Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaa benim testten olan şekilde kimsenin başına gelmemiştir boşuna aramayın ne komikti hepimizde herhalde hormon çoook yüksek testi komple boyadı diyorduk
sonuç hüsran olduuuu :bbo:
Evet bunu bende duymuştum portekizdemi ne yapıyorlarmış hatta üstüne streç folyo kapatıp akşama kadar buzdolabında bekletiliyormuş
ya sorma listede gitmiş sinir oldum vallaha
evet mehtapcım listemizde gitmiş
neyse kızlar ben bir daha gideyim eczaneye inş açıktır
paylaştığım yazı göre de ben hamişim şimdiden üst kısımda duruyor tortular ve yağ gibi duruyor valla
arkadaşlar dün yazdım ama yazdıklarım gitmiş ben sözüm ona riskli günlerde korunmasız ilişkide bulunmadım hastalığımın ertesi günü (6gün sürüyor)yumurtlamanın ilk günüymüş ve sonuç olarak hamileyimm kandada çıktı bakalım kaç haftalık
arkadaşlar dün yazdım ama yazdıklarım gitmiş ben sözüm ona riskli günlerde korunmasız ilişkide bulunmadım hastalığımın ertesi günü (6gün sürüyor)yumurtlamanın ilk günüymüş ve sonuç olarak hamileyimm kandada çıktı bakalım kaç haftalık
canım oda kişiden kişiye değişiyo çünkü herkesin adet dögüsü farklıcanım tebrikler
ya ben aslında adetten hemen sonra hamile kalındığını biliyorum ihtimal düşük diyorlar ama büyükler hemen kalınır diyor bence bu insana göre değişir ama ihtimalde çok yüksek
hadi kızlar o zaman bu testi bizde deneyelim kocişlerde evde yok bizimle dalga geçmezler en azından
Aaaa,olur mu bacım, biz bu bebişi tek mi yapıyoz, bütün ceremeyi onlar da çekecek... Ben bütün testleri yapıp herife baktırıyorum ne çıkıyor diye, iyi bak iyi bak derken adam bi gün çakacak suratıma al sen de buna iyi bak diyecek o olacak...
Ahh bi hamile olsam var ya, ben 9 ay ne çekeceksem kociş de çekecek...
Bilsin öyle 2 dakikayla baba olunmadığını... :roflol:
Gaddar mıyım neyim....
Aaaa,olur mu bacım, biz bu bebişi tek mi yapıyoz, bütün ceremeyi onlar da çekecek... Ben bütün testleri yapıp herife baktırıyorum ne çıkıyor diye, iyi bak iyi bak derken adam bi gün çakacak suratıma al sen de buna iyi bak diyecek o olacak...
Ahh bi hamile olsam var ya, ben 9 ay ne çekeceksem kociş de çekecek...
Bilsin öyle 2 dakikayla baba olunmadığını... :roflol:
Gaddar mıyım neyim....
ne demek canım benim eğer bi hakkım varsa tabiki helal olsunhaaa bide idrarı buz dolabına koyduğumu düşünemiyorumm eşim bakarmış bu ne dermişş.. Hahahaha kıs mehtap güldürdün benii yineee
canım yaaa hakkını helal et bu ara hani senin testine çok gülmüştümya benimde aynı olucak diyee korkuyorumm inşallah sen hakkını helal etde olmasınn nolurrr
benim teyzem adet olmadan 1-2 gün önce yumurtlama yaşıyormuş gönülcüğümcanım tebrikler
ya ben aslında adetten hemen sonra hamile kalındığını biliyorum ihtimal düşük diyorlar ama büyükler hemen kalınır diyor bence bu insana göre değişir ama ihtimalde çok yüksek
kız canan ben 29 günde bir regl oluyorum ayın 23 de 12. Günüme denk geliyor sanırım yumurtlama günüm olabilir ama o yumurta akı oluyor ya oda genelde 13 yada 14. Gün oluyor bende