bebişin kalp atışlarını duymuş
belki ilk bebeğindede bekleseydi hiç bişe olmazdı sağlıklı olurdu
yani diyeceğim her doktora teslim etmeyecen kendini
vallaha hemen git bide başka doktor baksın derim ben canım üzülme hemen boşuna

pko lu larda düşük riski çok yüksek zaten ..kadında korkuttu beni ilaç verdi

Canım bi doktora daha git, sonuçta kanaman falan var mı ki direk düşük riski yüksek demiş. İstirahat edersin.Sen kafanı kötüye yorma.
Benim arkidişe direk dedi ki kese var bebek yok, boş gebelik alacaz.Meğer daha erkenmiş 2 hafta sonra kalp atışları falan duyuldu..
Bi doktora daha git, düşük riski varsa da yat dinlen..İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin,sen doktora bakma,stres yapmamaya çalış,ama ihmal de etme.

kızlar saolun hepinize teşekkür ederim uğraştırdım sizi ellerinize sağlık o zaman ben pztesi bekliyim o gün test yapsam çıkar mı

Herkes kendinde olmayanı istiyor..
Ben de eşim beni azıcık kıskansın istiyorum ama, yok nerede.Sanırım yapı meselesi..

Ekeklerin suçu canım degelemeyi bilmiyorlar biz kadınlar öylemiyiz kıskanmayıda biliyoruz sevmeyide serbest bırakmayıda ama erkekler vur deyince öldürüyorlar.

canlarımmm iyiki varsınız..bu doktor kayserideki 4. doktorum.. kim olumsuz konuştuysa terkrttim onu..2 hafta sonra tekrar gitcem..hep bu pko yüzünden böyle konuşuyolar ..

Ebrucum moralini bozma bencede başka doktora git bende değiştiricem doktorumu,sen yolculuk yaptınya belki sarsılmıştırsın ondan olabilir mi acaba?

Sağolun canım biliyorum sizler varsınız yoksa kimseyle konuşamazdım bu meseleyi, maalesef hepsi kadında olsa evimizin yanı başında da olsa göndermiyor belki ben psikologluk olunca anlar beni.

Kız benimkide kurslara filan izin vermiyor daha sonra ben liseyi meslek okumak istedim okula gitmem gerekiyordu eşim izin vermedi onun düşünceside bana mantıklı geldi vaz geçtim çünki benim eşim 2şer gün değişimle çalışıyor iyi bir eş olmam içimde kaçam evdeyken onun yanında olmam gerektiğini düşündüm ve vay geçtim 2 gündüz 2gece 2 günde izinli eşinin vardiyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…