- 6 Temmuz 2010
- 9.059
- 0
Ekeklerin suçu canım degelemeyi bilmiyorlar biz kadınlar öylemiyiz kıskanmayıda biliyoruz sevmeyide serbest bırakmayıda ama erkekler vur deyince öldürüyorlar.
bizim hiçkimsemiz yok burda ilk zamanlar çok sıkılmazdım ama artık çok bunalıyorum eşim askerden geleli iki ay oldu birbuçuk aydır evimizdeyiz ve eşime diyorum ne olur bir kursa gideyim kendime bir uğraş bulayım bir hobim olsun diye ama beni anlamıyor senin hobin benim diyor ya,ben şaka yapmıyorum gerçekten iyi değilim ve beni anlamıyor bu işin sonu iyi değil hergün yine sabah oldu diye uyanıyorum herşeyi isteksiz yapıyorum, yumurtlama günlerim bittiğinden beri eşimle birlikte olmak bile istemiyorum hep bir bahane buluyorum önceden buna çok dikkat ederdim geri çevirmek günah diye ama şimdi onu bile düşünmüyorum,çığlık atıyorum ama eşim duymuyor beni duyan yok(
amasta daki doktor herşey iyi demişti.burdakide düşük riskin çok yüksek dedi..hareketlerine çok dikkat et dedi..
kızlar bu seferde negatif çıktı anlamadım ben yaaa ne oluyor
en iyisi gidip kan testi yapıtrmak ben kahvaltı yapmaya geçiyorum kızlar dönünce yazarım hemen hatta evden açıyorum şimdi
ebrucum moralini bozma canım
ha işte bunu bende hiç anlamıyorum kendileri boşa konuşur konuşur bizim bi derdimiz olunca başım ağrıyor çekemem şimdi oluyorÇünkü erkeklerin özgüven sorunu var..
Bunları anneleri baştan beri anasının kuzusu yetiştiriyor, iş ortamına atılmak bile bi sorun oluyor.. Az cesursa amenna, yoksa herşeyden korkuyor.Karısı güzel oluyor, elinden kaçırmaktan korkuyor..Halbuki kadınlar erkekler gibi değil, bi bağlanınca öyle herkese bakmazlar..
Evlenince kendilerini salıyorlar, bi bayan ilgi göstersin hemen atlıyorlar.. Bence erkeklerdeki bütün sorunların çoğu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor...
Bir de konuşmayı sevmiyorlar, oturtsa seni karşısına derdini bi dinlese ya, neler hissettiğini anlasa ya..Yaptığı hareketlerin sana zarar verdiğini anlasa yapmaya devam eder mi acaba..İşin ilginç tarafı da bunları bilinçsiz yapıyorlar.Savunma olarak diyeceği şudur ki, ben senin iyiliğini düşünüyorum...
üzülme canım ya inşallah kan testi yapılınca güzel haberlerini alırızkızlar bu seferde negatif çıktı anlamadım ben yaaa ne oluyor
en iyisi gidip kan testi yapıtrmak ben kahvaltı yapmaya geçiyorum kızlar dönünce yazarım hemen hatta evden açıyorum şimdi
ebrucum moralini bozma canım
bu sayfada bi topik vardı herkes bildiği doktorları yazıyordu bi baksana oraya kayseride kimleri öneriyorlarkızlar hapinizi çoook seviyorum kendime getirdiniz beni..Allah hepinizden razı olsun
kızlar ben geldim ay dün sinir olmuştum siteye şimdi eski haline dönmüş çok sevindim valla yoksa sık sık girmemeyi düşünüyordum sizlerden ne haber var mı bir gelişme hamiş falan
ha işte bunu bende hiç anlamıyorum kendileri boşa konuşur konuşur bizim bi derdimiz olunca başım ağrıyor çekemem şimdi oluyor
bide biz ters bişe söyleyince hemen küserler ama onlar bizi kırınca aman amma alıngansın hiç bişe denilmiyor tamam daha konuşmam bişe demem
ayyy çok gıcıklar ya hepsinin bi huyu var hiç biri tas tamam değil herhalde al birini vur ötekine
sabit fikirleride yok zaten vallaha ben diyorum erkeklerin kıblesi belli değil
slm arkadaşlar ben geldim, doktora gittim geldim
canlar ben geldim nasılsınız.pc 3 gündür evde değildi,giremedim,meraktan çatladım tabi,varmı gamiş haberleri,geçmiş uzun okuyamadım