Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ekeklerin suçu canım degelemeyi bilmiyorlar biz kadınlar öylemiyiz kıskanmayıda biliyoruz sevmeyide serbest bırakmayıda ama erkekler vur deyince öldürüyorlar.

Çünkü erkeklerin özgüven sorunu var..
Bunları anneleri baştan beri anasının kuzusu yetiştiriyor, iş ortamına atılmak bile bi sorun oluyor.. Az cesursa amenna, yoksa herşeyden korkuyor.Karısı güzel oluyor, elinden kaçırmaktan korkuyor..Halbuki kadınlar erkekler gibi değil, bi bağlanınca öyle herkese bakmazlar..
Evlenince kendilerini salıyorlar, bi bayan ilgi göstersin hemen atlıyorlar.. Bence erkeklerdeki bütün sorunların çoğu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor...
Bir de konuşmayı sevmiyorlar, oturtsa seni karşısına derdini bi dinlese ya, neler hissettiğini anlasa ya..Yaptığı hareketlerin sana zarar verdiğini anlasa yapmaya devam eder mi acaba..İşin ilginç tarafı da bunları bilinçsiz yapıyorlar.Savunma olarak diyeceği şudur ki, ben senin iyiliğini düşünüyorum...

canım bende enstruman için kursa gideyimm dedim ama eşim izin vermedi bende hırs yaptım netten araştırdım ne ney çelmeyı becerdim eğer ilgi duyduğun bi alan varsa nettende yapabilirsinn yeter ki iste ama sen eminim bebişi kafana çok taktığında dolayı sıkılyosun canımm zamana bırakk

amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..

canımm evet pkoluda düşük riski olur hangi doktora gittin kayseride ama bak amasyada ki doktor sana hiç bişi söylemedi neden çünkü senin şuan en çok ihtiyacın olan şey moral bence o yüzden bişi söylemedi canımm sen yine dikkat t yiyeceği ekmek varsa sapasağlam doğar sen merak etme bak bende pko yok ama 2 ay önce düşük yaptımm dmemek ki nasip değilmiş ama sana diyeceğim tek şey tecrübeme dayanarak söylüyorum pozitif düşün düşmeyecek de bunu yapabilirsen düşmez bebiş ben hep düşecek gibi dedim ve kaybettim çünkü ve benim kahve lekelerim vardı olurda leken falana gelirse hemen git doktora ok mi

kızlar bu seferde negatif çıktı anlamadım ben yaaa ne oluyor
en iyisi gidip kan testi yapıtrmak ben kahvaltı yapmaya geçiyorum kızlar dönünce yazarım hemen hatta evden açıyorum şimdi
ebrucum moralini bozma canım

Kızlarr bende kaçıyorumm kociş uyuyoo gidimde acık yatayımm onunla ösledim gecede yoktu yanımda zatenn

Canım kafanı takma fazla kan testi yapınca tekrar konuşuruz o zaman mutluluğundan havalara ucucaksin bizide ucurucaksin:lepilumunekankayizsmilehihoyyyt

kızlar ben geldim ay dün sinir olmuştum siteye şimdi eski haline dönmüş çok sevindim valla yoksa sık sık girmemeyi düşünüyordum sizlerden ne haber var mı bir gelişme hamiş falan

ha işte bunu bende hiç anlamıyorum kendileri boşa konuşur konuşur bizim bi derdimiz olunca başım ağrıyor çekemem şimdi oluyor
bide biz ters bişe söyleyince hemen küserler ama onlar bizi kırınca aman amma alıngansın hiç bişe denilmiyor tamam daha konuşmam bişe demem
ayyy çok gıcıklar ya hepsinin bi huyu var hiç biri tas tamam değil herhalde al birini vur ötekine
sabit fikirleride yok zaten vallaha ben diyorum erkeklerin kıblesi belli değil
üzülme canım ya inşallah kan testi yapılınca güzel haberlerini alırız

kızlar hapinizi çoook seviyorum kendime getirdiniz beni..Allah hepinizden razı olsun
bu sayfada bi topik vardı herkes bildiği doktorları yazıyordu bi baksana oraya kayseride kimleri öneriyorlar
kızlar ben geldim ay dün sinir olmuştum siteye şimdi eski haline dönmüş çok sevindim valla yoksa sık sık girmemeyi düşünüyordum sizlerden ne haber var mı bir gelişme hamiş falan

hoş geldin canım evet çok şükür eski görüntü geri geldi ama dün yazdıklarımız kaybolmuş

canlar ben geldim nasılsınız.pc 3 gündür evde değildi,giremedim,meraktan çatladım tabi,varmı gamiş haberleri,geçmiş uzun okuyamadım

hoş geldin canım evet çok şükür eski görüntü geri geldi ama dün yazdıklarımız kaybolmuş[/QUOTE]

hoşbulduk canım evet bende baktım ama göremedim neyse düzelmiş ya dün yazdıklarım çıkmasada olur zemuszemus

Haklısın canım, ama karşımıza alıp ourup konuşursak zamanla neler hissettiğimizi anlıyorlar.Ben 5 senelik evliyim, benim eşim artık gözümün içine baksa anlar ne düşündüğümü..Onu da geçtim,adam psikolog olacak yakında aile ilişkileri konusunda,arkadaşı var bunun, sorunları oldu mu 4 lü terapi seansı yapıyoruz..Biraz sorunlu bi çift onlarda, çok iyi geliyor hepimize de...
Herkes kendi derdini anlatıyor eşine diğer çift de karşı göz olarak bakış açısını dile getiriyor. Bize iyi geliyor.Birbirimizi anlamayı öğreniyoruz..

canlar ben geldim nasılsınız.pc 3 gündür evde değildi,giremedim,meraktan çatladım tabi,varmı gamiş haberleri,geçmiş uzun okuyamadım

hoşgeldin canım aman iyikide girmemişsin dün çok sinir bozucuydu site bakım falan vardı sonra bi girdim mavi beyaz olmuş çoğu şey değişmiş sinir oldum sürekli internet web sayfasını görüntüleyemiyor diyip siteden çıkıyordum iyiki girmemişsin yani canım sweet droop hamile sanırım

herkese merhabalar...eskileri okumak çok uzun zaman alıyor..sayfa çok uzamış..dün de site bakımdaymış.yoksa baya boş vaktim vardı..kendimi hatırlatayım beklenen adet daha doğrusu beklemediğim adet günüm 19 temmuz..ama geçen gün dayanamamış ve 22.günde bhcg yaptırmıştım.değerim 0.251 çıkmıştı..(hala ümitliyim ama biliyormusunuz?belki testi erken yapmışımdır diye..bu arada yeni hamile olan arkadaşlar varmı?varsa hayırlı olsunn darısı da bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…